256 نامحدود (خارج از داخل!)
پارس آنلاين كه داشتم نمي شد همچين كاري كرد. اگه يه قرارداد داشتي يكي ديگه مي زدي مي رفت به عنوان قرارداد رزرو. و از توي اينترنت فقط مي شد ترافيك اضافه خريد.
قطعا تماس بگيريد مي تونن حلش كنند.
256 نامحدود (خارج از داخل!)
پارس آنلاين كه داشتم نمي شد همچين كاري كرد. اگه يه قرارداد داشتي يكي ديگه مي زدي مي رفت به عنوان قرارداد رزرو. و از توي اينترنت فقط مي شد ترافيك اضافه خريد.
قطعا تماس بگيريد مي تونن حلش كنند.
Last edited by mohammad.t; 01-05-2013 at 00:19.
ممکنه رزرو شده باشه !؟
بله. براي من كه چند بار اتفاق افتاده بود روالش اينطور بود كه اگه ترافيك تموم بشه و يك هفته از سرويس فعلي مونده باشه اگه يه سرويس ديگه خريداري بشه شروعش ميشه هفته بعد كه اين يكي تموم شد. و قرارداد دوم به عنوان رزرو ثبت ميشه تا اين يكي تموم بشه.
فقط يه موردي به صرفه نبود برات كه ترافيك بخري براي روزهاي باقي مونده؟
راستش نه. نیاز دارم به دانلود زیاد. نمیشد دو هفته صبر کنم و 4 تومن مدام حجم بگیرم. یعنی الان اگه همین حجمم تمام بشه اون سرویس که خریدم فعال نمیشه تا دو هفته دیگه که این دوره تمام شه ؟
شما این مشکل رو به واحد فروش ارجاع بدید واستون درستش میکنن.
فردا تماس بگیرید با واحد فروش و شاکی بشید
ميگم روال پارس اينطور بود تجربه مخابرات رو ندارم. فعلا اين ترافيك باقي مونده رو مصرف كن هيچ عجله اي هم نداشته باش به هرحال پول كه فقط براي ترافيك نيست براي روزها هم هست! من خودم 100 مگ رو يه هفته نگه مي داشتم همش شبا دانلود مي كردم
بعد كه مصرفش كردي اگه فعال نشد غمت نباشه يه زنگ بزن اوكي مي كنن برات.
من این مشکلمو به پشتیبانی گفتم، گفت که یادداشت کردم و امروز حتما فعال میشه!! حالا واقعا راست گفت یا عصز دوباره زنگ بدنم?
مجدادا تماس بگیرید
دوستان این سرور لندن کجاست تو speedtest.net هر چه میگردم پیداش نمیکنم؟
توی اروپا بگردید پیداش میکنید مشخصه بریتانیا کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)