میشه واضح تر توضیح بدین که با عث چه تغییری میشه؟ و این که میشه بگین چطوری؟ ببخشینا هی سوال
می پرسم
میشه واضح تر توضیح بدین که با عث چه تغییری میشه؟ و این که میشه بگین چطوری؟ ببخشینا هی سوال
می پرسم
درود
خواهش می کنم
در وحله اول وقتی شما فیرمویر رو تازه می کنید ( صرفنظر از ورژنش ) یه تغییر تو مایه های
دیفرگمنت پی سی توش اتفاق می افته! یعنی فایل های مربوط به نرم افزار گوشی که بمرور
زمان در اثر نصب نرم افزارهای مختلف و همچنین استفاده از خود گوشی دچار بهم ریختگی شده اند
به حالت اولشون برمی گردتد و خوب طبعاً سرعت دستگاه می ره بالا!! حالا اگه شما یه فیرمویر جدید
نصب کنید ( فیرمویر های اولیه بمرور زمان توسط سازنده و با توجه به مشکلات گزارش شده توسط
کاربران، تکمیل تر و بی نقص تر می شوند - مثل آپدیت های ویندوز - بطور مثال در فیرمویر R4db005
باتریمتر گوشی مشکل داره و هی بالا پایین میره و همچنین تا حدودی مصرف باتری زیاده ولی در
نسخه بعدی یعنی R4ea031 این مشکل برطرف شده و همچنین در این نسخه ورژن جاوا 6.5 شده
ولی در قبلی 6.4 بود، پس ممکنه شما بتونید بازی ها و اپلیکیشن ها بیشتری رو گوشیتون نصب کنید
آخرین ورژنی هم که ارائه شده R4ek001 هستش ) ممکنه یکسری مشکلات دستگاهتون هم مرتفع بشه
البته اگه دستگاهتون مثل ساعت کار میکنه و باهاش مشکلی ندارین دست به فیرمویرش نزنین چون
تغییرات در فیرمویرها بسیار جزئی و قابل چشم پوشی هستند.
امیدوارم مفید واقع شده باشه![]()
![]()
![]()
Last edited by arashaga; 20-07-2007 at 21:32.
با این حرفتی که زدی اصلا موافق نیستم . به کل ساختار کامپیوتر با موبایل فرق داره . ویندوز ( نه مکینتاش) به خاطر سیستم در پیت رجیستری که داره این اتفاق براش میفته . توی موبایل این طور نیست.
سلام
دوستان حرفه ای P30 کمکم کنید ...
من یع گوشی W810 دارم میخوام ببینم اصل هست یا نع یا چنجی هست یانه با ید چی کار بکنم از کجا باید سریالش رو دربیارم ؟
ایا میتونم اپتودیتش کنم اگه چنجی هست ؟
ممنون از بر بچس با مرام P30
میخوامتون .
خوب اولین راه زدن همون کد #06#* هستش که هر سه تا کد پشت باتری و روی جعبه و
خود اسکرین باید یکی باشند، یه راه دیگه استفاده از سایت International numbering plan
هستش و مطمئن ترینش به نظر من رفتن به سایت خود سونی اریکسون و عضویت در
اونجاست، وقتی شما می خواهید در اونجا عضو بشید اول از شما IMEI گوشی رو می خواد
و بعد از کنترل کردنش ، خودش نوع دستگاه رو مشخص می کنه که در مورد شما باید گوشی
رو W810 معرفی کنه
مرسی![]()
![]()
سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟
فعلآ جفتش امکان پذیر نیست !!سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟
salam
khobin man donbale ye w810 khob daste 2 migardam kasi dare ya na ya kasi mitone bege ghaymate
daste 2 chnde ???
دوستان سلام
چند وقتی میشه که گوشیم هنگام تماس گرفتن افراد باهام نه زنگ میزنه و نه ویبره فقط شماره تماس گیرنده رو نشون میده .گوشی رو خاموش روشن می کنم درست می شه ولی بعد از چند رو مجددا همون مشکل به وجود میاد اگه میشه منو راهنمایی کنید ممون
دوست عزیز من گوشیم این مشکل رو تو دوربین داشت...فلشش کردم درست شد..
اگه سریالشو اصل کردی خودت فلشش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)