ازت تعریف کردیم مثلا....هنوز عوض نشدی تو
با این قیمتی که رئیس باشگاش میده بارسا هم همچین پولی واسش نمیده
ازت تعریف کردیم مثلا....هنوز عوض نشدی تو
با این قیمتی که رئیس باشگاش میده بارسا هم همچین پولی واسش نمیده
چرا یه خورده عوض شدم،ولی خداییش نمیتونم یه ارزانتینی رو تو لباس منچستر ببینم!!!
ااااااااا...
شرمنده....
ندیده بودم....
شما خودت گلی و همه رو به چشم گل میبینی...![]()
فرانک لمپارد: حالا بايد بنشينيم و منتظر بمانيم
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، پس از پيروزي 2-1 تيمش مقابل تاتنهام تاييد کرد که آبي ها با خوش شانسي توانستند به دو گل برسند.
او که گل اول چلسی را به ثمر رساند، در گفتگویی گفت:" آیا خوش شانس بودیم؟ روی آن صحنه، شاید تا اندازه ای. روی گل اول توپ از خط عبور نکرد اما من در جام جهانی یک گل زدم که توپ کاملا از خط گذشت اما داور گل اعلام نکرد بنابراین خوش حالم که این بار گلم پذیرفته شد. آنها کمی بدشانس بودند.
شما به چیزی دست پیدا می کنید که شایستگی آن را دارید. ما شایسته پیروزی بودیم. ما موقعیت زیادی ایجاد کردیم و برای پیروزی به اندازه کافی خوب بودیم.
ما تا پایان جنگیدیم. ما برای چند ماه بد کار کردیم اما شما در این دیدار شخصیت ما را دیدید. ما برای رسیدن به این جایگاهی که اکنون در آن قرار داریم، تلاش زیادی کردیم. ما کاری که باید را انجام دادیم و اکنون باید بنشینیم و انتظار بکشیم."
جان تري: گفته بوديم هرگز تسليم نمي شويم
جان تري، کاپيتان چلسي، پيروزي 2-1 تيمش مقابل تاتنهام را نشانه اي از شخصيت بالاي آبي ها مي داند.
در این دیدار جنجالی ابتدا تاتنهام با گل ساندرو پیش افتاد اما گل های لمپارد و کالو سه امتیاز حساس این دیدار را نصیب آبی ها کرد.
تری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما چند هفته قبل که 12 امتیاز از منچستریونایتد عقب بودیم، اعلام کردیم که چلسی هرگز تسلیم نمی شود. این همه کاری است که ما انجام دادیم.
یونایتدها هفته پیش گفتند ما بزرگترین رقیب آنها برای قهرمانی هستیم. آنها اکنون برای اینکه بار دیگر فاصله شان را با ما زیاد کنند، باید در یک دیدار دشوار به پیروزی برسند."
خوب به راحتی بردیم و الان فقط امیدوار به امتیاز از دست دادن سیتی!!!
علیرضا جون تبریک میگم این برد شیرین رو...![]()
ببينم اين امار ١.٥ ميليارد بيننده اي كه جواتي اعلام كرد به ريال منظورش بود ديگه؟:دي
جواتی حرف نداره
15 دقیقه اول داشت هواشناسی و اب و هوای تهران تفسیر میکرد![]()
عجب داوری داره این بازی
پنالتی - اخراج به اون واضحی ندید
ویدیچ یه بار هم همچین حرکتی تو جام جهانی با المان کرد
بیشتر از بازی گزارش جواد جان حال داد تعریف وقایع 1 ساعت پیش و جمعیت 1.5 میلیاردی. بعدش هم تو یه با یه لحن جالبی گفت
"این اقا که می بینید پت رایسه "
انگار راز بقاست
بابا اعصاب نذاشته واسه ما ، میگه منچستر تیمهای بزرگ رو نمیبره ، تیمهای کوچیکو میبره و قهرمان میشه .
پس من نمیدونم تیم عمه من بود که امسال لیورپول و منچستر سیتی و آرسنال و تاتنهام رو برد ؟
-----------------
باید اعتراف کنم که این داوره یکم نیمه اول به نفع ما عمل کرد .
همش توی دست و پای بازیکنای آرسناله .![]()
لیورپول هم برده منچستر !
اعتراف به جایی بود![]()
تبریک به طرفدارای ارسنال
نیمه اول واقعا بد بازی کرد . فقط تو دفاع بود .
+
امشب هم حتما بازی اوساسونا و والنسیا رو ببینید .حرف اقا جواد رو زمین نندازید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)