یه تصحیحی بکنم ، اونی نذاشتند کنکور بده فکر کنم دیر رسیده بود ، نه واسه خاطر نبردن کارت ملی
یه تصحیحی بکنم ، اونی نذاشتند کنکور بده فکر کنم دیر رسیده بود ، نه واسه خاطر نبردن کارت ملی
سوالای ریاضی کانون چقدر سخت بود تو کنکور اینطوری نمیدن.ولی کلا آزمون سختی نبود.
امروز گزینه دو دادیم. ریاضی و فیزیکش جدن سخت بود. ولی جالب بود! پارسال همین آزمون گزینه رو شرکت کرده بودم این درصدا رو زده بودم: به ترتیب 25 ، 82 ، 30 ، 27 ، 75 ، 35 ، 13 (تعادلو داشتین؟) امروز اینا رو زدم: 67 ، 64 ، 51 ، 45 ، 53 ، 46 ، 44 . ولی خوب ریاضی و دینی رو خراب کردم .
آها اینو میخواستم بگم!!! کنکور پارسال یکی دوتا از بچه ها که حوزشون خیلی بد بودش، میگفتن نمیزاشتن چیزی ببرن سر جلسه! حتی بطری آب رو هم گرفتن ازشون و گفتن خودمون آب میاریم با پارچ. که اینطور که میگفتن آب اون پارچ فقط به 20 30 نفر رسیده!
پارسال حوزه رو بر اساس معدل سوم تعیین میکردن. حوزه ی خود من که واقعن از همه نظر عالی بود. بچه های حوزمون معدلشون 17 به بالا بود تقریبن. و همه چی هم بردیم سر جلسه و کسی بهمون گیر نداد. دیگه این بستگی داره به شانستون.
راستی یه چیزی رو دفترچه گزینه دو نوشته کپی میکنم براتون!
10 وسیله مهم برای بردن به کنکور!
1. کارت ورود به جلسه 2. شناسنامه 3. مداد نرم ( بزرگتر مساوی دو عدد) 4. پاک کن 5. تراش (من که اتود 0.7 میبرم!) 6. ساعت مچی 7. بطری آب یخ زده 8. دستمال کاغذی 9. سنجاق (وا3 الصاق کارت) 10. خرما یا شکلات.
ضمنا دستمال کاغذی رو جدی بگیرید. از دوستانم یکیشون سر کنکور بالاسرش کولر گازی گذاشته بودن داشت از آبریزش بینی میمرد!
Last edited by lohrasbi; 15-06-2012 at 13:29.
گزینه 2 هم سخت بود یا نمیدونم من حال نداشتم .
سایت مبارکتون هندلی و با ریختن زغال سنگ باز میشه ! هر چی سوالم میکنیم جواب نمیدید .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{ سایتی برای کنکوریها که دانشجوهای شریف اونو راه انداختن
سر بزن ضرر نمی کنی خودمم هستم}
شنیدم اگه با اتود جواب بدیم خوب نیس و پاسخنامه میسوزه و تصحیح نمیشه درسته؟؟؟(خودمم گزینه2با اتود جواب میدم مشکلی نبوده)
باید مداد نرم ببریم یا فرقی نداره؟؟؟؟؟اگه میشه بگین.
همه مشاورا میگن مداد بهتره ولی نمیدونم چرا. من توی همه آزمونام با اتود 0.7 زدم مشکلی نبود. قلمچی و گزینه 2 و سنجش هیچکدوم مشکلی بوجود نیومد. کنکور پارسالو درصد نگرفتم ببینم مشکلی بوده یا نه ولی ظاهرن (به احتمال 99 درصد) مشکلی نبوده.
الان یه نموره نگران شدم ... من هنوز نرفتم کارت ملی بگیرم
شناسنامه ببرم کافیه ؟
Last edited by Demon_342; 15-06-2012 at 13:51.
سلام مجدد !
یه آزمون دیگه دادیم و یه بار دیگه آن شدم
قلمچی خیلی سخت بود باو![]()
ریاضی 76 فیزیک 72 ! اینا رو خوب دادم تازه ! عمومی رسما شدم هیچ !ادبیاتش که صفحه اول همه شمارشی بود جرات نکردم نصفشو جواب بدم ! زبان فارسیم باز شمارشی بود ! بیخیال باو ولمون کنین
عربی که مدت مدیدی شده بود دومین درصد بالای عمومی من به خاطر اون متن خوفش 5-6 تا سوال قواعدم جا موند ! من *** ای بیش نیستم خودم میدونم . الان نیاید بگید خو وقتتو جای اون 4 تا سوال میزاشتی رو قواعد
دینی هم واقعا سخت بود ! الان صفحه قبل دیدم یکی گفته بود دینی قلمچی سادس ! کو آقا ؟ ما رو سرویس نمود کهحتی انگلیسی رو هم 2 تا غلط دارم !
شیمی رو هم متوسط زدم هیچی نمیگم !
این کارنامه سنجش مام نیومد آخر !
آقا جدی ! یکی به من بگه ! این سازمان سنجش چرا کاریو که قلمچی تو یه بعد از ظهر میکنه رو باید یه ماه طول بده ؟!
آقا دمت گرم ! کلی دنبال یه متن بودم که همینا رو که گفتی رو گفته باشه ! مرسی
یه خرده بیشتر توضیح بدم...
سلام ! خوبی ؟
الان یه نموره نگران شدم ... من هنوز نرفتم کارت ملی بگیرم
شناسنامه ببرم کافیه ؟
منم ندارم کارت ملیاحتمال 99 درصد شناسنامه کافیه !
ادیت : کارنامه قلمچی اومد ! باو این لامصب چرا اینجوریه !؟ من تراز ریاضیم شده 7600 همش ! تو کشور رتبه ریاضیم طرفا 200 شده ! 40000 نفرم شرکت کرده بودن ! چرا تراز نرسید به 8000 !؟ هرجور حساب میکنم درس در نمیاد !
فیزیکش و هم حتی بدتر تراز داده
از همه اینا جالبتر اون قسمت تخمین رتبشه که برای من با تراز 6500 تخمین رتبه کرده ! :-o ! (خیر ترازم 6500 نشده ! )
کلا امروز خورد تو برجکمون ! یکم میخوابم بعدش لغت میخونم
فعلا
Last edited by ALt3rnA; 15-06-2012 at 15:34.
چرا الکی همه چی رو حساس می کنید یه مدرک شناسایی می خواد فرقی هم نمی کنه.
فرقی بین اتود با مداد نیست فقط باید از گرافیت +بقیه مواد افزودنیباشه. همین سوالو بارسال هم می برسیدن که آخرش هم هیچ مشکلی بیش نیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)