تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 342 از 386 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عمده دلیلی که من تندر رو انتخاب نمیکنم همین موضوع صندلیاش هست . جنس ضعیف ، نشیمن گاه کوتاه و زبان شکل و نازک که خیلی خسته کنندست . آدم حس میکنه روی چارپایه نشسته .
    مشکلات دیگه هم هست مثل هندلینگ ضعیف ( که میشه با ارتفاع زدن و لاستیک پهن حلش کرد ) و آینه های بسیار کوچک ( میشه با آینه بزرگتر عوضش کرد ) و باد زیاد گلگیرای عقب که عرض عقب رو از جلو بیشتر کرده و اگر دقت کنید بیشتر L90 ها گلگیر عقبشون خورده چون جلوی ماشین رد میشه اما عقبش میگیره .
    دید عقبش هم که ...ظاهرش هم که ...
    اما انصافا موتور و فنی و بی صدایی و مصرف کم این ماشین حرف نداره و خیلی سرتر از حتی پارس ELX هست .
    مدتی که تندر داشتم فقط و فقط دلم به موتور و گیرباکس و فرمونش خوش بود.
    صدای وحشتناک تو کابین صندلی ها افتضاح هندلینگ داغون مخصوصاتو سرعتای بالای ۱۴۰ خلاصه حرفی واسه گفتن نداره و فقط با اون قیمتای سابق می ارزید اگه یادتون باشه قیمت بازارش ۱۵.۵ بود در مقابل سمند ۱۶ بود. الان اصلا نمی ارزه. پارس سال مخصوصا ال ایکس ارزشش خیلی بیشتره

----------------------------------------------------------------
    ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

مدتی که تندر داشتم فقط و فقط دلم به موتور و گیرباکس و فرمونش خوش بود.
    صدای وحشتناک تو کابین صندلی ها افتضاح هندلینگ داغون مخصوصاتو سرعتای بالای ۱۴۰ خلاصه حرفی واسه گفتن نداره و فقط با اون قیمتای سابق می ارزید اگه یادتون باشه قیمت بازارش ۱۵.۵ بود در مقابل سمند ۱۶ بود. الان اصلا نمی ارزه. پارس سال مخصوصا ال ایکس ارزشش خیلی بیشتره

----------------------------------------------------------------
    ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده
    موتور و گیربکس چیز کمی نیست عزیز.ضمن اینکه النود ترمز خیلی خوبی هم داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

موتور و گیربکس چیز کمی نیست عزیز.ضمن اینکه النود ترمز خیلی خوبی هم داره.
    حیف پول دوست من. N جور ماشین داشتم. حرفم از روی یافته های دیگران نیست. ماشین خوبیه اما در مقایسه با دیگران و هم قیمتاش خوب نیست. درست مثل مگان که شدیدا حیف پوله

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخه من بخاطر کیفیت پایین بقیه ماشینها یه جورایی انتخاب دیگه ای نداشتم حداقل از 206 های ایرانیزه بهتر نیست؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اخه من بخاطر کیفیت پایین بقیه ماشینها یه جورایی انتخاب دیگه ای نداشتم حداقل از 206 های ایرانیزه بهتر نیست؟
    دوست عزیز شما انتخاب درستی انجام دادی اصلا از بابت کیفیت جای نگرانی نیست زیادی هم حساسیت به خرج ندین
    در مورد کیفیت سواری که بحث در مورد این خودرو بیشتر از اینکه علمی باشه تعصبی هست
    اکثر مراجع معتبر که تندر و سمند را با هم تست کردن هندلینگش را تقریبا برابر با هم می دونند و حتی کمی برتر از سمند
    اینکه مثلا کسی میگه تندر سر پیچ عقبش در میره شک نکن که نه تا به حال سوار تندر شده و بررسی انجام داده چون تندر مشکل در ناپایداری قسمت عقب نداره و بیشتر مشکلی که وجود داره در سرعت بالا سر پیچ ها قسمت جلو هسست که خوب فرمان نمی گیره و اصطلاحا under-steer هست.
    شما کیفیت تعویض دنده تندر را در هیچ خودرو تولید داخل تجربه نخواهید کرد
    کیفیت صندلی هاش را قبول دارم که زیاد جالب نیست مخصوصا برای افراد کوتاه قد
    دید عقبش فوق العاده افتضاح هست اما جانبی در ترافیک بینظیر هست

6. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حیف پول دوست من. N جور ماشین داشتم. حرفم از روی یافته های دیگران نیست. ماشین خوبیه اما در مقایسه با دیگران و هم قیمتاش خوب نیست. درست مثل مگان که شدیدا حیف پوله

به نظرم کاملا اشتباه فکر میکنی اتفاقا جزو معدود ماشینهایی هست که نسبت به قیمتش از لحاظ فنی خیلی سر هست حالا موتور گیربکس و ترمز رو شما ول کردی چسبیدی به صندلی و داشبورد!!البته خوب علایق هر کسی فرق میکنه.

8. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظرم کاملا اشتباه فکر میکنی اتفاقا جزو معدود ماشینهایی هست که نسبت به قیمتش از لحاظ فنی خیلی سر هست حالا موتور گیربکس و ترمز رو شما ول کردی چسبیدی به صندلی و داشبورد!!البته خوب علایق هر کسی فرق میکنه.
    عرض کردم که همه جور ماشینی داشتم.
    اول هم در مورد موتور و گیرباکس و فرمون هم بنده صحبت کردم.
    اما در امتیاز دهی کلی وقتی توی ماشین داری با سرعت 120 تا میگازونی و صدای موتور توپش گوشت رو خراش میده و یهو یه تریلی از روبرو میاد و از پهلوت رد میشه اون اتاق مکعبی تندر چنان جلو باد تریلی تکون تکون میخوره که نگو.
    بیش از یکسال تندر داشتم. صندلی اش واقعا توسفر کمرشکنه.
    کلا رنو ماشینای خوبی نداره در مقایسه.
    والسلام

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اما در امتیاز دهی کلی وقتی توی ماشین داری با سرعت 120 تا میگازونی و صدای موتور توپش گوشت رو خراش میده و یهو یه تریلی از روبرو میاد و از پهلوت رد میشه اون اتاق مکعبی تندر چنان جلو باد تریلی تکون تکون میخوره که نگو.
    بیش از یکسال تندر داشتم. صندلی اش واقعا توسفر کمرشکنه.
    کلا رنو ماشینای خوبی نداره در مقایسه.
    والسلام

والا اون مواردی رو که شما در مورد صندلی فرمودید کاملا قبول دارم
    ولی در مورد صدای موتور این ماشین و تکون خوردنش با باد تریلی اصلا قبول ندارم و با این حرفتون حتی شک کردم تابحال سوار النود شده باشید. تندر یکی از کم صدا ترین موتور ها توی رنج قیمتی خودش رو داره .شما فکر کنم این تاپیکو با تاپیک پراید 141 اشتباه گرفتی حالا دوستان هم هستن در این موارد نظر بدن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

والا اون مواردی رو که شما در مورد صندلی فرمودید کاملا قبول دارم
    ولی در مورد صدای موتور این ماشین و تکون خوردنش با باد تریلی اصلا قبول ندارم و با این حرفتون حتی شک کردم تابحال سوار النود شده باشید. تندر یکی از کم صدا ترین موتور ها توی رنج قیمتی خودش رو داره .شما فکر کنم این تاپیکو با تاپیک پراید 141 اشتباه گرفتی حالا دوستان هم هستن در این موارد نظر بدن.
    اصلا متعصبانه نبود به هیچ وجه.
    از بحث کناره گیری میکنم به خاطر جملات پایانی سرکار و اینکه به هر شکل میخواهید از حرف خودتون دفاع کنید.
    عرض کردم بیش از یکسال تندر داشتم و از سری اول میفرمایید شک دارم!! یعنی من چه دروغی دارم برای جنابعالی.
    واقعا که. لطفا کمی رعایت ادب بفرمایید.
    آیا این کلام به جا و شایسته یک گفتگوی بدون تعصب هستش یا نشانگر..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عمده دلیلی که من تندر رو انتخاب نمیکنم همین موضوع صندلیاش هست . جنس ضعیف ، نشیمن گاه کوتاه و زبان شکل و نازک که خیلی خسته کنندست . آدم حس میکنه روی چارپایه نشسته .
    مشکلات دیگه هم هست مثل هندلینگ ضعیف ( که میشه با ارتفاع زدن و لاستیک پهن حلش کرد ) و آینه های بسیار کوچک ( میشه با آینه بزرگتر عوضش کرد ) و باد زیاد گلگیرای عقب که عرض عقب رو از جلو بیشتر کرده و اگر دقت کنید بیشتر L90 ها گلگیر عقبشون خورده چون جلوی ماشین رد میشه اما عقبش میگیره .
    دید عقبش هم که ...ظاهرش هم که ...
    اما انصافا موتور و فنی و بی صدایی و مصرف کم این ماشین حرف نداره و خیلی سرتر از حتی پارس ELX هست .
    سلام. من چند بار دیدم شما از سمند تعریف کردید
    و سمند رو بهتر از L90میدونستید
    حالا با توجه به دلایل بالایی که خودتون گفتید پس چرا L90 از سمند چند میلیون قیمتش بیشتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •