همه هدفون ها یه جور هستند منظور شما مفهوم نیست.
دلیل نمیشه هر چی کیفیت بهتر باشه توان مصرفی بیشتر باشه که ؟!!؟!؟
همه هدفون ها یه جور هستند منظور شما مفهوم نیست.
دلیل نمیشه هر چی کیفیت بهتر باشه توان مصرفی بیشتر باشه که ؟!!؟!؟
خواهش میکنم
دوست عزیز هدفون با هدفون از این نظر که فشاری به پلیر بیاره تفاوتی نمی کنه فقط مهمترین تفاوت اونها با هم توی کیفیت پخش صدا هست و یا از نظر ظاهر با هم متفاوت هستند که برای کاربردهای خاصی بشه از اونها راحت تر استفاده کرد.
به هر حال تمام اون هدفونهای Inear که معرفی شد کاملآ مناسب آیپاد و گوشی مبایل هستند هر چند که این پلیرها کیفیت خوب صوتی ندارند که ارزش هدفونی با این هزینه رو داشته باشند. اما نمونه های فول سایزی که معرفی شد باید با استفاده از آمپ جداگانه به پلیرتون وصلش کنید تا در اینصورت صدای با کیفیت و حجم مناسب دریافت کنید چون خروجی آیپاد و مبایل توانایی لازم جهت راه اندازی این هدفونها رو نداره و اگر هم وصل کنید هیچ بلایی سر پلیرتون نمیاد فقط حجم صدای هدفون خیلی کمتر از حالت طبیعی شنیده خواهد شد.
پیشنهاد میکنم برای شروع و جهت آشنایی بیشتر با هدفون و کاربردهای متفاوت اون به اینجا نگاه بندازید:
شما هم موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسیب نمیرسونه؟
آخه 1 چیزایی مبهم توی ذهنمه که فکر کنم یکجایی شنیدم که اگر اختلافشون زیاد باشه ممکنه بلیر یا هدفون آسیب ببینه؟!!!![]()
دوستان برای sansa چه هدفونی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه؟
نه
درست شنیده بودید اما حدودآ 20 - 25 سال پیش این مسئله توی اکثر لوازم صوتی الکترونیکی بود و باعث آسیب جدی هم میشد ولی با پیشرفت سیستمهای طراحی و ساخت مدارات پیچیده تر در حجم کمتر حدودآ 10 سال پیش این اشکال فقط در دستگاههایی دیده می شد که یا اینکه طراحی خوبی نداشتند و یا اینکه جزوء الزامات طراحی اونها نبود(منظور با اغلب دستگاههایی هست که احتمال اشتباه اتصال دادن خروجی دستگاه توسط کاربر بسیار کم باشد مثل دستگاههایی که بلندگوی داخلی داشتند).
حدودآ 15 سال پیش تا 5 سال پیش تفکر عمومی بر این بود که پس اگر حتی خود دستگاه به نوعی آسیب جدی نبینه این مسئله اتصال اشتباه باعث آسیب تقریبی خواهد شد که تا اندازه بسیار کمی درست بود اما علت اون بر میگشت به اولویت های اهداف طراحی مدار پلیر چون در آن موقع به دست آوردن بالاترین کیفیت و قدرت ممکن با استفاده از حداقل قطعات همچنان در نظر طراح بود.
به هر حال با پیشرفته شدن ساخت مدارات یا آی سی و حل مشکلات بسیار بسیار ساخت آی سی ها و تجربه کسب کردن شرکت های کوچکی که طراحی و ساخت آی سی های خاص را سفارش می دادند شرکتهای بزرگ سازنده هم بیشتر ترغیب به طراحی آی سی هایی با قابلیت بالاتر شدند و تقریبآ در همین سالها بود که اوج شکوفایی این صنعت بود و نتیجه آن چیزی جزء قطعات ارزان و بیسار با کیفیت نسبت به قبل بود که من طراح با دست باز تری اقدام به طراحی می کردم در همین حین رقابت تلاش سازنده در به دست آوردن و اضافه کردن خصوصیاتی در تولیدات خود می نمود که طراح چاره ای جزء استفاده از فلان محصول نداشته باشد نه انتخابی از روی سلیقه بلکه انتخابی ایدال که نتیجه آن تضمین فروش محصولی خواهد بود که بعدآ تولید خواهد شد.
با توجه این مقدمه یکی از خصوصیات اصلی و کاملآ کاربردی حفاظت خروجی از اتصال بارهای(هدفون) با امپدانس کم به پلیر هست تا جایی که حتی اکثر آی سی های آمپ پلیرهای امروزی به راحتی قادر به تحمل کردن امپدانسی حتی به کمی 0 اهم هم هستند شاید تعجب کنید اما 0 اهم یعنی اتصال خروجی آمپ به هم پس آمپ که به راحتی قادر به تحمل کردن این امپدانس باشد به هیچ عنوان آسیبی از این نظر نخواهد دید و اینکه اتصال امپدانس بالا هیچ وقت حتی از زمانی که اولین آمپ هم ساخته شده بود باعث آسیب نه آمپ نه هدفون می شود و نه خواهد شد.
چون آمپ یک تقویت کننده هست و توان آن ضریب ولتاژ به جریانی هست که از خروجی دریافت میشود پی اگر با اتصال یک بار با اهم 0 در حالت تئوری باید جریان بینهایت از مدار عبور کند خوب با توجه به روابطه ساده ریاضی ضرب هر عددی غیر از صفر در بینهایت = بینهایت توان خواهد شد که این مسئله = آسیب %100 آمپ یا پلیر
اما در عمل با اتصال یک بار با اهم 0 در حالت عملی باید جریان ماکزیمم از مدار عبور کند خوب با توجه به روابطه ساده ریاضی ضرب هر عددی غیر از صفر در ماکزیمم = ماکزیمم توان خواهد شد که این مسئله = آسیب %0 آمپ یا پلیر
چون بیشترین توان عبوری از مدار آمپ = همان توان تعریف شده توسط آمپ که در حالت حداکثر ولوم به دست میاید نه بیشتر که با عث آسیب شود.
در آخر اتصال هر هدفونی با هر امپدانسی به هر آمپی به راحتی اماکن پذیر هست اما:
1. اگر امپدانس هدفون کمتر از آمپ باشد ، شدت صدای این هدفون در ولوم متوسط به نسبه بیشتر خواهد با و در ولوم حداکثر = حداکثر توان آمپ نه بیشتر
2. اگر امپدانس هدفون بیشتر از آمپ باشد ، شدت صدای این هدفون در ولوم متوسط به نسبه کمتر خواهد با و در ولوم حداکثر = حداکثر توان آمپ نه بیشتر
فقط فراموش کردم که بگم مسئله حفاظت از خروجی در مدارات پلیر جدید توسط خود آمپ انجام میشه و علت آسیب آمپ در قدیم این بود که این قسمت حفاظت کننده را بکار نمی بردند چون قطعات گران بود و هم اینکه هزینه تولید بالا می رفت. درسته که هزینه این مدار اضافه غیر از طراحی اون بک کمی 5 دلار بود اما با ضرب این رقم در یک تیراژ بالای 10K که متوسط تولید خوانده میشه رقم برای مدیر تولید فوق العاده مهم میشه دوست من پس اگه من طراح هم اونجا کار می کردم میگفتم مگه حفاظت لازمه؟!.
امیدورام جواب سوالتون رو گرفته باشید چون خیلی سخته توضیح دادن این دست مسائل بدون بکار بردن یک اصطلاح و آن هم به شکلی ساده
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
دوست من هر هدفونی غیر از فول سایز و با امپدانس مناسب
بهتره که بودجه و کاربردتون رو مشخص کنید و برای شروع به اینجا یک نگاهی بندازید:
شما هم موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون برادرم چون تو کار موزیکه میگه من هدفون سنایزر بگیرم بهتره تو همون بودجه تا 300 تومن چه مدل سنایزر خوبه؟؟؟
این مدل sony mdr-ed21lp نسبت به 830 creatvie صداش چجوریه؟
مرسی![]()
دوست من ، تا مطمئن نباشم مدلی پیشنهاد نمی دم اما 830 دقیقآ نقطه مقابل کاربرد شماست میدش نسبت به این مدل سونی تقریبا از نصف هم کمتره و به خصوص اینکه در THD 830 بالاتر هست و این یعنی صدا وضوح کافی نداره به خصوص مقایسه ای برای صدای مید. اما اگه سبک الکترونیک مورد نظر شما بود و بیس قوی دوست داشتید و یا اینکه چندان با مید میونه خوبی نداشتید اولین پیشنهاد همین 830 بود.
البته اگه منظور شما Sony Mdr-Ed12 بوده باشه!
شما هم موفق باشید.
این هدفون های Shure توی ایران پیدا میشه>؟؟؟
دوست من
تا اونجایی که اطلاع دارم خیر
باید از سفارشی خرید از خارج بدید یا اینکه به طریقی(دوست یا آشنا) از خارج تهیه کنید.
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)