تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 720 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستای عزیز من دنبال st30 50 بدون گارانتی گشتم پیدا نکردم بانه و گناوه نیز نیست خواستم پاینترین قیمتی که گارانتی دار هستش چنده ؟ ممنون میشم اگه راهنمائی بکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان.دیشب رفته بودم نمایندگی پانی که st30 42 بخرم.متوجه شدم پنلش یه جورایی حالت پستی بلندی ریز داره.اما پنل مثلا سری u کاملا صاف و صیقلی هست.و به نظر من تصویر توی u بهتر بود و حتی تو حرکات سریع تاری کمتری داشت.اما st30 رنگهای زنده تری داشت.حتی تو دموی خودشون اون دموی ترن هواییه تو u کاملا واضح بود اما تو st30 یه مقداری تارتر و یکم به خم می ریخت.البته سایت pcworld هم یه اشاره ای کرده به این موضوع
    pcworld:

In our image-quality tests, the ST30 Series had particular problems with motion. The landscape vibrated significantly in our diagonal-panning test, for instance. To be fair, that torture test is designed to exaggerate problems that would be slight in real-world use. But we saw plenty of motion problems in our real-world tests, too. Moving-camera shots from the Blu-ray releases of Mission: Impossible III (chapter 7) and The Dark Knight (chapter 9) produced shimmering. In our baseball test, one judge noted that the pitcher's mound was vibrating.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستی st30 mkv پخش می کنه؟از usb فیلم 3d چی؟یه سوال دیگه :تکنولوژی 2D به 3D واقعا ایجاد میشه؟رو هر فیلمی محسوس هست یا فقط تبلیغاتیه؟

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.دیشب رفته بودم نمایندگی پانی که st30 42 بخرم.متوجه شدم پنلش یه جورایی حالت پستی بلندی ریز داره.اما پنل مثلا سری u کاملا صاف و صیقلی هست.و به نظر من تصویر توی u بهتر بود و حتی تو حرکات سریع تاری کمتری داشت.اما st30 رنگهای زنده تری داشت.حتی تو دموی خودشون اون دموی ترن هواییه تو u کاملا واضح بود اما تو st30 یه مقداری تارتر و یکم به خم می ریخت.البته سایت pcworld هم یه اشاره ای کرده به این موضوع
    pcworld:

In our image-quality tests, the ST30 Series had particular problems with motion. The landscape vibrated significantly in our diagonal-panning test, for instance. To be fair, that torture test is designed to exaggerate problems that would be slight in real-world use. But we saw plenty of motion problems in our real-world tests, too. Moving-camera shots from the Blu-ray releases of Mission: Impossible III (chapter 7) and The Dark Knight (chapter 9) produced shimmering. In our baseball test, one judge noted that the pitcher's mound was vibrating.
    کد:
    این سایت اصلا سایت مطرحی نیست نتونستن st30 قشنگ ستاپ کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان شما چه فرمت های تصویری تونستید ببینید ؟ من فقط avi رو موفق شدم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

pcworld:

کد:
    st30 تنظیم ifc داره اگه درست تنظیم نشه ممکنه مشکل پبدا کنه cnet و سایتای دیگه که ازش تعریف زیاد کردن احتمالا اینا نتونستن تنظیم درست انجام بدن.

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

پاناسونیک گفته سال 2012 تولد دوباره viera هست...

فیلتر جدید پلاسماهای 2012 خیلی تقویت شده

7. 9 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تولد دوباره!

اگه واقعاً تولد دوباره باشه که خرید VT30 کنسل میشه.
    ولی کی میتونه تا یکسال دیگه صبر کنه؟
    یکسال که واسه VT30 صبر کردیم حالا یکسال هم مثلاً واسه VT40!
    عجب انتظار سختیه.

منبع خبری غیر از این سایت چی هست؟ :
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان از عسلویه و گناوه کسی هست ؟

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تولد دوباره!

اگه واقعاً تولد دوباره باشه که خرید VT30 کنسل میشه.
    ولی کی میتونه تا یکسال دیگه صبر کنه؟
    یکسال که واسه VT30 صبر کردیم حالا یکسال هم مثلاً واسه VT40!
    عجب انتظار سختیه.

منبع خبری غیر از این سایت چی هست؟ :
    کد:
    جناب پونل خان از این که عکس کاربریت رو عوض کردی ممنون
    این انتظار هیچ موقع پایان نمیپذیره همیشه یک مدل جدید تر هست که شما منتظر اون باید باشد این سیاست شرکتهاست که هیچ وقت یک چیز کامل تولید نمیکنن با اینکه تکنولوژی اونو به راحتی دارن
    باید همیشه ادما رو تشنه نگه دارن تا بتونن جنس های خودشونو بفروشن
    درضمن مطمئنا خودتون هم به این نتیجه رسیده یا میرسید که اختلاف کیفیت تصاویر در تلویزیونهای مختلف خیلی کم هست و شاید تنها موقعی بفهمید که 2 تلویزیون کنار هم باشن

11. 2 کاربر از baran77777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.من خیلی وارد نیستم.میشه یه توضیح از ifc بهم بدی؟یه سوال دیگه....
    فرق کیفیتی st30 و vt30 به اندازه تفاوت قیمتیشون هست؟

راستی st30 mkv پخش می کنه؟از usb فیلم 3d چی؟یه سوال دیگه :تکنولوژی 2D به 3D واقعا ایجاد میشه؟رو هر فیلمی محسوس هست یا فقط تبلیغاتیه؟
    vt30 چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •