این 3 تا DLC چطورین ؟ میشه 3 تاش رو با هم نصب کرد ؟ یعنی این 3 تا رو به اضافه بازی اصلی داشته باشم
به جز مد هایی که تو پست دوم مد جدیدی برای این بازی نیومده ؟
این 3 تا DLC چطورین ؟ میشه 3 تاش رو با هم نصب کرد ؟ یعنی این 3 تا رو به اضافه بازی اصلی داشته باشم
به جز مد هایی که تو پست دوم مد جدیدی برای این بازی نیومده ؟
این لینک خراب شدهراهنمای یافتن Wanted Poster ها
برای اینکه بتونین بازی رو 100% تموم کنید علاوه بر انجام مراحل باید یکسری مجله کذایی و یکسری wanted poster رو پیدا کنید . برای مجله ها می تونید از سیو کاملی که همینجا گذاشتم استفاده کنید ولی برای wanted poster ها شما می تونید فایل زیر رو دانلود کنید . با نصب این فایل خواهید دید که وقتی تو بازی وارد نقشه میشید روی نقشه محل wanted poster ها با علامت قرمز رنگی مشخص شده و شما به راحتی می تونید برید و wanted poster ها رو پیدا کنید.
کد:
کد:
http://www.4shared.com/file/LHNU3Hty/AllWANTEDPostersMarkedOnMap.html
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . دو فولدر می بینید . یکیش شامل فایل اصلی هستش که برای احتیاط گذاشته شده و دیگری حاوی فایل نقشه ویرایش شده است . خوب فایل موجود در فولدر Edited Map رو تو محل زیر کپی می کنید.
pc\sds\mapa
لطف میکنید یک لینک جدید بزارید ؟
دوستان من یه جای بازی گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اینجا باید مطرح کنم ؟
تو تاپیکش هستینا!![]()
سلام ب همه دوستان مافیایی
من در بازی مشکل از صدا دارم...جالب اینکه وقتی سوکد باندارو از کیسم میکنم سرعت بازیهام بیشتر میشه...و دیگه گیر نمینه
مشکل بعدیم پیدا کردن عکس هایWANTED و ....هستش
برنامه ای واسه دانلود ندارید ک بدون بازی دید عکسارو؟چون یبار تا اخر رفتم دیگه اعصابش نیست![]()
خب سلام به همه من در اجرای بازی مافیا 2 مشکل دارم این هم از مشکلم
بازی کامل نصب میشه کرک همه چی کامل نرم افزار ها همه چی کامل ولی هنگام اجرا بازی از طرف ویندوز {7} ارور میده که یا چک کن تو سایت مایکروسافت یا برنامه رو ببند جریان چیه نظر شما چیه
سیستمم هم شاخه از این نظر خیالم راحت !
منم دقیقا همین مشکلو دارم اگه کسی میدونه نحوه حلشو بگه تا ما هم این بازیو بازی کنیم![]()
منتظر جوابیم هیچ کس نیست راهنمایی کنه
بچه Chapter 14 وقتی درگیری تو انبار اسکله تموم میشه من پول های روی میز رو بر میدارم بعد دیگه جایی رو نمیده تو نقشه برم اونجا مراحل رو ادامه بدم ! فکر کنم پولم رو باید به 27000 برسونم رسوندم باز هم جایی رو نداد ! چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)