الان روی چند مگ بسته شده خطتون؟
بهتره یه عکس بذارین.
الان روی چند مگ بسته شده خطتون؟
بهتره یه عکس بذارین.
الان روی 8مگ بسته شده.میخوام ببرم روی 16 مگ که 2مگ دانلود بهم بده
من فکر نمیکنم جواب بده. باز عکس از وضعیت خطتون بذارید تا بهتر بشه نظر داد
دوست عزیز snr رو گرفتم فقط الان با این چیزایی که اینجا نوشته نهایت اینرنتی که من میتونم استفاده کنم چقدره؟چقدر سرعت دانلودم میشه نهایتا.البته این با مودم تی پی لینک td-w8951nd سری قدیمی نه از این جدیدیا..............با چه مودم دیگه ای امکان داره که این اعداد بهتر بشه که مودم 2انتنه هم باشه و بشه یه فضای حدودا200 متری خونگی رو پوشش داد؟البته قیمت هم مهمه برام و لطفا از مارک های معروف هم باشه....ممنون
با عکسی که شما الان گذاشتی من پیشنهاد نمیکنم بری سمت 16مگ. نویز خطت مخصوصا رو آپلود لب مرزه. اگه بری رو 16 مگ احتمال فراوون چراغ لینک هی میپره و اینترنت همش قطع و وصل میشه. در ضمن درسته مودم تاثیر داره ولی نه اینقدر که شما فکر میکنی. بهترین مودم ها الان Zyxel و ASUS و بعضی مدل های D-Link هستش.
مودم با چیپ برادکام تهیه کنین برای خط های نویزدار بهترن. مثل tplink 8950 و 8960
من پیشنهاد میکنم درخواست بدید خطتون رو ۱۶ مگ ببندن و ببینین نتیجه چطور میشه. اگه قطعی زیاد بود که احتمالا همین طور میشه، بگین دوباره رو ۸ ببندن.
سلام
دوستان خط من روی 3 مگ بسته شده و طرح 2 مگ یکساله مخابرات دارم .....
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا سرعتم خیلی پایینه .از طریق 2020 پیگیر هستم ولی خودتون میدونید همش میخوان بگن مشکلو از طرف شماست
الان با توجه به این اعداد خطم خوبه .
حالا یه سوال
از دم حیاط خونمون تا محل مودم فاصله زیاده وسیم بیشتر جا ها از کنار سیم برق و حتی بعضی جاها دور سیم برق پیچیده شده .....(سیم نو هستش )
البته اینو بگم که طرح 256 با همین وضعیت سیم داشتم و سرعتم بالا بود به نظرتون میتونه مشکل از همین سیم باشه ممکنه اعداد درست نباشه؟
البته تست سر خط گرفتم اعداد زیاد تغییر نکرد ولی با پی سی تست سرعت نگرفتم
کسی میدونه طرح256 خط رو روی چند مبندند
به نظرتون بگم بیشتر از 3 ببندند یا برعکس کمترش کنن سرعتم بهتر میشه![]()
دوستان نمیدونم این سوالمو کجا مطرح کنم
من چجوری میتونم مودمو نظیماتشو یه کاری بکنم که به اینترنت وصل نشه؟
در ADSL Setup مودم یوزرنیم و پسورد رو عوض کنی دیگه وصل نمیشه البته میتونید یه صفر بزارید جلوی Username و ذخیره کنید
یه راه دیگه هم اینه که در قسمت Adsl Setup مودم بزنین روی دکمه Disconnect تا وقتی دوباره Connect رو نزنین وصل نمیشه
همچنین تعویض عدد های VPI و VCi هم باعث میشه مودم کانکت نشه
یه راه دیگه هم هست اینکه اگه Modulation Mode رو ISP برات گذاشته روی G.DMT اگه بزاری روی ADSL 2 PLUS دیگه حتی لینک هم ثابت نمیشه چه برسه بخواد وصل بشه![]()
Last edited by ho3in2012; 15-01-2015 at 14:55.
چندین روش هست، میشه VPI یا VCI رو عوض کرد.
تغییر تنظیمات پیش فرض برای اتصال اکثرا باعث وصل نشدن میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)