تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 457 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

در مورد مشکل BSOD توصیه خاصی نمیشه کرد (راه اینه که بعد از این اتفاق فایل گزارش ویندوز DUMP را اینجا بزارید تا برای کومودو ارسال بشه و بررسی بکنند تا بتونن در نسخه بعدی رفع بکنند.... البته یک Complete (full) OS dump نیازه که اگه فشرده بکنید تازه میشه حدود 2 گیگ، که البته آپلود کردنش آسون نیست) .....باید منتظر آپدیت باشیم.... نسخه جدید.

در مورد آموزش کار با فایروال هم پست دوم از صفحه اول تاپیک، مطالبی هست که کفایت میکنه

2. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    من از N360 کوچ اجباری کردم و تصمیمم کومودوهستش ولی با مطالعه بعضی صفحات احساس میکنم کار باهاش خیلی زمان گیر و سخت خواهد بود باید قانون,ای پی و.... تعریف کنی یعنی به اصطلاح باید همش انگولکش کنی
    من اینطور متوجه شدم یا اینجوری هستش؟
    با سپاس فراوان

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    من از N360 کوچ اجباری کردم و تصمیمم کومودوهستش ولی با مطالعه بعضی صفحات احساس میکنم کار باهاش خیلی زمان گیر و سخت خواهد بود باید قانون,ای پی و.... تعریف کنی یعنی به اصطلاح باید همش انگولکش کنی
    من اینطور متوجه شدم یا اینجوری هستش؟
    با سپاس فراوان
    سلام دوست عزیز

نه به اون سختی که همش در حال تعریف IP و قانون باشید! یا هزاران پیغام جواب بدهید! ولی در حد یک کانفیگ ساده که بدانید هر نرم افزار دارد چه کار می کند! چرا میخواهد به اینترنت متصل شود؟ آیا بشود یا خیر؟ و همینطور مباحث بخش آنتی ویروس کومودو که تقریبا همه با کلیت آن آشنا هستند کافیست.

اگر دنبال یک پک امنیتی هستید که فقط ادای محافظ بودن سیستم شما را دربیاورد دنبال کومودو نروید! اما اگر دنبال امنیت هستید. به احتمال زیاد از کار با کومودو لذت می برید.
    اگر به هوش و ذکاوت خودتان در استفاده از پک های امنیتی اعتماد می کنید=>کومودو
    اگر فقط به هوش و ذکاوت یک بسته امنیتی اعتماد می کنید=> بقیه سوئیت های امنیتی که بعضا خودکار و سرخود همه کار می کنند و کاربر تماشاگر و تاییدگر است.
    Last edited by pcsoft; 15-09-2014 at 10:03.

5. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام

من با یک نرم افزار کار میکنم که این نرم افزار هربار یک فایل (که نامش هر دفعه که باهاش کار میکنم تغییر میکنه) در temp میسازه و این فایل رو comodo همیشه ارور میده که بهش دسترسی بدم فولدر ایجاد کنه یا نه ...
    چون اسم فایل ثابت نیست نمیشه یکبار براش تعریف کرد که اجازه دسترسی داره

راهی هست که بشه مثلا بگم این نوع فایل ها ( البته اول اسم فایل ها ثابته : classpath ) رو که پیدا میکنه اجازه دسترسی بده ؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام
    من کومودو رو نصبیدم و تو پست اول که عنوان بندی شده بود خوندم ولی متاسفانه همه عکس ها پاک شدن و دقیق نتونستم همه رو تنظیم کنم
    مثلا هر بار سیستم روشن میشه فایروال اجازه دسترسی میخواد چطور میشه فهموند که دیگه واسه این برنامه سوال نپرسه
    با سپاس

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    من کومودو رو نصبیدم و تو پست اول که عنوان بندی شده بود خوندم ولی متاسفانه همه عکس ها پاک شدن و دقیق نتونستم همه رو تنظیم کنم
    مثلا هر بار سیستم روشن میشه فایروال اجازه دسترسی میخواد چطور میشه فهموند که دیگه واسه این برنامه سوال نپرسه
    با سپاس
    یک تکنیک ساده در پیغام های کومودو: Remember my answer
    و همینطور استفاده از دکمه Treat as: که برنامه را به چه عنوانی تلقی کند؟
    برای راحتی بیشتر Auto Sandbox را نیز غیرفعال کنید تا مشکلی در اجرای برنامه ها پیش نیاد.

9. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

دوستام ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سوالای بنده جواب میدید
    من تیک اپدیت قبل از اسکن رو از تنظیمات اسکن برداشتم ولی باز شروع میکنه به اپدیت قبل از اسکن

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من تیک اپدیت قبل از اسکن رو از تنظیمات اسکن برداشتم ولی باز شروع میکنه به اپدیت قبل از اسکن
    سلام

توی تنظیمات اسکن، تیک آپدیت قبل از اسکن مربوط به "اسکن سریع" را بردارید باید درست بشه...

سلام
    نسخه 8 که اومد همزمان سعی میکنم پستهای آموزشی صفحه اول را بروزرسانی بکنم...
    Last edited by Jadda; 16-09-2014 at 16:54.

12. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من CIS رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) از Avira برای آنتی ویروس استفاده میکنم
    میخواستم بدونم Viriscope و autosandbox با realtime آنتی ویروس تداخل پیدا میکنن؟؟؟ چون اوایل فعال نبود اون دو قابلیت مشکلی نداشتم اما وقتی فعال کردم سیستم دچار مشکل میشه و cpu usage بعضی مواقع به شدت میره بالا!

یه سوال دیگه هم اینکه من همیشه وقتی babylon رو نصب میکنم اوایل مشکلی ندارم اما بعد از چندروز نمیدونم چرا وقتی ویندوز بالا میاد usage cpu میره بالا(پروسس خود babylon) ! به خاطر CIS هم هست چون وقتی غیر فعال میکنم درست میشه!
    Last edited by shuhin; 17-09-2014 at 18:47.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان
    من CIS رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) از Avira برای آنتی ویروس استفاده میکنم
    میخواستم بدونم Viriscope و autosandbox با realtime آنتی ویروس تداخل پیدا میکنن؟؟؟ چون اوایل فعال نبود اون دو قابلیت مشکلی نداشتم اما وقتی فعال کردم سیستم دچار مشکل میشه و cpu usage بعضی مواقع به شدت میره بالا!

یه سوال دیگه هم اینکه من همیشه وقتی babylon رو نصب میکنم اوایل مشکلی ندارم اما بعد از چندروز نمیدونم چرا وقتی ویندوز بالا میاد usage cpu میره بالا(پروسس خود babylon) ! به خاطر CIS هم هست چون وقتی غیر فعال میکنم درست میشه!
    سلام

در مورد تداخل فایروال کومودو با اویرا نمیتونم نظر مطمئنی بدم ایرادی هم در لیست "مسائل/مشکلات/باگهای کومودو" پیدا نکردم. به هر حال میتونید ویروسکوپ را غیرفعال کنید. سندباکس هم بستگی به خودتون داره اگر باهاش راحتید فعال باشه اگر نه میتونید غیرفعالش بکنید.... البته توصیه من اینه که بین HIPS و سندباکس حداقل یکیش فعال باشه.

پروسه های فعال بابیلون را برای کومودو امن تعریف کنید. آسونه.

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •