تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 342 از 461 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه تصحیحی بکنم ، اونی نذاشتند کنکور بده فکر کنم دیر رسیده بود ، نه واسه خاطر نبردن کارت ملی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سوالای ریاضی کانون چقدر سخت بود تو کنکور اینطوری نمیدن.ولی کلا آزمون سختی نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز گزینه دو دادیم. ریاضی و فیزیکش جدن سخت بود. ولی جالب بود! پارسال همین آزمون گزینه رو شرکت کرده بودم این درصدا رو زده بودم: به ترتیب 25 ، 82 ، 30 ، 27 ، 75 ، 35 ، 13 (تعادلو داشتین؟ ) امروز اینا رو زدم: 67 ، 64 ، 51 ، 45 ، 53 ، 46 ، 44 . ولی خوب ریاضی و دینی رو خراب کردم .

آها اینو میخواستم بگم!!! کنکور پارسال یکی دوتا از بچه ها که حوزشون خیلی بد بودش، میگفتن نمیزاشتن چیزی ببرن سر جلسه! حتی بطری آب رو هم گرفتن ازشون و گفتن خودمون آب میاریم با پارچ. که اینطور که میگفتن آب اون پارچ فقط به 20 30 نفر رسیده!

پارسال حوزه رو بر اساس معدل سوم تعیین میکردن. حوزه ی خود من که واقعن از همه نظر عالی بود. بچه های حوزمون معدلشون 17 به بالا بود تقریبن. و همه چی هم بردیم سر جلسه و کسی بهمون گیر نداد. دیگه این بستگی داره به شانستون.

راستی یه چیزی رو دفترچه گزینه دو نوشته کپی میکنم براتون!

10 وسیله مهم برای بردن به کنکور!

1. کارت ورود به جلسه 2. شناسنامه 3. مداد نرم ( بزرگتر مساوی دو عدد) 4. پاک کن 5. تراش (من که اتود 0.7 میبرم!) 6. ساعت مچی 7. بطری آب یخ زده 8. دستمال کاغذی 9. سنجاق (وا3 الصاق کارت) 10. خرما یا شکلات.

ضمنا دستمال کاغذی رو جدی بگیرید. از دوستانم یکیشون سر کنکور بالاسرش کولر گازی گذاشته بودن داشت از آبریزش بینی میمرد!
    Last edited by lohrasbi; 15-06-2012 at 13:29.

4. 5 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سوالای ریاضی کانون چقدر سخت بود تو کنکور اینطوری نمیدن.ولی کلا آزمون سختی نبود.
    گزینه 2 هم سخت بود یا نمیدونم من حال نداشتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    { سایتی برای کنکوریها که دانشجوهای شریف اونو راه انداختن
    سر بزن ضرر نمی کنی خودمم هستم }
    سایت مبارکتون هندلی و با ریختن زغال سنگ باز میشه ! هر چی سوالم میکنیم جواب نمیدید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شنیدم اگه با اتود جواب بدیم خوب نیس و پاسخنامه میسوزه و تصحیح نمیشه درسته؟؟؟(خودمم گزینه2با اتود جواب میدم مشکلی نبوده)

باید مداد نرم ببریم یا فرقی نداره؟؟؟؟؟اگه میشه بگین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همه مشاورا میگن مداد بهتره ولی نمیدونم چرا. من توی همه آزمونام با اتود 0.7 زدم مشکلی نبود. قلمچی و گزینه 2 و سنجش هیچکدوم مشکلی بوجود نیومد. کنکور پارسالو درصد نگرفتم ببینم مشکلی بوده یا نه ولی ظاهرن (به احتمال 99 درصد) مشکلی نبوده.

8. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

مهمترین چیزی که باید ببری ساعت عقربه ای هست.اتد و نوک و مداد و پاک کن به مقدار کافی به نظرم اتود 0.7 بهتر از بقیه هست آب هم ببری که خیلی خوبهولی چیزهای شیرین و کوچولو مثل شکلات رو حتما ببر . ولی مویز یا توت خشک بهتر از شکلاتهکارت و کارت ملی و این چیزا یادت نره . یکی از آشناهامون مثل اینکه کارت ملی ای چیزی نبرده بود نذاشتن کنکور بده . یکی دیگه هم سر همین کارت ملی نیم ساعت از آزمون اختصاصی رو از دست داد . خیلی جدی بگیرصبح کنکورم یه خورده زودتر بیدار شو و سعی کن مایعات مخصوصا چای نخوری تا سر جلسه راحت باشی.شرایط محل آزمون هم اصلا معلوم نیست . خیلی ها نارااضی بودند . مخصوصا سر همین گرما . ولی خداروشکر برای من همه چی خوب بود .راستی روز قبلش حتما برو حوزه امتحانی تو ببین و یاد بگیر یه وقت روز کنکور دردسر نشه. و هم این که احساس غربت کمتری بکنیفعلا همین ... اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میگم ان شااللهموفق باشی
    الان یه نموره نگران شدم ... من هنوز نرفتم کارت ملی بگیرم

شناسنامه ببرم کافیه ؟
    Last edited by Demon_342; 15-06-2012 at 13:51.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام مجدد !
    یه آزمون دیگه دادیم و یه بار دیگه آن شدم
    قلمچی خیلی سخت بود باو
    ریاضی 76 فیزیک 72 ! اینا رو خوب دادم تازه ! عمومی رسما شدم هیچ ! ادبیاتش که صفحه اول همه شمارشی بود جرات نکردم نصفشو جواب بدم ! زبان فارسیم باز شمارشی بود ! بیخیال باو ولمون کنین
    عربی که مدت مدیدی شده بود دومین درصد بالای عمومی من به خاطر اون متن خوفش 5-6 تا سوال قواعدم جا موند ! من *** ای بیش نیستم خودم میدونم . الان نیاید بگید خو وقتتو جای اون 4 تا سوال میزاشتی رو قواعد
    دینی هم واقعا سخت بود ! الان صفحه قبل دیدم یکی گفته بود دینی قلمچی سادس ! کو آقا ؟ ما رو سرویس نمود که حتی انگلیسی رو هم 2 تا غلط دارم !
    شیمی رو هم متوسط زدم هیچی نمیگم !
    این کارنامه سنجش مام نیومد آخر !
    آقا جدی ! یکی به من بگه ! این سازمان سنجش چرا کاریو که قلمچی تو یه بعد از ظهر میکنه رو باید یه ماه طول بده ؟!

یه خرده بیشتر توضیح بدم...
    آقا دمت گرم ! کلی دنبال یه متن بودم که همینا رو که گفتی رو گفته باشه ! مرسی

شناسنامه ببرم کافیه ؟
    سلام ! خوبی ؟
    منم ندارم کارت ملی احتمال 99 درصد شناسنامه کافیه !

ادیت : کارنامه قلمچی اومد ! باو این لامصب چرا اینجوریه !؟ من تراز ریاضیم شده 7600 همش ! تو کشور رتبه ریاضیم طرفا 200 شده ! 40000 نفرم شرکت کرده بودن ! چرا تراز نرسید به 8000 !؟ هرجور حساب میکنم درس در نمیاد !
    فیزیکش و هم حتی بدتر تراز داده
    از همه اینا جالبتر اون قسمت تخمین رتبشه که برای من با تراز 6500 تخمین رتبه کرده ! :-o ! (خیر ترازم 6500 نشده ! )
    کلا امروز خورد تو برجکمون ! یکم میخوابم بعدش لغت میخونم
    فعلا
    Last edited by ALt3rnA; 15-06-2012 at 15:34.

11. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شناسنامه ببرم کافیه ؟
    چرا الکی همه چی رو حساس می کنید یه مدرک شناسایی می خواد فرقی هم نمی کنه.

13. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه مشاورا میگن مداد بهتره ولی نمیدونم چرا. من توی همه آزمونام با اتود 0.7 زدم مشکلی نبود. قلمچی و گزینه 2 و سنجش هیچکدوم مشکلی بوجود نیومد. کنکور پارسالو درصد نگرفتم ببینم مشکلی بوده یا نه ولی ظاهرن (به احتمال 99 درصد) مشکلی نبوده.
    فرقی بین اتود با مداد نیست فقط باید از گرافیت +بقیه مواد افزودنی باشه. همین سوالو بارسال هم می برسیدن که آخرش هم هیچ مشکلی بیش نیومد

15. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •