تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 860 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

يه كاري مي كني ركود بزنم 72 ساعت نخوابم برم بازي كنم عكس بگيرم وعكسش رو برات بذارم ليث جون

عروسك جون من رفتم يه چيزي زير اسمت بودحدود120كيلوبايت دانلودكردم خودشه يا نه بعدش چه جوري ميره قسمت لود بازي
    من كه چنددقيقه ديگه مي خوابم ولي براي شب براتون عكس ميزارم قرارمون ساعت 10.30دقيقه شب به بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یه اشتباه دیگه تو لوحه خانه پیدا کردم .
    تو اون نوشته که با قرمز کردن قلب همه ی دخترها و دادن French Fries به همه ی آنها یک توت فرنگی می گیرید که من امتحان کردم نشد . البته یه چیز دیگه هم این که توش دستور پخت French Fries وجود داره ولی با درست کردنش تو بازی اونو به اسم Fries می شناسه ولی در هر حال این هم غلط بود و نمی شه توت فرنگی از بابت قرمز کردن قلب دخترها گرفت .
    در مورد جشن تولد آن هم امتحان کردم فقط ساعت 6 شب در باز شد که دیگه مهمونی خبری نبود فکر کنم چون قلبشو قرمز کردم اینطوری شد و نمی زاره جشن تولدش برم . البته خیالی نیست باهاش ازدواج می کنم و جشن تولدش ازش شکلات می گیرم .

3. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یه اشتباه دیگه تو لوحه خانه پیدا کردم .
    تو اون نوشته که با قرمز کردن قلب همه ی دخترها و دادن French Fries به همه ی آنها یک توت فرنگی می گیرید که من امتحان کردم نشد . البته یه چیز دیگه هم این که توش دستور پخت French Fries وجود داره ولی با درست کردنش تو بازی اونو به اسم Fries می شناسه ولی در هر حال این هم غلط بود و نمی شه توت فرنگی از بابت قرمز کردن قلب دخترها گرفت .
    در مورد جشن تولد آن هم امتحان کردم فقط ساعت 6 شب در باز شد که دیگه مهمونی خبری نبود فکر کنم چون قلبشو قرمز کردم اینطوری شد و نمی زاره جشن تولدش برم . البته خیالی نیست باهاش ازدواج می کنم و جشن تولدش ازش شکلات می گیرم .

ممنون از بابت اون قضیه ی French Fries !

فقط من مطمئن بودم این قضیه الکی هست.
    چون بیشتر از 10 تا نمیشه توت فرنگی قدرتی گرفت
    اون وقت چه طوری یکی هم از اینها بگیریم؟
    یه دونه از دموی پشم برای مادر بزرگ؟
    و یکی هم توت فرنگی جادویی سبز؟
    و ...؟

باید پتانسیل بازی رو هم در نظر گرفت.
    مثلا من الان میتونم شایعه کنم که بعد از قرمز شدن قلب ها، اگر زیاد به همسر محبت کنید، قلبش پررنگ تر میشه!

لوحه خانه چیه؟
    منظورتون اون راهنمایی هایی هست که اول تاپیک نوشتید؟ از کتابی برداشت کردید که اسمش لوحه خانه است.؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه بروبچ بچ
    من هركاري كردم هرراهي به نظرم رسيد انجام دادم ديگه ذهنم به جاي قدنميده ولي هرچي خريدم خورد
    نمي دونم شايد توهم زدم كه ديدم اب تودستاش(اعصاب خوردي)
    ولي به يه چيز جالب برخوردم با فرمولي كه خودم درست كرده بودم سه نوع غذادرست كردم گرچه اون غذاها توليست غذاهامون بود ولي طريقه درست كردنشو باهم مقايسه كنيد
    خيار+نمك+چاقو=سالاد
    خيار+مكسور+نمك=veggic fruit
    انگوروحشي+شكر+مكسور=ابميوه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از بابت اون قضیه ی french fries !

فقط من مطمئن بودم این قضیه الکی هست.
    چون بیشتر از 10 تا نمیشه توت فرنگی قدرتی گرفت
    اون وقت چه طوری یکی هم از اینها بگیریم؟
    یه دونه از دموی پشم برای مادر بزرگ؟
    و یکی هم توت فرنگی جادویی سبز؟
    و ...؟

باید پتانسیل بازی رو هم در نظر گرفت.
    مثلا من الان میتونم شایعه کنم که بعد از قرمز شدن قلب ها، اگر زیاد به همسر محبت کنید، قلبش پررنگ تر میشه!

لوحه خانه چیه؟
    منظورتون اون راهنمایی هایی هست که اول تاپیک نوشتید؟ از کتابی برداشت کردید که اسمش لوحه خانه است.؟
    سلام
    لوحه خانه کتاب رمز لوحه خانه است که رمز بیش تر بازی های پلی استیشن 1 را داره و اون فایل متنی که در صفحه ی اول ( اگه صفحه را اشتباه نکنم ) هست ، قسمت مربوط به استراتژی هاروست مون در این کتاب است .

7. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

OK پس شما عزیزان که انقد از لوحه خانه بد میگید... همون مسائل پست اولی هست!
    در ابتدای ورودم هم گفتم که خیلی جاهاش مشکل داره و شایعه است...

به تاپیک

Harvest moon: friends of mineral town

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هم سر بزنید!

سلام به همه بروبچ بچ
    من هركاري كردم هرراهي به نظرم رسيد انجام دادم ديگه ذهنم به جاي قدنميده ولي هرچي خريدم خورد
    نمي دونم شايد توهم زدم كه ديدم اب تودستاش(اعصاب خوردي)
    ولي به يه چيز جالب برخوردم با فرمولي كه خودم درست كرده بودم سه نوع غذادرست كردم گرچه اون غذاها توليست غذاهامون بود ولي طريقه درست كردنشو باهم مقايسه كنيد
    خيار+نمك+چاقو=سالاد
    خيار+مكسور+نمك=veggic fruit
    انگوروحشي+شكر+مكسور=ابميوه

دمت بازم بدجور من رو سوزوند...

اما اینها یکی از Variation های اون غذا ها هستند...
    یعنی به لیست اضافه نمی کنن.
    اما باز خوبه..
    باید بگم که این یک بازیه دوستان!
    ازش انتظار بداهه نوازی نداشته باشین!
    فقط هرچیزی که از پیش تعریف شده باشه در اون نقش داره...

با تشکری دوباره از ایمان جان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اين بازي درواقع بازيه سي ساله اي است كه بعدازسي سال تموم ميشه كه سه سال اول مهمترين قسمت بازيه
    ويه اشتباه لوحه خونه كه من خودم تا امروزباورداشتم ولي باتوجه به اين دليل ديگه قبول ندارم
    اگه 10تا گاوداشته باشي كه بعداز20وچندروزشيرده ميشن ماازاول تابستون حساب مي كنيم كه:كه تااخرسال اول900تامي تونن شيربدن وتااخرسال دوم بايٍنيردرست كردن اين دوموردبه 999مي رسن ولي حالا گوسفندها تا اخرسال دوم تعداديٍشم هاشون كه هرگوسفندهفته اي يدونه ميده و حالا فرض كنيم براي سال سوم گاوهاروبفروشيم وتعدادگوسفندهاروبه 20تابرسونيم كه درسال سوم ميشه تعدادكل يٍشم ها فكرنكنم بشه 999درصورتي كه كامواهاصفرباقي مونده كه به 999نميشه كه لوحه خونه مي گفت همه محصولات رو999برسونين نميشه واين هم يه اشتباه ديگس وكاشت محصولات تا100واجب وبقيشه براي بدست اوردن سرمايه وخريدايتم ها وزيادوقتتون روتااخراي صبح براي كشاورزي نزارييدكه وقت واقعي روزياد ميگيره تاحدي كه به نيازهاي بازي برسين كشاورزي كنين وسرمايه بدست بيارين

10. 4 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اين بازي درواقع بازيه سي ساله اي است كه بعدازسي سال تموم ميشه كه سه سال اول مهمترين قسمت بازيه
    ويه اشتباه لوحه خونه كه من خودم تا امروزباورداشتم ولي باتوجه به اين دليل ديگه قبول ندارم
    اگه 10تا گاوداشته باشي كه بعداز20وچندروزشيرده ميشن ماازاول تابستون حساب مي كنيم كه:كه تااخرسال اول900تامي تونن شيربدن وتااخرسال دوم بايٍنيردرست كردن اين دوموردبه 999مي رسن ولي حالا گوسفندها تا اخرسال دوم تعداديٍشم هاشون كه هرگوسفندهفته اي يدونه ميده و حالا فرض كنيم براي سال سوم گاوهاروبفروشيم وتعدادگوسفندهاروبه 20تابرسونيم كه درسال سوم ميشه تعدادكل يٍشم ها فكرنكنم بشه 999درصورتي كه كامواهاصفرباقي مونده كه به 999نميشه كه لوحه خونه مي گفت همه محصولات رو999برسونين نميشه واين هم يه اشتباه ديگس وكاشت محصولات تا100واجب وبقيشه براي بدست اوردن سرمايه وخريدايتم ها وزيادوقتتون روتااخراي صبح براي كشاورزي نزارييدكه وقت واقعي روزياد ميگيره تاحدي كه به نيازهاي بازي برسين كشاورزي كنين وسرمايه بدست بيارين
    سلام آره شما درست می گید .
    من هم موقعی که تو پلی استیشن اینو بازی می کردم به خاطر اینکه تمام وقتم شده بود کشاورزی و همه ی زمین را محصول کاشته بودم زده شدم و دیگه بازی نکردم . همونطور که شما هم می گید گفته همه ی آیتم ها باید999 بشه در صورتی که در 3 سال غیر ممکنه و دوستان سعی کنند همه را به یک حدی مثلاً 99 برسانند .

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بازم سلام سلامي به شيريني تقلب درامتحانات
    خوب بريم سراصل مطلب:حتما همه شما نوشته اي كه دراون دموهاروتوضيح داده دارين ولي اون هم به دلايلي ناقص تااونجاي كه من يادم ميادسه تا دموكم داره واحتمال داره كه بيشترباشه كه من خودم دوتاش روديدم يكي ازاوناروهم بچه عكسش روگذاشتن ولي نگفتن چه جوري باي دببينيم حالا اين راروهم به اون ليست اضافه كنين
    1-دمويٍدرآن كه روز17تابستون به بالاي قله بريدكه درباره مرگ همسرش براتون حرف ميزنه
    2-تولددخترنوشيدني فروش كه براش يه هديه ببرين كه درباره فراموش كردن تولدش توسط همسرش ناراحت كه يٍدركارن هم مياد وبقيشوچون دقيق يادم نيست نمي گم خودتون برين ببينين من خودم ساعت هاي 9تا 11 اينا بودديدم
    3-دمومادربزرگ كه نديدم ولي يه اطلاعاتي دارم ولي مطمئن نيستم زياد نميشه روش حساب كردولي با اون حال اينم توضيحش:درسال دوم رخ ميده وقلب گوسفنداتون بايدازيك تا10باشه كه عكسش رو گذاشتن
    وازاون دمو هاي كه داريم هنوزدموشاگرداهنگررونداريم كه بابچه ها سعي مي كنيم اين روهم ببينيم اسمش هم شورش گري(اسم شاگرد) فعلا باي
    چندتا رمزجديدگيراوردم امتحان كنم براتون ميزارم

13. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    الان که من می بینم کتاب رمز مشکلات زیادی داره چند تا سوال در مورد مطالبش دارم که می خواستم ببینم دوستان صحتش را تایید می کنند یا نه ؟
    1- نود و نه عسل جمع آوری كرده و هر روز به Louis سه عدد عسل بدهيد تا در پايان تمام شدن عسلها، او به شما يك گل جادويی سبز بدهد. اين گل را در مزرعه تان بكاريد و هر روز به آن آب بدهيد تا بعد از هفت روز آنها رشد كنند. زنبورها زياد ميشوند و يك كندوی بزرگ عسل در كنار درختان درست ميكنند. با اينكار ميتوانيد روزی پنج مرتبه عسل جمع كنيد كه قيمت هر كدام برای فروش 3000 سكه ميباشد، كه با فروش آنها پول زيادی بدست مي آوريد.
    2- برای بدست آوردن مزرعه ديگر، وقتی با شهردار صحبت ميكنيد و او در مورد مزرعه تان سوال ميكند يكبار ديگر با او صحبت كنيد. اگر خيلی شاد بود، در آغاز سال بعد وقتی برای شما نامه ای ديگر مينويسد بايد بطرف خانه Gotz رفته و مزرعه جديد را با قيمت 50000 سكه از او بخريد. اين مزرعه در كنار خانه خودش ميباشد
    3- قلاب سنگين ماهيگيری را چگونه بدست آوريم؟ برای گرفتن قلاب سنگين ماهيگيری بايد سه شبانه روز يكسره از روی اسكله بدريا قلاب انداخت ( شبها نيز ميتوانيد در همان محل بمانيد) پس از گرفتن Squid، يكبار ديگر قلابتان را به دريا بيندازيد تا ماهی مخصوص را بگيريد. نكته: در طول اين سه شبانه روز بايد كوتوله ها را در مزرعه بكار گمارده تا از محصولا و حيوانات شما نگهداری كنند. در ضمن كوتوله تنبل را نيز ميتوانيد در امور خانه استفاده كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •