تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 602 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

خب جواب منو ندادين!!!من ميگم حداقل اين ويوهايي كه الان تو بازار ما هست خيلي كيفيت انچناني نداره.
    از طرفي تو نت هم فك نكنم ديگه براحتي پيدا شه اگرم بشه خداييش چهار گيگ دانلود يه البوم ،يه اينترنت فضايي نياز داره و صبر ايوب و ثروت حضرت سليمون!
    .....
    يه خاطره بگم
    سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. يادم نيس فك كنم پايونير بود. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.
    قصدم از اين خاطره اين بود كه اينجا تكنولوژي يه دنده عقب رفته طوريكه با همه گيريه اين فرمت ديگه براحتي نميشه اون كيفيت سابق رو حتي از ديسكها و منابع موسيقي معتبر بدست اورد. وخت و هزينه ي خيلي زيادي رو ميطلبه
    همين الان من تعداد زيادي تراكهام رو بصورت رسمي از ايتونز خريدم ولي متاسفانه تراكهاي يه منبع معتبر مث ايتونز هم از اون كيفيت عالي برخوردار نيستند
    راستي بچه ها من عاشق سبك كانتري هستم كي اينجا كانتري بازه

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 20-08-2013 at 00:50.

2. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب جواب منو ندادين!!!من ميگم حداقل اين ويوهايي كه الان تو بازار ما هست خيلي كيفيت انچناني نداره.
    از طرفي تو نت هم فك نكنم ديگه براحتي پيدا شه اگرم بشه خداييش چهار گيگ دانلود يه البوم ،يه اينترنت فضايي نياز داره و صبر ايوب و ثروت حضرت سليمون!
    .....
    يه خاطره بگم
    سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.
    قصدم از اين خاطره اين بود كه اينجا تكنولوژي يه دنده عقب رفته طوريكه با همه گيريه اين فرمت ديگه براحتي نميشه اون كيفيت سابق رو حتي از ديسكها و منابع موسيقي معتبر بدست اورد. وخت و هزينه ي خيلي زيادي رو ميطلبه
    همين الان من تعداد زيادي تراكهام رو بصورت رسمي از ايتونز خريدم ولي متاسفانه تراكهاي يه منبع معتبر مث ايتونز هم از اون كيفيت عالي برخوردار نيستند

والا منکه همین الان زدم حدود 3گیگ dead can dance دانلود بشه، اینارو که تو ایران نمیشه پیدا کرد از طرفی هم اگر پیدا بشه هزینه خیلی زیادی در میاد واسه همین دانلود بیشتر بکار میاد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

والا منکه همین الان زدم حدود 3گیگ dead can dance دانلود بشه، اینارو که تو ایران نمیشه پیدا کرد از طرفی هم اگر پیدا بشه هزینه خیلی زیادی در میاد واسه همین دانلود بیشتر بکار میاد
    این مرفهین بی درد که میگن شمایین دیگهفیلپ اون اره ی منو وردار بیار

5. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مرفهین بی درد که میگن شمایین دیگهفیلپ اون اره ی منو وردار بیار
    بابا مرفه شمایین که دنبال ارجینال میگردین، ما خلافمون همین آهنگایی هست که دانلود میکنیم

7. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان می خواستم ببینم تفاوت کیفیت و بیس و کلن صدای akg k77 با audio techinca m50 چقدره؟

من واسه گوش کردن موزیک با لپ تاپ می خوام و اینکه خودم الان یک هدست ویبره دار فراسو رو 1 ساله دارم که اون موقع 15 تومن خریدم و الان 40 تومن شده
    ولی کمی که ازش استفاده میکنی، خسته میشی

و متاسفانه تا حالا از هدست های حرفه ای مثل 2 مدل ذکر شده استفاده نکردم
    آیا خیلی تفاوت بین این ها هست یا همش پول برنده؟

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

.....
    يه خاطره بگم
    سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. يادم نيس فك كنم پايونير بود. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.

شما اصلا نیازی نیست آلبوم 4گیگی دانلود کنی. مگه 24/192 چند کاناله میخای که بشه 4 گیگ!!
    کیفیت ترکهای روی سی دی های اورجینال 16/44 هست که برای ستاپ های فعلی ما کاملا جواب گو هست و حجم هر آلبوم چیزی بین 400 تا 700 مگ در میاد. اگه ستاپتون بیشتر از 1000$ هزینشه اون وقت باید کم کم به فکر تراکهای با کیفیت بالاتر باشید.
    فایل های flac هم تا دلتون بخواد تو نت مثل نقل و نبات ریخته. این mp3 هایی هم که تو سایت های معتبر مثل آیتونز فروخته میشن، خوبن ولی خب هر کاریش کنی mp3 یه دیگه و یک فرمت فشرده شده با کاهش کیفیت!

ما هم همه سبکی فعلا گوش میدیم ولی جاز و کانتری تو اولویت قرار داره

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم حتما مطالعه کنید. مطالب بسیار مفیدی داره.
    Last edited by ursamajor; 20-08-2013 at 02:48. دليل: اضافه کردن لینک

10. 5 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که از سیستمهای قابل حمل مثل هدفونهای in ear و on ear و هدفونهای full size نیمه حرفه ای استفاده میکنند
    خیلی به سختی و در مواردی به ندرت میتونند تفاوت mp3 320 با falc یا wave رو بفهمند.
    اگر رکورد اصلی رو با کیفیت 320 میتونید پیدا کنید ممکنه اصلا احتیاجی نباشه زحمت دانلود flac رو به جون بخرید.
    امتحانش هم مجانی یک ترک فلک رو به mp3 320 تبدیل کنید و در شرایطی که نمیدونید کدوم فلک هست و کدوم mp3 به هر دو گوش بدید
    و سعی کنید ترک فلک رو مشخص کنید و میزان تفاوت رو هم بفهمید.(البته با همون رده هدفونهایی که گفتم)
    بیخودی خودتون رو توی زحمت دانلود با این حجم نندازید.
    موفق باشید.

12. 9 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان می خواستم ببینم تفاوت کیفیت و بیس و کلن صدای akg k77 با audio techinca m50 چقدره؟

من واسه گوش کردن موزیک با لپ تاپ می خوام و اینکه خودم الان یک هدست ویبره دار فراسو رو 1 ساله دارم که اون موقع 15 تومن خریدم و الان 40 تومن شده
    ولی کمی که ازش استفاده میکنی، خسته میشی

و متاسفانه تا حالا از هدست های حرفه ای مثل 2 مدل ذکر شده استفاده نکردم
    آیا خیلی تفاوت بین این ها هست یا همش پول برنده؟
    تفاوت که بسیار زیاده. هم بین مدلی که الان دارید و هم بین اون دو مدلی که معرفی کردید و نیز تفاوت قیمتی هم بسیار زیاده. مثلا k77 الان چیزی حدود 200 تومن قیمت داره و m50 هم بالای 700 تومن در حال حاضر قیمت خورده. هر دو هم از هدفون های با ارزش هستند. ولی خب باید ببینید برای شما چقدر ارزش دارن. مثلا یک نفر حاضره برای 5% افزایش کیفیت چندین میلیون هزینه ولی یکی نه.
    اگه شما الان از کیفیت صدای هدفونتون راضی هستید و فقط مشکل عدم راحتی رو دارید پس هزینه اضافی نکنید و سقف بودجتون رو مشخص کنید تا دوستان بر حسب نیازتون مدل مناسبی رو پیشنهاد بدن.

دوستانی که از سیستمهای قابل حمل مثل هدفونهای in ear و on ear و هدفونهای full size نیمه حرفه ای استفاده میکنند
    خیلی به سختی و در مواردی به ندرت میتونند تفاوت mp3 320 با falc یا wave رو بفهمند.
    اگر رکورد اصلی رو با کیفیت 320 میتونید پیدا کنید ممکنه اصلا احتیاجی نباشه زحمت دانلود flac رو به جون بخرید.
    امتحانش هم مجانی یک ترک فلک رو به mp3 320 تبدیل کنید و در شرایطی که نمیدونید کدوم فلک هست و کدوم mp3 به هر دو گوش بدید
    و سعی کنید ترک فلک رو مشخص کنید و میزان تفاوت رو هم بفهمید.(البته با همون رده هدفونهایی که گفتم)
    موفق باشید.
    درسته ولی خب اگه میبینید چهار روز دیگه یه ستاپ بهتر تهیه میکنید اونوقت یک دفعه متوجه کیفیت پایین آهنگ هامون میشیم و باید کل آرشیو موسیقی که به زحمت جمع کردید رو ببوسید بزارید کنار و حالا روز از نو بازی از نو. باید بشینید از اول شروع کنید به پیدا کردن تراک های مناسب!
    Last edited by ursamajor; 20-08-2013 at 03:11.

14. 7 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان حالا ما میخواهیم flac گوش بدیم mp3 خز شده
    کسی نمیتونه بگه به جز اپل که قدرت پخش flac توش خیلی کمه چه مورد مناسبی برای من پیدا میشه؟
    در ضمن اندازه lcd و تصویر و رزولوشن و...اصلا واسم مهم نیست و میخواهم فقط باهاش آهنگ گوش بدم(البته داشته باشه هم مشکلی نداره)
    حتما هم نباید 1,200,000 باشه منظورم اینه که کم نیاره 500 تومن شد چه بهتر
    خلاصه که با z1000 درایو کامل شه و به خوبی ساپرتش کنه رو قدرت صدا و flac هم تاکید فراون دارم
    با تشکر
    Last edited by mohsen 1373; 20-08-2013 at 06:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

موفق باشید.
    آي قربون دهنت. منم همينو ميگم خو
    من همين واسم كافيه

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk Pro

17. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •