دوستان کسی میدونه ضبط برنامهریزی شده (Schedule recording) دستگاه Vandad FDR-212 فراسو چطور فعال میشه؟
دوستان کسی میدونه ضبط برنامهریزی شده (Schedule recording) دستگاه Vandad FDR-212 فراسو چطور فعال میشه؟
معمولاً اختصار «DVB» در فهرست مشخصات درج میشه که اختصار عبارت زیره:
Digital Video Broadcasting
البته دی.وی.بی شاخهها و فناوریهای متعددی داره، این جا منظور دریافت امواج دیجیتال زمینی هستش که به اختصار دی.وی.بی-تی (----T) میگویند.
Digital Video Broadcast-Terrestrial
که ترجمه لفظ به لفظش میشه: پخش زمینی ویدئوی دیجیتال. یعنی امواج از فرستنده زمینی ارسال میشه.
لینکی برای مطالعه:
خودم برنامههای صدا و سیمای ج.ا ایران را هم از راه گیرنده دیجیتال توکار تی.وی میگیرم وهم از «اون یکی...»، در گیرندههای دیجیتال (دریافت برنامههای شنیداری-دیداری) ورودی آنتن کواکسیکال (دومغزی) وجود داره و با بکاربردن آنتنهای معمولی به آسانی امواج دیجیتال دریافت میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از نمی دونه قویترین آنتن رومیزی که میشه برای گیرنده دیجیتال استفاده کرد چیه ؟ اصلا اینجا کسی از آنتن رومیزی برای دی وی بی تی استفاده میکنه ؟!
يعني واقعن كسي چيزي در اين مورد نميدونه? اين گيرنده الان توي سراسر كشور فروخته ميشه. واقعن كسي تا به حال اين گيرنده رو جايي نديده يا باهاش كار نكرده?
امروز روی فرکانس 650 هزار تهران اسکن مجدد کردم گزینه vod که ویدئو درخواستی هست اضافه شده اما سرویسی نداره. نمی دونم برنامشون چیه/.
بردم گارانتی، فقط برام آپدیت کردن، گفتن درست میشه. ولی نشد.
الان چندروزی هست که این آپدیت جدیدرو نصب کردم،فعلا مشکلی دیگه نداشتم
قبلا روزی 2 بار رو شاخش بودهر بار یه 5 دقیقه در همین حال میموند
یه دستگاه دیگه دارم که همون بهمن خریدم، ولی تا الان 1 بارم هنگی نداشته
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
منظور از ویدئوی درخواستی چیه؟؟
گیرندههای USB موجود در بازار فرق آنچنانی با هم ندارن و از لحاظ کیفیت بسیار به هم نزدیکن.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
منظور از ویدئوی درخواستی چیه؟؟[/QUOTE]
ویدئوی درخواستی یعنی شما از یک لیستی که توش فیلمهای متعددی وجود داره یکی رو انتخاب میکنی و نگاه میکنی و معمولا این سرویس رو مخابرتها یا تلویزیونهای کابلی ارائه میکنن حال صدا و سیما چی کار داره می کنه من نمیدونم ممکنم هست چند روز دیگه از بین بره.Vod or video on deman
Last edited by ak313; 29-04-2011 at 20:45.
آقا من اپدیت کردم، دستگاه چندروزی بدون مشکل بود، ولی از امروز دچار هنگی شده، فقط یک کانال میتونم عوض کنم . مثلا اگه از 3 به 4 بزنم دیگه هیچکاری نمیشه کرد و فقط دیگه 4 رو نشون میده، نه میشه صدا کم و زیاد کرد نه وارد منو شد و ... مجبورم دستگاه از پشت خاموش کنم
دستگاه دوبار ریست کردم، 2بار هم آپدیت نصب کردم
میشه آپدیت های قبلی نصب کرد؟
اگه آپدیت دکمه مشکی نصب کنم چی میشه؟
Last edited by death_man; 01-05-2011 at 19:04.
سلام حالتون خوبه اين ديجيتال تو همه شهر هاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)