تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 364 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست من زمان زمان پاخس دهی پایین پیکسلها و نرخ تازه ساز بالای تصویر مهمترین عوامل در کاهش بلور در تصاویر سریع و اینجاد sttuter هست. با فعال کردن mci وضعیت بهتر میشه ولی به هر حال با یک پنل lcd بیش از این نباید انتظار وضوح حرکتی رو داشت. کیفیت تصاویر sd صدا و سیما بسیار فاجعه هست و در تمام tv ها هم صدق میکنه و منحصر به 8600 نیست. mci یک تکنیک انحصاری نیست و خیلی از برندها برای افزایش فریم دست به اقدام مشابه ای میزنن. کلا سه یا چهار تکنیک بیشتر وجود نداره که در برندهای مختلف فقط اسم اش متفاوت هست و کارایش یکسان.
    اما این tv کنتراست بالا و سیاه عمیقی نداره همچنین تاخیر پردازش بالایی داره که بزرگترین نقاط ضعیف اش هست
    دوست عزيز ممنون بابت پاسختون
    اين مواردي كه شما گفتين كاملا در جريانم چون خودم فني ام و با جزييات تكنلوژي هاي جديد آشنام(به همين دليله كه بيشتر روي اين موارد دقت ميكنم)......!منظورم از تكنولوژي انحصاري اين مدل يا برند نيست ، منظورم اينكه با توجه به پيشرفت تكنولوژي چرا اين موضوع حادتر شده، چون در تلويزيون هاي مدل پايين تر مثل lcd ها و.... اين مورد ديده نميشه ولي در مدل هاي جديد اين مشكل و مشكلات ديگه اي به چشم ميخوره كه اين خودش به نظر من مورد مهمي به حساب مياد....!

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزيز ممنون بابت پاسختون
    اين مواردي كه شما گفتين كاملا در جريانم چون خودم فني ام و با جزييات تكنلوژي هاي جديد آشنام(به همين دليله كه بيشتر روي اين موارد دقت ميكنم)......!منظورم از تكنولوژي انحصاري اين مدل يا برند نيست ، منظورم اينكه با توجه به پيشرفت تكنولوژي چرا اين موضوع حادتر شده، چون در تلويزيون هاي مدل پايين تر مثل lcd ها و.... اين مورد ديده نميشه ولي در مدل هاي جديد اين مشكل و مشكلات ديگه اي به چشم ميخوره كه اين خودش به نظر من مورد مهمي به حساب مياد....!
    پنل های lcd ذاتا وضوح حرکتی خوبی ندارن و نخواهند داشت .در مدل هایی که رفرش 200 هرتز دارن وضعیت اشون بهتر از بقیه اس.
    تنها پنل های پلاسما و oled در واقع blur-free هستن

3. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام.lm64100 کنترل جادویی داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.lm64100 کنترل جادویی داره؟
    دوست عزیز
    بله کنترول جادویی دارد از اینجا مشخصات را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.در تلویزیون های 3d ال جی میشه عمق سه بعدی را تغییر داد(در فیلم های سه بعدی).اگه میشه یه آموزش میذارید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پنل های lcd ذاتا وضوح حرکتی خوبی ندارن و نخواهند داشت .در مدل هایی که رفرش 200 هرتز دارن وضعیت اشون بهتر از بقیه اس.
    با سلام

در مدل هاي پايين تر ال جي كه lcd يا led هستند من همچين مشكلي رو نديدم و اين مشكل كه بيشتر در مسابقات فوتبال ديده ميشه منو خيلي ناراضي كرده به نظرم شايد در اين مدل از ال جي كه من دارم اين مشكل به وجود مياد.....

1.در مسابقات فوتبال زمانه كه توپ با سرعت بيشتري در حركت هستش جلو و پشت توپ يك سايه سفيدي ظاهر ميشه و زمان كه تو سرعتش كمتر ميشه توپ رو درست نشون ميده(منظورم تاري يا بيضي بودن توپ نيست)
    2. در زمان زيرنويس هاي تبليغاتي در بعضي از موارد نوشته ها تار و لبه ها پله پله ميشن
    من اين ايرادات رو روي چندين تلويزيون ال جي و سوني مدل هاي قديمي تر تست كردم ولي هيچ كدومشون اينطوري نيست و به خوبي نشون ميدن!!!!!!خيلي تنظيمات تلويزيون رو تغيير دادم ولي باز هم مشكل دارم
    ميخوام ببينم اين موارد روي همه تلويزيون هاي جديد Led هست يا اين كه تلويزيون من مشكل داره(47la86000)
    دوستان اگه كسي اين مشكل رو تلويزيون هاي ديگه ديده بگه يا اگه راه حلي داره راهنمايي كنيد.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام

در مدل هاي پايين تر ال جي كه lcd يا led هستند من همچين مشكلي رو نديدم و اين مشكل كه بيشتر در مسابقات فوتبال ديده ميشه منو خيلي ناراضي كرده به نظرم شايد در اين مدل از ال جي كه من دارم اين مشكل به وجود مياد.....

1.در مسابقات فوتبال زمانه كه توپ با سرعت بيشتري در حركت هستش جلو و پشت توپ يك سايه سفيدي ظاهر ميشه و زمان كه تو سرعتش كمتر ميشه توپ رو درست نشون ميده(منظورم تاري يا بيضي بودن توپ نيست)
    2. در زمان زيرنويس هاي تبليغاتي در بعضي از موارد نوشته ها تار و لبه ها پله پله ميشن
    من اين ايرادات رو روي چندين تلويزيون ال جي و سوني مدل هاي قديمي تر تست كردم ولي هيچ كدومشون اينطوري نيست و به خوبي نشون ميدن!!!!!!خيلي تنظيمات تلويزيون رو تغيير دادم ولي باز هم مشكل دارم
    ميخوام ببينم اين موارد روي همه تلويزيون هاي جديد Led هست يا اين كه تلويزيون من مشكل داره(47la86000)
    دوستان اگه كسي اين مشكل رو تلويزيون هاي ديگه ديده بگه يا اگه راه حلي داره راهنمايي كنيد.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اين هم عكسي از نمونه مشكلي كه براي تلويزيونم پيش مياد.البته زياد واضحه نيست!!!!

به جلو و پشت توپ دقت كنيد،سايه سفيد هست كه زماني كه سرعت توپ زياد ميشه به وجود مياد.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنن

1-2 هفته ای هست که یکی دو خط کم رنگ به قطر حدود 1 سانت روی صفحه تلویزیون افتاده، در حالت عادی تشخیص اون سخته ولی وقتی تصویر زمینه یکنواخت و در حال حرکت هست (مثل زمین فوتبال - والیبال) این حاله و خط عمودی دیده میشه. (البته همونطور که گفتم به چشم نمیزنه ولی به هر حال متوجه میشی)

با توجه به تاپیک زیر

من حدس نمیزنم Burn in باشه چون هم اسکرین سرور داده و هم تصویر به مدت طولانی نمایش داده نشده.

دوستان در صورت امکان راهنمایی داشته باشن تا ببینیم قضیه از چه قرار هست.

در ضمن مدل LW57000 و 42 اینچ هست/

با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنن

1-2 هفته ای هست که یکی دو خط کم رنگ به قطر حدود 1 سانت روی صفحه تلویزیون افتاده، در حالت عادی تشخیص اون سخته ولی وقتی تصویر زمینه یکنواخت و در حال حرکت هست (مثل زمین فوتبال - والیبال) این حاله و خط عمودی دیده میشه. (البته همونطور که گفتم به چشم نمیزنه ولی به هر حال متوجه میشی)

با توجه به تاپیک زیر

من حدس نمیزنم Burn in باشه چون هم اسکرین سرور داده و هم تصویر به مدت طولانی نمایش داده نشده.

دوستان در صورت امکان راهنمایی داشته باشن تا ببینیم قضیه از چه قرار هست.

در ضمن مدل LW57000 و 42 اینچ هست/

با تشکر
    دوست عزیز
    اول از این تایپیک استفاده کنید و اگر جواب نداد ممکن است که پنل تان مشگل پیدا کرده که معمولا آن را تعویض می کنند . و قیمت آن هم بسیار گران است و اگر مشگل چندانی ندارد با همان سر کنید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •