تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 858 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت ramtin-w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان به سوال حساس دارم
    من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به سوال حساس دارم
    من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
    بله،سیم کارت های 4G ایرانسل روی مودم های TD ایرانسل جواب میدن

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینترنت حجمی بره که میریزن برا دانلود
    دیگه صفحه هم نمیشه باز کرد با این ملت
    نامحدود برای ایران خوب نیست
    ===========
    شما اگه میخاین ۴جی استفاده کنید مودم خودشو بخرین که بهتره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

z6000 فریمور داره ؟ آیا آپدیت میشه ? این مودم مشکلات نداره ؟ سیم کارت معمولی میخوره؟
    سرعت دانلودش با دانلود منیجر تا 10 مگ میره ؟ آیا

اینترنت ثابت سرعت دانلود بیشتره یا جیبی؟

یه مودم جدید اومده اون چطوره ؟مشکلات نداره Tk-2510
    سرعت به منطقه بستگی داره
    واسه من با 5 خط پر معمولا حدود 3

به نظر میاد خارج تهران سرعت بیشتره
    از اطرافیان پرسجو کنید

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

در حد پیشنهاده اما 1% فکر کن بزارن!!!

یه نکته در نقد نظر یکی از دوستان

شما وقتی چیزی بخوای و.در دسترست باشه، 1 هفته به شدت استفاده میکنی بعد بیخیال میشی!
    من خودم رو.مثال بزنم،
    چند روزی از این شبانه ها استفاده کردم، الان چند ماهه استفاده نکردم! چون نیاز ندارم و همه دانلودامو انجام دادم
    خیالمم راحته هر وقت بخوام هست ( مثلا!!!)
    ولی اره یه مدت مردم شدید استفاده میکنن بعد درست میشه
    کاریم.به یه تعداد محدودی ادم ندارم که کلا ..... و دوست دارن شب و.روز فایل بگیرن و 100% هیچ استفاده ای هم.نمیکنن

ازشون سوال میکنی چرا میگه دانلود حال میده!!!
    Last edited by ShadowDragon; 29-06-2017 at 08:38.

7. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

یا خبرش خیلی قدییمیه یا تابلوئه که همین جوری یه حرفی پروندن ! نوشته اخر عمر دولت یازدهم ! یازدهم که تمام شد و رفت !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
    سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
    در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
    راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
    مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
    Last edited by moeinmr; 29-06-2017 at 12:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
    سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
    در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
    راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
    مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
    سلام
    بنظر من تعداد دستگاه های متصل رو کمتر کنید.
    برای تست فقط 1 دستگاه رو از طریق WiFi به مودم وصل کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه.

ممکنه که الان پردازنده مودم قابلیت پاسخ به 5 دستگاه رو نداشته و restart میکنه یدفعه

11. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خوب اگه پنج دستگاه رو نتونه ساپورت کنه که بدرد نمیخوره من هفت دستگاه دارم الان فعلا 5 دستگاه وصله اینا دارن میگن تا 32 دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودمه خود ایرانسل هم اینو نمیگه شرکت سازنده داره میگه که تعداد دستگاه رو 32 دستگاه اعلام کرده پس من چیکار کنم با این همه دستگاه :(
    پس عملا به قول شما نمیتونه پردازش کنه براش سخته پس دارن با بازی اعداد روی کاغذ سر مردمو خیلی شیرین و حرفه ای کلاه میزارن
    خوشمزه تر اینه همینو داشتن میفروختن سیصدو خورده ای که مفتش خدا وکیلی گرونه من خودم مودم هوآوی b315 هم دارم مودم ای دی اس ال هم دارم اینم دارم b315 معرکست 7 تا هم زمان متصل میشه سه مگابایت دانلود بهم میده چشم بهم بزنی 1 گیگ رو در عرض 25 دقیقه اپلود میکنه اصلا اعجوبست چون من مصرفم بالاست و ماهی یه ترابایت مصرف میکنم هزینه fdd زیاده چون صد گیگ رو با مالیات حدود 200 تومن باید بدم ولی تی دی 1024 گیگ میشه یک میلیونو سی تومن با مالیات یعنی حدود نهصد الی یک تومن حدودی میشه سود اینترنت
    Last edited by moeinmr; 29-06-2017 at 12:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •