تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 468 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

باید نصب بشه؛ اتفاقا از همین ورژن 3 ویندوز 8.1 رو پشتیبانی میکنه. اگر تونستید یه عکسی از پیغامی که میده بذارید.
    این لینک رو هم چک کنید خوبه؛ ورژنی که توی سایت خودش هست از ورژن شما بالاتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ببینید همیشه اینطوری نمیشه.ولی این مشکل از خود کسپر هست چون وقتی غیر فعال می کنم این مشکل رو نداره. درمورد تصویر هم باید بگم قسمت بوکمارک رو خودم مخصوصا پاک کردم به خاطر حریم شخصی ! و بعضی قسمت ها دیگه.
    در واقع کسپرسکی باعث میشه بعضی سایت ها خوب لود نشن.درمورد سایت های دیگه هم این مشکل رو داشتم
    -------------------------------
    تو خود سایت کسپر هم اشاره شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• Issues loading webpages in Mozilla Firefox / Google Chrome / Internet Explorer after installing the application.

----------------------------------
    و هنوز این مشکل کامل برطرف نشده !

در پچ d باید برطرف میشد.از سایت رسمی یا از طریق پشتیبانی فنی هم مشکل خودت رو مطرح کن حتما به جواب میرسی.
    پشتیبانی فنی زودتر به جواب مرسی در فروم زودتر جواب میدن اما دیرتر به جواب اصلی میرسی

سلام.اینترنت سکوریتی 2014 هر کاری میکنم صفحه ی انتخاب key نمیاد(منظورم چندین زدن عدد 2 و یک u( هستش
    اون روش در 2014 کار نمیکنه.اگه سریال اصلی داری در نجره اصلی کسپر روی licensing کلیک کرده و در صفحه بعد،کنار سریال نوشته شده،روی علامت X کلیک کن تا سریال قبلی پاک شود.
    حالا همون کادر وارد کردن سریال میاد اما اون روش 2013 جواب نمیده.

3. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

تو یاهو مسینجر یا هرجایی که برای چت هست افراد نااشنا را اد نکنید و اگر اد کردید ، و لینکی برای شما فرستاد که نگفت باز بکن ، بدون شک ایشون رو ایگنور و مودم خود را یک بار خاموش و روشن کنید./چون بعد از هر خاموش و روشن شدن مودم IP شما تغییر می کنه.

متن بالا را گفتم تا برسیم به صحبت من ، دیشب داشتم تو یاهو مسینجر برای خودم چت می کردم که یکی از رفقا یک لینک بهم داد که یک اسمایل بود و خودم حدس زدم که خوابی دیده برای IP بنده

ای پی من بدستش رسیده بود و بهم گفت اتک بزنم ، منم گفتم بزن چون باید فایروال شرکت شاتل ان را بلاک کنه و اگر هم حجم از دست برود ، ازش هزینه اش رو میگیرم و این بی وجدان هم ، زد و من نتم یهو قطع شد و رفتم تو حساب کاربریم و دیدم بعله به همین خوشمزگی 1300مگ از حجمم پرید و فایروال شاتل بوق تشریف داشتن / خلاصه بهش گفتم چون روی شوخی بود منم از روی شوخی پول حجم از دست رفته را گرفتم

خواستم بگم چیزی که در ذهن شما هست از یک فایروال نرم افزاری یا سخت افزاری ، متفاوت هست با دنیای واقعی (( *Batman*)) !

خلاصه این یک تجربه بود که ضرری داخلش نبود ، شما مواظب باشید /

و یک تشکر ویژه از دوست خوبم : Arash4484
    Last edited by Hidden-Hunter; 03-02-2014 at 09:15.

5. 8 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمد 87 عزیز

من 3ماه هست که کومودو دارم ولی حوصلم ازش سر رفت / بحث امنیت و این جفنگیات نیست.

من هر موقع امدم کسپر 2014 را نصب بکنم باز ، خودش اتومات exit میشه .و از برنامه خارج میشه ولی نسخه 2013 اینگونه نیست .بنده که 1ساله ویندوز را دارم و حال نصب مجدد ویندوز نیست.

هر روش ها هم رفتم ولی جوابگو نبود . چیزی مغز شما خطور میکنه ؟

بنظرم کسپر باید در نسخه 2015 اپشنی قرار بده که در محیط چت اگر طرف مقابل عکس یا فایلی ارسال کرد / کسپر از کاربر سوال بکنه باز کنه یا لینک را بلک کنه / چون بعضی از لینک ها در دیتابیس نیست.

من زبانم زیاد جالب نیست وگرنه اینو در انجمن کسپر ذکر میکردم

7. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malakhak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه malakhak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خواستم بگم چیزی که در ذهن شما هست از یک فایروال نرم افزاری یا سخت افزاری ، متفاوت هست با دنیای واقعی (( *Batman*)) !
    با این جمله %100 موافقم.دنیای واقعی و اتفاقاتی که برای کاربر میفته رو نباید دست کم گرفت.
    برای همین هست که در تستهای شرکتهای معتبر،یک تست real world هم اضافه شده.

محمد 87 عزیز

من 3ماه هست که کومودو دارم ولی حوصلم ازش سر رفت / بحث امنیت و این جفنگیات نیست.

من هر موقع امدم کسپر 2014 را نصب بکنم باز ، خودش اتومات exit میشه .و از برنامه خارج میشه ولی نسخه 2013 اینگونه نیست .بنده که 1ساله ویندوز را دارم و حال نصب مجدد ویندوز نیست.

هر روش ها هم رفتم ولی جوابگو نبود . چیزی مغز شما خطور میکنه ؟

بنظرم کسپر باید در نسخه 2015 اپشنی قرار بده که در محیط چت اگر طرف مقابل عکس یا فایلی ارسال کرد / کسپر از کاربر سوال بکنه باز کنه یا لینک را بلک کنه / چون بعضی از لینک ها در دیتابیس نیست.

من زبانم زیاد جالب نیست وگرنه اینو در انجمن کسپر ذکر میکردم
    خوبی امیر جان؟
    من نفهمیدم اون موقع کسپر داشتی یا کومودو؟
    به هر حال کسپر در نسخه 2014 قابلیت Trusted Application Mode رو اضافه کرده که بر مبنای "یا امن یا نا امن" هست.کاری که قبلا کومودو آغاز کرده بود.
    این قابلیت فعال باشه،تمام برنامه هایی که در دیتابیس به عنوان برنامه امن و دارای امضای دیجیتالی معتبر نباشند بلاک خواهند شد.بدین ترتیب مثلا برنامه های کرک دار رو اصلا نمیشه نصب کرد.
    البته اون اتک شدن باید بررسی بشه،خیلی کنجکاو شدم برای من بفرستی البته روی ویندوز دومم تست خواهم کرد.خواستی پ.خ بده

در پایان من توصیه ای نمیتونم بهت بکنم چون خودت حرفه ای هستی فقط در مورد کسپر و exit شدنش بگم که چون من هنوز به ویندوز 8 اطمینان کامل ندارم(یه چیزی مثل همین که هنوز تو به کسپر 14 اطمینان نداری ) از ویندوز 7 استفاده میکنم و کسپر
    ویندوز 8 هم بعنوان ویندوز دومم دارم اما دیگه کسپر نصب نکردم چون تکراری میشه و گاهی برای تست مشکلات نصب میکنم و دارم روی ویندوز دومم محصولات دیگه رو تست می کنم.

11. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

د

اون روش در 2014 کار نمیکنه.اگه سریال اصلی داری در نجره اصلی کسپر روی licensing کلیک کرده و در صفحه بعد،کنار سریال نوشته شده،روی علامت X کلیک کن تا سریال قبلی پاک شود.
    حالا همون کادر وارد کردن سریال میاد اما اون روش 2013 جواب نمیده.
    والا من در جریان 2014 نیستم باید key بدم یا سریال.هر کدوم هست اگه تاپیکی هست که ارائه بده ممنون میشم(اگه منظور از سریال اصلی سریالی است که باید خریده باشم همچین چیزی ندارم)راستی ویندوز را هم تازه عوض کردم و از قبل سریال یا کرکی بهش ندادم
    Last edited by meshkiposh2200; 03-02-2014 at 23:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

والا من در جریان 2014 نیستم باید key بدم یا سریال.هر کدوم هست اگه تاپیکی هست که ارائه بده ممنون میشم(اگه منظور از سریال اصلی سریالی است که باید خریده باشم همچین چیزی ندارم)راستی ویندوز را هم تازه عوض کردم و از قبل سریال یا کرکی بهش ندادم
    در نسخه 2014 فقط باید یک عدد 18 رقمی وارد بشه که عمدتا فقط از طریق خرید لایسنس اصلی میشه بهش رسید و براحتی در اینترنت پیدا نمیشه.
    اما یه روشهایی مثل اجرای فایلهای رجیستری ابداع شده که در %99 مواقع جواب داده.
    اینجا این کار توضیح داده شده که صرفا جهت اطلاعات خودتون یه نگاهی بهش بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /////////////
    حالا سریال برای شما:
    1.ابتدا از این فرصت استفاده کنید و به لینک زیر مراجعه کرده و با وارد کردن نام و ایمیل،یک لایسنس رایگان سه ماهه در یافت کنید:
    کد:
    2.اگر به هر دلیلی روش قبل جواب نداد یا اون لایسنس تمام شد باید از این روش استفاده کرد:
    کد:

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    دیدم جای آموزش بک آپ گرفتن از تنظمیات کسپر خالیه ، گفتم بذارم شاید بدرد کسی بخوره

اول فایل زیر رو دانلود کنید:

کد:
    پسورد: hamidreza2010

برای بک آپ گرفتن:

1- اول فایل فشرده رو اکسترکت کنید بعد طبق نوع سویتتون ( kav یا kis ) و نوع ویندوزتون ( 32 - 64 بیت ) فایل Export رو با ادمین اجرا کنید و منتظر بمونید تا فایل بک آپ از تنظیمات توی دسکتاپ ذخیره بشه.وقتی ذخیره شد ، این فایل رو نه تغییر مکان بدید و نه تغییر اسم ( بعد از نصب ویندوز ، همین فایل رو توی دسکتاپ بزارید )

برای رستور کردن:

برای رستور کردن تنظمیات اول باید روی کسپرتون پسورد بزارید.اینم نحوه پسورد گذاشتن روس کسپر ، وارد تنظیمات بشید و طبق شکل عمل کنید.پسورد مورد نظر رو بزارید.حالا طبق نوع ویندوز و سوییتون فایل import رو انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و Edit بزنید و بجای عدد 123 پسوردتون رو بنویسید و save کنید ( کنترل + S رو بزنید ).وقتی ذخیره کردید ، اونو با ادمین اجرا کنید تا تنظیمات رستور بشه.

دوستان اون فایل bat رو خودم درست کردم و توی هیچ فروم فارسی زبان دیگه ایی ( به جز یکی که اونم خودم گذاشتم ) و حتی فروم های خارجی نیست.
    امیدوارم بدردتون بخوره
    Last edited by hamidreza2010; 04-02-2014 at 00:26.

16. 7 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •