تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 405 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت کاربران فعال این تاپیک
    هال با احتساب اشپزخانه و زوائد حدود 40 متر میشه و توی خونه یدونه رادیات پنلی 120 نصب شده که جواب نمیده توی اتاق خواب هم 65 سانت گذاشتن که جواب نمیده
    چه رادیاتی و برندی پیشنهاد می کنید؟ حدود قیمت؟
    نظر خودم اینه که به هال یدونه 100 اضافه کنم ( جاش خالیه ) و اتاق خواب هم 120 بزارم حدود 11 متره
    رادیات پنلی بزارم یا پره ای
    یه مدل خوب و خوش قیمت معرفی کنید
    دوست عزیز یه رادیاتور 100 برا پذیرایی شاید جوابگو نباشد قبل از خرید اطلاعات خواسته شده را بدید تا سایز مورد نیاز پیشنهاد شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم برای خونم که نوسازه و 100 متره پکیج و رادیات پنلی بگیرم

لطفا من رو در مورد برند و مارک معتبر و خوب راهنمایی کنید

البته یه تحقیقاتی کردم مثلا میگن تو ایرانیا پکیج بوتان خوبه و تو خارجیا بوش و آیرستون ، اما در مورد رادیات پنلی هیچکس هیچ نظری نمیده !!!!!! نظر شما چیه ؟؟

پکیج تو حیاط نصب میشه و فاصلش تا حمام حدود 13 متر

خونه شرقیه و همکف و از سه طرف بازه

عجله هم دارم . خواهشن هر کس هر اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنید خیلی ممنون
    Last edited by AKBAR132; 28-11-2016 at 15:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم برای خونم که نوسازه و 100 متره پکیج و رادیات پنلی بگیرم

لطفا من رو در مورد برند و مارک معتبر و خوب راهنمایی کنید

البته یه تحقیقاتی کردم مثلا میگن تو ایرانیا پکیج بوتان خوبه و تو خارجیا بوش و آیرستون ، اما در مورد رادیات پنلی هیچکس هیچ نظری نمیده !!!!!! نظر شما چیه ؟؟

پکیج تو حیاط نصب میشه و فاصلش تا حمام حدود 13 متر

خونه شرقیه و همکف و از سه طرف بازه

عجله هم دارم . خواهشن هر کس هر اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنید خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز
    برای 100 متر پکیج 24 میخواهید و در صورتی که پکیج وارداتی بخواهید خرید کنید برند های Biasi ایتالیا و viesmann آلمان و سونیه دوال فرانسه اینا مونتاژ کشور سازنده هستند و... ولی وایلانت و آریستون و بوش هر سه مونتاژ ترکیه البته همه مدل هایی که نام بردم کیفیت خوبی دارند و برند های دیگری که در بازار هست
    در مورد رادیاتور پانلی بیشتر رادیاتور های طرح ترکیه توی بازار هست که همه به یک شکل و تقریبا با یک بازدهی و یک کیفیت میباشند به غیر از دو برند رادیاتور پانلی جنرال والترو و آتروبان که با حجم آب بیشتری که در خود جای میدهند بازدهی بالا تری نسبت به طرح ترکیه میباشند و رادیاتورهایی بسیار شیک و انحصاری این دو برند میباشد البته با قیمتی کمی بالاتر از طرح ترکیه ای ها البته ارزش گرونتر بودنش را دارد
    نکته مهم توی خرید رادیاتور این که بر اساس شرایط ساختمان و متراژ رادیاتور را صحیح انتخاب کنید رادیاتور کوچک مساوی است با مصرف زیاد گاز و قبض گاز زیاد و گرم نشدن منزل
    جهت مشخص کردن سایز رادیاتور باید طبقه ساختمان اینکه چند طرف باز دارید و نوع پنجره و مساحت هر فضا و تعداد جای رادیاتور و.... را بدهید تا سایز رادیاتور درست انتخاب شود

4. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. من پکیج بوتان مدل bn دارم. مبدل اصلی سوراخ شده. آیا به غیر از تعویض مبدل، راهی برای تعمیر مبدل وجود دارد؟؟ مثل جوشکاری؟ بست یا هر راه دیگه ای؟
    ممنون از راهنمایی شما

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    من پکیج بوتان مدل bn دارم. مبدل اصلی سوراخ شده. آیا به غیر از تعویض مبدل، راهی برای تعمیر مبدل وجود دارد؟؟ مثل جوشکاری؟ بست یا هر راه دیگه ای؟
    ممنون از راهنمایی شما
    سلام

اگر جای نشتی قابل دسترسی هست پس میشه با جوش استیلن (کاربید) جوشش داد
    ولی اگر مبدل فرسوده هست اقتصادی نیست چون مدتی بعد دوباره یه جای دیگه اش سوراخ میشه
    مس اوراقی رو کیلوئی 20.000 تومن میخرند
    اگر کار باز کردن و بستن برای تعویض یا تعمیر رو خودتون انجام بدین پس هزینه خیلی کمتر میشه
    شاید تعویضش اقتصادی تر باشه . قیمت مبدل نو هم میتونین از نمایندگی بپرسید تا انتخاب کنین بین تعمیر و تعویض
    مبدل عمداً نازک ساخته میشه تا هزینه ی ساختش کم بشه و عمرش هم طولانی نباشه . این سیاستِ بیش از 95% از تولیدکنندگان ایران و چین و هند هست

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

اگر جای نشتی قابل دسترسی هست پس میشه با جوش استیلن (کاربید) جوشش داد
    ولی اگر مبدل فرسوده هست اقتصادی نیست چون مدتی بعد دوباره یه جای دیگه اش سوراخ میشه
    مس اوراقی رو کیلوئی 20.000 تومن میخرند
    اگر کار باز کردن و بستن برای تعویض یا تعمیر رو خودتون انجام بدین پس هزینه خیلی کمتر میشه
    شاید تعویضش اقتصادی تر باشه . قیمت مبدل نو هم میتونین از نمایندگی بپرسید تا انتخاب کنین بین تعمیر و تعویض
    مبدل عمداً نازک ساخته میشه تا هزینه ی ساختش کم بشه و عمرش هم طولانی نباشه . این سیاستِ بیش از 95% از تولیدکنندگان ایران و چین و هند هست
    سلام خدمت دوستان عزیز و بخصوص جناب آقایMohammad asemooni
    با توجه به اینکه کوچکترین خطا در تعمیر پکیج مساوی است با مرگ یک خانواده (مرگ خاموش)
    از دوستان گرامی خواهشمندم پیشنهاد تعمیر به مصرف کننده ندهند هر چند که مصرف کننده شخصی فنی باشد
    و از مصرف کننده گان گرامی هم این خواهش را دارم در صورت خرابی پکیج درب پکیج را باز نکنند زیرا با کوچکترین خطا مانند نبستن درب به صورت کامل و یا قطع شدن سیم سنسور های ایمنی خطر مرگ را به جان میخرند و دیگر افسوس خوردن فایده ای ندارد
    امیدوارم ایمنی دودکش ها و .... را رعایت کنیم تا کمتر شاهد مرگ و میر خانواده ها بر اثر گاز گرفتگی باشیم
    با تشکر از دوستان گرامی

9. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و بخصوص جناب آقایMohammad asemooni
    با توجه به اینکه کوچکترین خطا در تعمیر پکیج مساوی است با مرگ یک خانواده (مرگ خاموش)
    از دوستان گرامی خواهشمندم پیشنهاد تعمیر به مصرف کننده ندهند هر چند که مصرف کننده شخصی فنی باشد
    و از مصرف کننده گان گرامی هم این خواهش را دارم در صورت خرابی پکیج درب پکیج را باز نکنند زیرا با کوچکترین خطا مانند نبستن درب به صورت کامل و یا قطع شدن سیم سنسور های ایمنی خطر مرگ را به جان میخرند و دیگر افسوس خوردن فایده ای ندارد
    امیدوارم ایمنی دودکش ها و .... را رعایت کنیم تا کمتر شاهد مرگ و میر خانواده ها بر اثر گاز گرفتگی باشیم
    با تشکر از دوستان گرامی
    سلام
    ممنون از نظرتون و توصیه هاتون
    1- بنده دهها بار در همین سایت و تاپیکهای مختلف با خط پررنگ نوشته ام
    رعایت نکات ایمنی خیلی مهمه . بنزین , گاز , برق و اینها شوخی بردار نیست
    اگر اطلاعاتتون کمه یک تعمیرکار بیارین
    بنده و این سایت هیچ مسئولیتی نداریم اگر نکات ایمنی رعایت نشه و حادثه پیش بیاد

دیگه اگر یه عده بعد از اینهمه شفارش و تذکر و هشدار , نکات ایمنی رو رعایت نکنند و حادثه رخ بده مسئول اول و آخِرش خودشون هستند

===================================
    2- خود تعمیرکارها هم در ایران خیلیهاشون نکات ایمنی رو رعایت نمیکنند چون کلاً در ایران ایمنی اهمیت کمی داره بین مردم و مسئولین

قبلاً چند بار مثالهاش رو نوشته ام مثل:
    اونی که اومده بود بیمارستان چون براده آلومینیوم پریده بود توی چشمش . بهش میگم خب عینک ایمنی بزن . میگه قیافم ضایع میشه با عینک !!!!!!
    یا اون یکی که بهش گفتم چراغهای ترمز ماشینت کار نمیکنه . یکی از عقب میزنه داغونش میکنه . میگه ماشین من بیمه حضرت عباسه . خودش هواشو داره !!!!
    یا اونی که بهش گفتم روی داربست کمربند ایمنی ببند , یهو سرت گیج میره تا پات لیز میخوره میافتی داغون میشی . میگه شما نفوس بد نزنی طوری نمیشه !!!!
    و غیره و غیره

====================================
    3- دیگه مثل قدیم نیست که دسترسی به اطلاعاتِ حرفه ای و تخصصی بسیار دشوار یا غیرممکن باشه
    حالا با یک جستجو در نت میشه کل اطلاعات تخصصی گیر آورد خصوصاً اگر جوینده چند زبان مختلف از جمله انگلیسی بلد باشه
    تازه با مترجم مرورگر و گوگل هم میتونه به اطلاعات زبانهایی که بلد نیست هم دسترسی پیدا کنه
    ====================================
    4- پکیج اگر هواپیمای B2 و F35 هم باشه باز هم یاد گرفتن طرز کارش و قطعاتش و عیب یابی و سرویس و تعمیرش کار غیر ممکنی نیست خصوصاً برای عاشقان علم و دانش و یادگیری
    پکیج یکی دو تا مبدل داره و یکی دو تا فن و یکی دو تا پمپ و چند تا سنسور و شیر و بورد و لوله و اینها
    یاد گرفتنش نه شقُ القمر هست نه کار دشوار
    وقتی تعمیرکارش یاد گرفته پس بقیه هم میتونند یاد بگیرند اگر علاقه داشته باشند و راهِ درست و اصولی یاد گرفتن رو هم بلد باشند
    ===================================
    و صد البته باید کار رو به کاردان سپرد
    اما کاردان شدن غیر ممکن نیست و در کشوری که عده ای با سوء استفاده از کاردان و کارشنان و تکنسین بودنشون خون مردم رو میمکند و برای یک تعمیر ساده کلی کلک میزنند و پول بیشتر میگیرند . قطعه ی سالم رو بیخودی عوض میکنند , قطعات اصلی رو با بازاری عوض میکنند و هزار و یک کلک دیگه میزنند و یا عده ای بی تخصص خودشون رو کاردان و متخصص و تکنسین و اوستا مکانیک جا میزنند و با حدس و گمان عیب یابی و تعمیر میکنند و با خرابکاریهاشون کلی خسارت میزنند به مردم از همه جا بی خبر , مردم حق دارند که برند دنبال یادگیری تا خودشون بشند تعمیرکار و تکنسین خودشون تا از دست عده ای گرگ صفت و عده ای ناوارد در امان بمونند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-12-2016 at 00:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من حسابی گیج شدم لطفا کمکم کنید .

من یه خونه دوبلکس دارم که هر طبقه 100 متره که روی هم میشه 200 متر ، من طبقه ی دومم و برای جای پکیج طراحی کرده بودم و الان متوجه شدم که اینکار اصولی نیست که پکیج طبقه دوم باشه ، پیش چند تا کارشناس تاسیساتم رفتم که هر کدومشون یک چی گفتن

اولی گفت که یک پکیج 28 هزار بزاری طبقه دوم جواب میده

دومی گفت باید دوتا پکیج 24 هزار واسه هر طبقه در نظر بگیری

سومی هم که گفت موتورخونه بزنی بصرفه تره برات

الان موندم چیکار کنم ، منتظر راهنماییاتون هستم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من حسابی گیج شدم لطفا کمکم کنید .

من یه خونه دوبلکس دارم که هر طبقه 100 متره که روی هم میشه 200 متر ، من طبقه ی دومم و برای جای پکیج طراحی کرده بودم و الان متوجه شدم که اینکار اصولی نیست که پکیج طبقه دوم باشه
    پیش چند تا کارشناس تاسیساتم رفتم که هر کدومشون یک چی گفتن
    اولی گفت که یک پکیج 28 هزار بزاری طبقه دوم جواب میدهدومی گفت باید دوتا پکیج 24 هزار واسه هر طبقه در نظر بگیریسومی هم که گفت موتورخونه بزنی بصرفه تره برات
    الان موندم چیکار کنم ، منتظر راهنماییاتون هستم
    سیستمهای هر واحد و هر طبقه هر چی مستقل تر باشه و جدا باشه بهتره یعنی آب و برق و گاز و تلفن و گرمایش و سرمایش و ورودی و غیره مستقل باشه
    نظر بنده اینه که برای هر طبقه پکیج جدا بذارین با قدرت مناسب

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    با توصیه دوستان رادیات پنلی بهمراه پکیج بوتان پرلا28 هزار گرفتم
    2 تا یک متر برا خوابها و 4 تا 140 برا پذیرایی (با کسر انباری و حمام و سرویس 120 متر مفید خونه هستش) رادیات نصب شده
    روی 50 درجه دمای رادیات رو گذاشتم و حدود 25 متر مکعب هر روز مصرف گاز داره
    پرسشم از دوستان این بود که مصرف گاز طبیعیه؟؟؟

15. این کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •