خداوکیلی هر کی نظر خرید لپ تاپ داشته باشه و این لپ تاپ رو نخره شدید ضرر کرده...
(یه موقع اسپم حساب نکنیدا ,,, خداوکیلی دیدم اگه ازش تعریف نکنم حیفه)
خداوکیلی هر کی نظر خرید لپ تاپ داشته باشه و این لپ تاپ رو نخره شدید ضرر کرده...
(یه موقع اسپم حساب نکنیدا ,,, خداوکیلی دیدم اگه ازش تعریف نکنم حیفه)
سلام
خسته نباشید
گفتم یه مقدار در مورد این لب تاپ امروز براتون یادداشت کنم البته مطلب اصلی را باید بعد از یکماه بنویسم ولی خب طی همین دو روز هم چیز هایی مفیدی برای گفتن داره :
من هفته پیش یه Asus x550cc دستم بود ولی خب ردش کردم و لنوو گرفتم
1- صفحه کلید خوش دستی داره و راحت باهاش میشه تایپ کرد و این خیلی خوبه الان خطا های من به شکل خوبی کاهش پیدا کرده
توی صفحه کلید فقط نور Num Lock یه مقدار توی ذوق میزنه
2- از لحاظ سرعت فعلا تفاوت زیادی نسبت به ایسوس مشاهده نکردم البته بوت سریع تری داره؛ برای دیدن فرم ایده آل سرعت نیاز به زمان دارم
3-
Splinter cell جدید 5 دی وی دی را روش نصب کردم و بدون نصب گرافیک عالی بازی را اجرا کرد بدون هیچ گونه تاثیری در سرعت و گرافیک بازی که واقعا برای خودش شاهکاری هست
البته من اهل بازی نیستم و صرفا جهت تست بود
4- من با صفحه نمایشگر و زاویه دید این لب تاپ هیچ مشکلی نداشتم و عالی بود
5- گرم هم آنچنان که میگفتند نمیکنه نزدیک به 15 ساعت هست روشنه و شرایط نرمال هست تازه بدون کول فن که بطور حتم با کول فن عالی عالی میشه
6- از ظاهرش هم راضیم البته ایسوس یه مقدار خوشکل تر بود
فعلا ...
Last edited by xman681; 02-09-2013 at 14:21.
مبارکتون باشه
انشالله به پای هم پیر بشین(شوخی)
سلام آقا یکی به من بگه وقتی لپ تاپ رو hibernate میکنم. بعد که روشن میکنم میخوام اون صفحه لاگین صفحه ای که باید سوییچ یوزر کنیم نیاد اتومات بره داخل ویندوز رمزم نداره ویندوز
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
فکر کنم قبلا پاسخ داده شده .
CMD رو باز کنین و بزنین Netplwiz . سپس تب اول گزینه Users must .... رو بدون تیک کنین . یه بار ری استارت کنین .
+
تو ویندوز 8.1 توی قسمت Settings > Accounts > sign in options
گزینه Password policy رو بزارین روی password is not required ...( ممکنه تو 8 هم باشه )
Last edited by Public Enemy; 02-09-2013 at 17:54.
من برنامه widi اینتل رو که تو سایت لنوو هست نصب کردم...خیلی بدردبخوره !
میتونین تنظیمات برنامه اینتل رو بگذارین ؟...کمک میکنه که به بهترین تصویر ممکن برسیم...![]()
سلام
آقا هنوز این بلوتوث توشیبا سیستم ما نصب نشده این فایل را هم دانلود کردم ولی جواب نداد !!!!
نمیشه داداشه من نشد زدم
باز سوییچ یوزر میخواد
من با نصب بولوتوث که سایت لنوو داده درست شد
اما اگه نشد شما از Driver Pack استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید میاد
حجمش بالاست میتونید بخرید
اما برای همیشه از نصب درایور راحت میشید با آخرین آپدیت ها داخلش به صورت آفلاین هست لازم نیست تک تک دانلود کنید
وین 8 منظورم نبود . وین 7 64 بیتی ...یعنی هیچ کس غیر من با دوربین این نوت بوک مشکل نداره ؟
عکس گرفتن نداره . وقتی می خوای برنامه دراور رو نصب کنی می گه متناسب نیست !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)