به نظر من تو کار خودت رد بکن
شررط ادب اینه دعوتش کنی، حالا اومد خوش اومد نیومد هم مهمون کمتر یعنی هزینه کمتر[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
به نظر من تو کار خودت رد بکن
شررط ادب اینه دعوتش کنی، حالا اومد خوش اومد نیومد هم مهمون کمتر یعنی هزینه کمتر[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
و چقدر هم که از این اتفاقا زیاد میفته داخل فامیل
ببخشید صریح میگم، ولی عمل بچگانهای هست این کار، در واقع از دید دیگران بچگانه برداشت میشه.
یعنی ایشون شما رو دعوت نمیکنن (یا مثلاً دعوت کنن و شما نرید) و همه میفهمن که رابطه خوبی ندارید.
و اگر خانواده شما هم ایشون رو دعوت نکنه، همه به اطمینان میرسن که یه مشکلی بین شما هست!
اما اگر دعوت کنید ارزشتون نزد فامیل خیلی بالاتر میره.
اگر نظر نزدیکانتون رو بپرسید اونا هم احتمالاً بگن مقابله به مثل کن. اما چند سال که بگذره شاید همه بفهمن که کار کی درست و کار کی اشتباه بوده.
پس به نظر من شما اگر هم ایشون رو نمیخوای نکنی، بهتره دلیل دیگهای به جز دعوت نشدن خودتون پیدا کنید!
حس میکنم توی این شرایط بی محلی بهتر باشه.اگر باز شوخی های شخصی کرد، خصوصی بهش بگید که زیاد از این نوع شوخی خوشتون نمیاد... ببخشیدا
اگر کارتون گیره این شخصه، جلوی جمع چیزی بگید، ممکنه عواقبش خوب نباشه
فرضا من در چنین شرایطی باشم، نه تنها دعوت میکنم، بلکه طوری دعوت میکنم که همه هم بدونن فلانی دعوت بوده و نیومده(بیاد هم مهم نیست)
به نظرم وقتی آدم داره اینهمه هزینه میکنه و عروسی میگیره و آخرش هم ملت ..... پس حداقل یه طوری مراسم رو برگزار میکنه که همه باشن و بعدا حداقل تو این قسمتش حرف و حدیثی نباشه
اینکه همه آشناها در عروسی آدم باشن، حداقل در دید و فرهنگ من، یک نکته مثبته. حالا هزارجور مشکل در هر فامیل هست
مگر اینکه با اون شخص مشکل جدی وجود داشته باشه. مثلا مسائل مالی و ناموسی و ... . بالاخره اگر فردی مشکل جدی داره و حتی ممکنه مشکل ساز بشه، بهترین شب زندگیت نبینیش به نظرم بهتره
دوستان من خانمى رو ميشناسم كه شوهرش وقتى توى يه جمعى قرار ميگيره كلا خونوادشو فراموش ميكنه و همش خودشو ميچسبونه به ديگران و به زنش كم محلى ميكنه (يه جورايى ميخواد جلوى بقيه خودنمايى كنه)
يا مثلا همش در خدمت ديگرانه به حدى كه هر كس كارى داره اولين نفر به اون ميگه و خيلى هم ازش سوء استفاده ميكنن ولى باز...
بنظرتون راه حل چيه؟
Last edited by alish78; 22-08-2015 at 00:52.
در اون زمانی که میخواد برات غذا بکشه
سریع بشقات رو بگیر تو دستت ببر دورترش
حتی انقدر اینورو ونور کن که غذایی که کشیده بریزه زمین
یه بار اینکارو کنی دیگه میذاره کنار عادت رو
(یه بار لباست کثیف میشه یا زمین و ..) ولی دیکه برای همیشه درس عبرت میشه برای اون و همچنین اطرافیان که اوناهم جلوگیری کنن
اتفاقا تو این شرایط مقصر کار خود اونم میشه البته بگو نمیخوام سیرم و ...
دوستان کمک
اون دختری که گفتم ازش خوشم میومد بعد هیچی نگفتم بعد رفت بایکی دوست شد الان باهاش یه مشکل دارم
من نمیتونم باهاش خوب باشم حتی به عنوان یه دوست عادی حرفاش رو یه ریال قبول ندارم اعتقاداتش رو هم همین طور نمیدونم اینا اصلا تحملش برام سخته دیگه زود عصبانی میشم از دستش و زود ناراحت میشم هر چی میگه به خودم میگیم دست خودم نیست چیکار کنم سر خیلی چیزا با هم بحث میکنیم بی خودی اصلا بحثایی که من خوشم نمیاد و با هیچ کدوم از دوستام ندارم یا اصلا بگیم ازش تفره میرم خوشم نمیاد از اشون چون بی نتیجه و بیخودن یه جورایی
مثلا یه بار میگفت تو ازادی بیان توهین مجازه گفتم نیست و اونم همین طور هر جا میرسه میاد یه چیزی مینویسه که از نظر من پا رو دم یکی میزاره من از این کار متنفرم یا مثلا یه چیزایی با این مدل
خوشم نمیاد از این بحث ها و ...
دوستان کمک میخواهم درست بشم نمیدونم تقصیر منه یا نه فقط میدونم حوصله این وضع رو ندارم یه راه حل یه چیزی که بتونم جلو این چیزا رو بگیرم دیگه کم مونده همه جا بلاکش کنم هر مدل دوری بود انجام دادم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
خودمم نمیدونم دقیقا چی میخواهم![]()
هیچی به نظرم با هم فکراتون با هم برید سراغ خانواده اون ۲ حالت داره یا از حسادت خودش میاد سمت خانوادش یا نه بازم ادامه میده شما میتونید برید سمت خانواده اون و خوب وضیفه اون دوستتون رو انجام بدید البته بگم که شما نباید مثل اون باشید خانواده خودتون رو فراموش کنید از خانواده خودتون کم نزارید
تجربه ثابت کرده حرف زدن خیلی تاثیر نداره هر چی هم بگید بازم طرف شما کار خودشو انجام میده پس بهتره که خودتون عمل کنید البته میشه توصیه ای که دارم اینه که باهاش حتما حرف بزنید اول و بگید داستان رو شاید متوجه نباشه بعد روش بالا
البته این نظر منه شاید خیلی درست به نظر نیاد اما خوب دیگه یه روشه به نظرم حتی میتونید خود اون خانواده رو هم تحریک کنید که یاد بگیرن به هم دیگه کمک کنن یه جورایی هر کسی در حد توان جای عضو خالی رو پر کنه یه جورایی خوب حذف میشه طرف و یا متوجه میشه که داره کنار گذاشته میشه یا نه اون وقت میشه گفت دیگه از دست کسی کاری بر نمیاد در مقابل حذف شدن اون شخص بجز رفتار خودش که اونم باز بسته به شرایط حتی از خودشم ممکنه کاری بر نیاد این روش رو بزارید رو اخرین تلاش اگر به نظرتون خوب اومد البته
من مطالب قبلی شما رو نخوندم، اما این دوستی که میفرمایید اینترنتی هستن؟
هدفتون چی هست از ارتباطی که باعث ناراحتی و عصبانیت شما بشه یا اینکه بخواید به قول خودتون بلاکش کنید؟!
راستش من که اصلاً متوجه نشدم الان مشکلتون چیه که انتظار حل شدنش رو دارید؟! چند سال سن دارید؟
مقابله به مثل معمولاً مخربترین روش هست! چرا که شاید آقا علاقهای کمی به خانم داشته باشن و دنبال همچنین بهانهای باشن تا بخوان حد و مرز روابط خودشون با دیگران رو کمتر کنن.
به نظر من این جور مسائل پیچیدهتر از اون هستن که بشه با یه کامنت برای طرف نسخه پیچید. باید همه ابعاد این مشکل بررسی شه و هیچکس به جز خود شخص هم نمیتونه مشکلش رو حل کنه.
مشخصا شما به نوعي قصد جبران اون قضيه رو داريد و چون نميتونيد متحمل فشار عصبي هستيد و در نتيجه بقول خودتون تحملش رو نداريد...!
ولي اساسي ترين مسئله اينه كه كلا شما هدفتون چيه؟ من قبلا هم ازتون پرسيده بودم ولي جوابي نگرفتم
اينو بدونيد كسي كه تكليفش براي خودش هم روشن نباشه نميتونه انتظار توجه و جدي گرفته شدن توسط طرف مقابلش رو داشته باشه
از ديدگاه يك دختر بهتون ميگم دخترها اصولا از ابتدا انتظار دارن تكليف معلوم باشه از پادرهوايي و اينكه حالا ببينيم چي پيش مياد متنفرن و علاوه براين چه برسه كه سنشون هم بالاتر باشه با كمال احترام اونوقته كه كلا يك رابطه ي بي هدف رو با پسر كوچيكتر به هيچ عنوان جدي تلقي نميكنن كه بخوان رفتار يا مسئوليت خاصي در قبالش داشته باشند
دخترها (از ديد من) از يك مرد مقتدر بيشتر خوششون مياد تا كسي كه نميتونه تصميم قاطعي بگيره!
هرچند بنظرم اين ارتباط به درد تجارب آينده و بعدي شما خواهد خورد وگرنه با توصيفات گذشته و كنوني شما هيچ ادامه ي قابل توجهي براش متصور نيستم
![]()
Last edited by Atghia; 24-08-2015 at 12:33.
شما هر راهي هم كه بنظرتون برسه درست نيست عملي كنيد! بخاطر اينكه شما شخص سومي
مسائل خصوصي ديگران بايد در حيطه خودشون حل بشه نه توسط ديگران يا با نظر ديگري مگر شخص پزشكي مشاوري چيزي باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)