خب جواب منو ندادين!!!من ميگم حداقل اين ويوهايي كه الان تو بازار ما هست خيلي كيفيت انچناني نداره.
از طرفي تو نت هم فك نكنم ديگه براحتي پيدا شه اگرم بشه خداييش چهار گيگ دانلود يه البوم ،يه اينترنت فضايي نياز داره و صبر ايوب و ثروت حضرت سليمون!
.....
يه خاطره بگم
سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. يادم نيس فك كنم پايونير بود. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.
قصدم از اين خاطره اين بود كه اينجا تكنولوژي يه دنده عقب رفته طوريكه با همه گيريه اين فرمت ديگه براحتي نميشه اون كيفيت سابق رو حتي از ديسكها و منابع موسيقي معتبر بدست اورد. وخت و هزينه ي خيلي زيادي رو ميطلبه
همين الان من تعداد زيادي تراكهام رو بصورت رسمي از ايتونز خريدم ولي متاسفانه تراكهاي يه منبع معتبر مث ايتونز هم از اون كيفيت عالي برخوردار نيستند
راستي بچه ها من عاشق سبك كانتري هستم كي اينجا كانتري بازه
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2