تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 510 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

حالا بزار به اصل بحث برگردیم ...(تیکرو بزار پروفایل )

بیش از حد طولانی بودن که دلیل نمیشه ....مهم این هسش که آدمو سرگرم میکنه ....نه یکنواختم نیست ،داستانش آره قوی نیس ولی محیط و Side Quest هارو یه نگا بنداز....عالین عالی !

اونام باگ هسن ...چن تا آپدیت بگیر حل میشن ! بازی RPG هس شخصیتو خودت باس درس کنی .....!
    ببینید یک ویژگی بازی های خوب اینه که به مقدار درست و کافی طول داشته باشه و به موقع تموم بشه و داستان یک قسمت خیلی اساسی برای بازی هست. وقتی یک بازی مثل Skyrim داستان درستی نداشته باشه یک حفره و خلاء بزرگ در بازی هست. مطمئنا DA1 که 2009 اومد نه از لحاظ گرافیک نه صداگذاری نه حرکات کاملا میتونم بگم هیچ برتری ای نسبت به بازیای دیگه نداشت هیچ حتی شاید کمتر هم بود ولی من فک میکنم علت اصلی موفقیتش داستان بی نظیرش بود. Skyrim یک بازی خیلی طولانیه که محور داستانی خاصی نداره. با این حال چه لزومی به طولانی بودنش بود. تو این مئت زیاد چه اتفاقی جریان داره؟
    درسته که شخصیت رو باید خودت بسازی ولی همین کار رو EA خیلی بهتر انجام داده. من تو کل بازی DA از دیدن کاراکترم لذت میبردم.

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چه اصراریه کسی که معیار های خوبی مثل طولانی بودن رو یه عیب میدونه بشینیم همه راضی کنیم آخه ؟ ( نه پس COD خوبه که 3 ساعته تموم میشه )
    ضمن اینکه حرف این دوست عزیز مث ِ این میمونه که سری ِ گاد فادر رو بشینی 20 دقیقه از وسط ِ قسمت دوم رو ببینی بعد بگی خوشم نیومد!!!

حالا دوستانی که اسکایریم باز هستن ، درگن ایج هم بازی کردن ( اولیش ، دومیش که آبروریزی بود ) ، پایه اید یه مقایسه راه بندازیم ؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

واقعا که سلیقه ی آدم ها خیلی خیلی متفاوته.
    این بازی بهترین بازیِ عمر من بوده حالا شما اینجوری میگی!!!
    من یه بار بازی رو کامل تموم کردم یه بار دیگه هم دارم از اول میرم(350 ساعت گیم پلی)
    شاید انگلیسی شما یه کم ضعیفه که سر در نمیاری(البته قصد جسارت ندارم همینطوری گفتم)
    واقعا سلیقه ها متفاوته...
    در ضمن من 10 سال زبان خوندم و میخوام تافل بدم

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

چه اصراریه کسی که معیار های خوبی مثل طولانی بودن رو یه عیب میدونه بشینیم همه راضی کنیم آخه ؟
    اینکه خیلی بیش از حد طولانیه ایراده؟یکی از بهترین ویژگی های این بازی طولانی بودنش هست.
    البته اگه آدم بخواد کل زندگیش رو بذاره رو یه بازی این یه ویژگی خوب حساب میشه
    ولی نه برای من...

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

البته اگه آدم بخواد کل زندگیش رو بذاره رو یه بازی این یه ویژگی خوب حساب میشه
    ولی نه برای من...
    خوب اگه خوشتون نمیاد بازی نکنین چه اصراریه؟؟!!!
    من هم از خیلی از بازیهایی که بقیه عاشقشون بودن خوشم نیومد دلیل نمیشه که اون بازی بد باشه.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

من گفتم نظر شخصیم اینه که بازی بدیه نه اینکه از نظر همه...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من دوستان Dragon Age ها رو کامل بازی کردم.
    این بازی رو خودم بازی نکردم ولی داداشم بازی میکرده من تماشا میکردم.
    آخه به نظر من چند تا مشکل اساسی داره:
    1 اینکه خیلی بیش از حد طولانیه
    2 با وجود طولانی بودن خیلی یکنواخته
    3 ما که از داستان بازی سر در نیاوردیم ( چیزی که دیدم فقط این طرف و اونطرف میرفت و حرف میزد . در همین زمینه به نظر من Dragon Age خیلی بیشتر کار شده بود)
    4 رو شخصیت اصلی تاکید خیلی کمی شده ( قیافه که افتضاحه , کلاه خودم همیشه رو سر! یکی نیست بگه برادر کلت عرق میکنه درش بیار هوا بخوره!)
    5 حر کات افتضاحه. یارو میخواد از رو نیمکت نیم متری رد شه پاهاشو 180 درجه باز میکنه. حرکت خود بازیکن رو پله ها خراب و...

البته اینا نظر شخصیمه ولی فک میکنم این بازی مشکل خیلی داره. من خیلی طرفدار بازیهای RPG هستم ولی این یکی از پر اشکال ترین هایی بوده که دیدم. فبل از اومدنش خیلی منتظرش بودم ولی بعد که اومد قیدشو زدم...

داداش ببخشید از کلمات رکیک ( آشغال) استفاده کردم. حالا شما به خودت نگیر. اگه خواستی به Bethesda یه گزارش بنویس که این آقا حرف زشت زد.
    ببین من خودم مثل توام . طولانی بودن این بازی و وقت گیر بودنش باعث شد دیگه طرفش نرم اما همین طولانی بودنش رو یه مزیت میبینم . من خودم DA:O رو 6 بار تموم کردم با کاراکترهای مختلف . نسخه دومش رو هم برای بار دوم داشتم میرفتم که اسکایریم افتاد به جونم و یه دو ماهی پدرم رو به صورت 24 ساعت شبانه روز در اورد که دیگه اگه خدا بخواد ترکش کردم .

باید اینو بگم که این بازی اینقدر واسم ارزش داشت 10 بار تا وسط بازی رفتم و دوباره ریست کردم نه به خاطر داستان بلکه به خاطر نقش افرینی داینامیکش . فکر کنم بدونی چی میگم .

توی دراگون ایج تقریبا داستان با انتخاب های تو پیش میرفت و کلاس بازی یا همون play style خیلی کم توی روند داستان تاثیر داشت . اما توی داستان این بازی حتی نوع سلاحی که استفاده میکنی هم مهمه .

برای مثال تو توی دراگون ایج برای اینکه تبدیل بشی یه یه چیزی به نام assassin کافی بود تلنتهاشو باز کنی و دو تا خنجر بگیری دستت . حالا قضاوت با خودت ببین افریدن نقش یک اساسین توی این بازی بهتره یا توی DA

اولا واسه اینکه اساسین بشی کافیه سلاحتو انتخاب کنی . یک خنجر با جادوی illusion یا دو خنجر یا تیرکمان یا ... کلی play style واسه اساسین هست که میتونی تجربه اش کنی . حتی عضو اساسین های dark brotherhood میشی و .... . خیلی زیاده نمیشه گفت .

در کل بزار بگم . نقش افرینی DA تنها وابسته به داستانش بود و بس (همون چیزی که skyrim ازش کمی بی بهره است) اما نقش افرینی skyrim به گیم پلیش وابسته است .
    مثلا شما نقش یه فرد خشن رو توی DA با انتخاب دیالوگ های خشن و ... انتخاب میکنی و هیچ کی هم جرات نداره چیزی بگه . اما توی skyrim بخوای نقش یه ادم خشن رو بازی کنی دیالوگ های خشن رو انتخاب میکنی . اسلحه خشن تری بر میداری . پرک های مربوط به شخصیتت رو انتخاب میکنی . که همه اینها توی بازی تاثیر داره . مثل DA نیست که این همه بد باشی تا اخر بازی ولی اخرش به عنوان یک هیرو توی تمام tedas شناخته بشی . توی skyrim خشن باشی و قوانین رو نقض کنی میفتی زندان یا میکشنت یا هر چی دیگه ... .
    اگه منظورت از اینکه skyrim داستان نداره اینه که کلا از قبل یه داستان از پیش تعیین شده عالی واسش ننوشتن اره . ولی من به اون اتفاقهایی که توی بازی بر اثر اشتباهها یا کارهای درستی که انجام میدم میفته میگم داستان .

شاید تو هم مثل من اولش با دیدی از DA اسکایریم رو شروع کردی . و مثل من هم بعد یه روز بازی پاکش کردی . اما وقتی دیدم به بازی و این نوع از RPG عوض شد بازی رو دوباره نصب کردم و تبدیل شد به بهترین بازی RPG توی عمرم . با اینکه DA رو از اول باهاش بودم و elder scrolls رو همین نسخه پنجمش رو گرفتم . فقط حیف وقت ندارم وگرنه ....
    توی Skyrim خودتی و شخصیت خودت و هیچ چیز دیگه ما بین نقش افرینی شما توی بازی قرار نمیگیره . البته چون یک بازیه پس محدودیت هایی هم وجود داره . اما مثلا توی DA واقعا چند نوع داستان میشه ساخت با انتخاب ها . چند نوع کاراکتر میشه بازی کرد . بعدش هم شخصیت های دیگه ای رو هم توی DA کنترل میکنی که ذات RPG رو از بین میبره . هر چند خودش نوعی از RPG شده ولی RPG خالص نیست .
    در ضمن زمان بازی DA هم انچنان فرقی نمیکنه با این . DA تقریبا 60 ساعت گیم پلی داره و skyrim هم تقریبا 80 ساعت . خستگی از بازیش رو هم خودت درست میکنی . چون گفتم با دیدی از DA یا هر بازی دیگه این داری به این بازی نگاه میکنی .
    Last edited by Gregar; 08-07-2012 at 00:51.

8. 7 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا منم از دراگون ایج اومدم.
    اما به نظرم همه جوره اسکایریم بهتره. به جز همراه ها. که توی دراگون ایج خیلی خوب روش کار شده بود، می شد باهاشون حرف زد اعتمادشون رو جلب کرد، می شد بهشون هدیه داد، می شد مدل جنگشون رو تعیین کرد...
    اما توی بقیه موارد اسکایریم بهتره. داستان بازی رو من تموم نکردم، اما تا اینجا که خوب بوده. قراره بفهمیم اژدها ها برای چی برگشتن.
    گرافیک و صدا گذاری که اصلا حرفی نداره. توی ار پی جی ها یکی از بهترین هاست.
    طولانی بودن بازی هم واقعا مزیته. چون همه دوست دارن طولانی باشه. حالا یکی دوست نداره، می تونه خط اصلی داستان رو بره. که شنیدم اون جوری خیلی هم کوتاهه..
    قیافه رو هم که خود ادم درست می کنه. کلاه خود رو هم می شه دراورد. اصلا می تونی همه ی لباس ها رو در بیاری.
    جایی که خیلی خیلی اسکایریم از دراگون ایج جلو می زنه، سیستم جنگ هست. که توی اسکایریم عالی کار شده، توی دراگون ایج ولی گند زدن. در حد بازی های پوینت اند کلیک بود ( تو مایه های نور هود.).
    اما خوب، سلیقه ایه. اتفاقا من یه دوستم بود که اصلا از دراگون ایج خوشش نیومده بود، با این که ار پی جی باز خفن بود، اصلا سمت این بازی هم نرفت. ولی اسکاریم رو خیلی خوشش اومده بود.

10. 5 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اولا" توجه کنید DA:O یک کلاسیک به تمام معناست. CRPG ِ محض هست و اینکه سیستم مبارزه ش بیاد با سکایریم مقایسه بشه خیلی جالب نیست.
    راستش من شخصا" DA:O رو توی بعضی جنبه ها واقعا" بیشتر میپسندم که فکر میکنم بگم تا در کنار فرمایشات دوستای عزیزم قرار بگیره بد نباشه.
    - شخصیت پردازی بسیار قوی در DA:O . یعنی هر کدوم واسه خودشون کاراکتر ِ استثنایی ِ خودشون رو داشتن. هر کی هر حرفی از زبونش بیرون نمیومد و حرفاش مختص ظاهر و باطن و انرژیش بود. حتی به نظر من Grey Wardenی که توی DA:O ترسیم شده بود ماهیتش از یه چیز ِ فوق ِ استثنایی مثل ِ Dragonborn حماسی تر ساخته و پرداخته شده بود. توی DA:O نژاد و شجره خیلی مهم بود و من شخصا" یک اصالت و حماسی بودنی در فضا میدیدم که توی Skyrim لااقل در شخصیت ِ درگنبرن نبود. معلوم نبود مامانش کیه باباش کیه همینجوری روی هوا میره روی RiverRun میگه منو فلانی فرستاده و یکم حمالی میکنه و بعد وقتی Shout میکنه و روح ِ اژدها رو ابزورب میکنه معلوم میشه که درگنبرنه. هیچ اصالتی هیچ خاص بودنی توی دیالوگ هاش وجود نداره. حتی سربازهای Solitude هم وقتی بهش میخوان احترام بذارن نصفشون میگن عجب ذرهی داری و فلان ... تنها اصالتی که دیدم ، تنها فضایی که به حماسی بودن میخورد ، صداها و Landscape ها بود و بس.
    - وجود به تمام معنای اصل ِ انتخاب در DA:O . واقعا" الان من غیر از اینکه مُد جدید اضافه کنم انگیزه ای برای بازی ندارم توی سکایریم. چون کوئست های گاو و گوسفندها رو نرفتم فقط ( کیدینگ ) و الان هیچ چیز جدیدی برام اتفاق نمیافته. در DA:O شما با انتخاب ِ کلاست روند بازیت و دیالوگها به طور کل عوض میشد. مثلا" اگه جانگل اِلف بودی خیلی ها توی طول بازی مسخره ت میکردن یا شجره ت رو زیر سوال میبردن. یا اگه دورف بودی اون غرور ِ معروف دورف ها توی حرفات بود و برخوردایی هم که باهات میشد. از اون بهتر ، دیالوگهای همراهات بود. یعنی تیکه هایی که اون دورفه ( اوگرن) با موریگن به هم مینداختن وقتی میرفتی اینور اونور واقعا" استثنایی بود یا دو تا دختر میبردی (مثلا" لیلینا و موریگن ) هی به هم گیر میدادن. حتی با تغییر دادن ِ کامپنین ها هم چهره و فضای بازی عوض میشد که واقعا" دلم واسه اون محیط تنگ شده. ( دیگه اشاره به این که وقتی خود ِ شخصیت اصلی یه تصمیمی میگرفت و خط بازی کامل تغییر میکرد ندارم )

12. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اولا" توجه کنید DA:O یک کلاسیک به تمام معناست. CRPG ِ محض هست و اینکه سیستم مبارزه ش بیاد با سکایریم مقایسه بشه خیلی جالب نیست.
    راستش من شخصا" DA:O رو توی بعضی جنبه ها واقعا" بیشتر میپسندم که فکر میکنم بگم تا در کنار فرمایشات دوستای عزیزم قرار بگیره بد نباشه.
    - شخصیت پردازی بسیار قوی در DA:O . یعنی هر کدوم واسه خودشون کاراکتر ِ استثنایی ِ خودشون رو داشتن. هر کی هر حرفی از زبونش بیرون نمیومد و حرفاش مختص ظاهر و باطن و انرژیش بود. حتی به نظر من Grey Wardenی که توی DA:O ترسیم شده بود ماهیتش از یه چیز ِ فوق ِ استثنایی مثل ِ Dragonborn حماسی تر ساخته و پرداخته شده بود. توی DA:O نژاد و شجره خیلی مهم بود و من شخصا" یک اصالت و حماسی بودنی در فضا میدیدم که توی Skyrim لااقل در شخصیت ِ درگنبرن نبود. معلوم نبود مامانش کیه باباش کیه همینجوری روی هوا میره روی RiverRun میگه منو فلانی فرستاده و یکم حمالی میکنه و بعد وقتی Shout میکنه و روح ِ اژدها رو ابزورب میکنه معلوم میشه که درگنبرنه. هیچ اصالتی هیچ خاص بودنی توی دیالوگ هاش وجود نداره. حتی سربازهای Solitude هم وقتی بهش میخوان احترام بذارن نصفشون میگن عجب ذرهی داری و فلان ... تنها اصالتی که دیدم ، تنها فضایی که به حماسی بودن میخورد ، صداها و Landscape ها بود و بس.
    - وجود به تمام معنای اصل ِ انتخاب در DA:O . واقعا" الان من غیر از اینکه مُد جدید اضافه کنم انگیزه ای برای بازی ندارم توی سکایریم. چون کوئست های گاو و گوسفندها رو نرفتم فقط ( کیدینگ ) و الان هیچ چیز جدیدی برام اتفاق نمیافته. در DA:O شما با انتخاب ِ کلاست روند بازیت و دیالوگها به طور کل عوض میشد. مثلا" اگه جانگل اِلف بودی خیلی ها توی طول بازی مسخره ت میکردن یا شجره ت رو زیر سوال میبردن. یا اگه دورف بودی اون غرور ِ معروف دورف ها توی حرفات بود و برخوردایی هم که باهات میشد. از اون بهتر ، دیالوگهای همراهات بود. یعنی تیکه هایی که اون دورفه ( اوگرن) با موریگن به هم مینداختن وقتی میرفتی اینور اونور واقعا" استثنایی بود یا دو تا دختر میبردی (مثلا" لیلینا و موریگن ) هی به هم گیر میدادن. حتی با تغییر دادن ِ کامپنین ها هم چهره و فضای بازی عوض میشد که واقعا" دلم واسه اون محیط تنگ شده. ( دیگه اشاره به این که وقتی خود ِ شخصیت اصلی یه تصمیمی میگرفت و خط بازی کامل تغییر میکرد ندارم )
    Skyrim اینی که شما میگی داره و برخی NPC ها با توجه به نژاد یا کار های شما دیالوگ های مختلفی میگن.برای مثال در ابتدای بازی که کاراکتر خودتون رو میسازید Hadvar دیالوگ خاصی میگه:
    Race Dialogue
    Altmer You're not with the Thalmor Embassy, are you High Elf? No, that can't be right
    Argonian Are you a relative of one of the Riften dock workers, Argonian
    Bosmer Not many Wood Elves would choose to come alone to Skyrim
    Breton You from Daggerfall, Breton? Fleeing from some court intrigue
    Dunmer Another refugee? Gods really have abandoned your people, Dark Elf
    Imperial You're a long way from the Imperial City. What're you doing in Skyrim
    Khajiit You with one of the trade caravans, Khajiit? Your kind always seems to find trouble
    Nord You picked a bad time to come home to Skyrim, kinsman
    Orc You from one of the strongholds, Orc? How did you end up here
    Redguard What're you doing here, Redguard? You a sellsword? A sailor from Stros M'Kai

وقتی هم میخواید به RiverWood فرار کنید 3 تا Stone می بینید که با انتخاب هر کدوم دیالوگ متفاوتی می شنوید.
    The Warrior Stone (Ralof): Warrior, good! Those stars will guide you to honor and glory
    The Warrior Stone (Hadvar): Warrior, good! I knew you shouldn't have been on that cart the minute I laid eyes on you
    The Mage Stone: Mage, eh? Well, to each his own. It's not for me to judge
    The Thief Stone: Thief, eh? It's never too late to take charge of your own fate, you know
    ببینید محیط Skyrim خیلی بزرگ تر از بازی های دیگه هست.برخی چیز هایی که شما میخواید نمیشه توی بازیی با این حجم پیاده کرد.

14. 4 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •