تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 827 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان
    من الان هفت تا هارد وسترن دارم که عکسشو در زیر گزاشتم و اونها رو داخل کمد میذارم .بزرگترین مشکلی که دارم این هست که نمیتونم به راحتی آداپتور رو به برق وصل کنم .

پس اومدم اساسی کمد رو سیم کشی کردم که چهارتا تا عکس رو در اینجا میذارم.

نمای کلی کمد !!! طبقه اول که کلیدها رو نصب کردم همچنین میتوان هارد وسترن رو هم بصورت خوابیده در طبقه بالا گزاشت . با توجه به اینکه دوتا هارد سیگیت اینترنال دارم که اونها رو به اکسترنال تبدیل کردم و اونها رو در طبقه بالا میذارم .

این هم پشت کمد هست و پاور 300 وات گرین نصب کردم که منبع تغذیه دو هارد سیگیت هست .

عکس زیر هم طبقه پایین هست که با نصب پریز ، آداپتورها رو روی آن گزاشتم .
    از اونجایی که از هفت هاردهام شش تا مدل elite و usb2 هست همه این شش تا رو با استفاده از usb hub به یک کابل usb تبدیل کردم . که usb hub تقریباً در پشت آداپتورها نمایان هست . برند این usb hub از d-link هست که هفت تا پورت دارد که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره این محصول کامل توضیح دادم .

در عكس زير كادر يك usb hub و كادر دو آداپتور برق آن هست .

عکس زیر هم طبقه وسط هست که تبدیل sata to usb و usb hub برای دو هارد اینترنال تبدیل شده به اکسترنال رو مشاهده میکنید . از اونجایی که طبقه بالا جای کمی داشت اونو در طبقه وسطی کار گزاشتم .

نظری یا پیشنهادی بود حتماً بگید . ضمن اینکه برای این مجموعه دو فن پرقدرتمند هم در نظر گرفتم که عکسشو فعلا نذاشتم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 31-12-2012 at 13:08.

2. 18 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوستان
    من الان هفت تا هارد وسترن دارم که عکسشو در زیر گزاشتم و اونها رو داخل کمد میذارم .بزرگترین مشکلی که دارم این هست که نمیتونم به راحتی آداپتور رو به برق وصل کنم .

پس اومدم اساسی کمد رو سیم کشی کردم که چهارتا تا عکس رو در اینجا میذارم.

نمای کلی کمد !!! طبقه اول که کلیدها رو نصب کردم همچنین میتوان هارد وسترن رو هم بصورت خوابیده در طبقه بالا گزاشت . با توجه به اینکه دوتا هارد سیگیت اینترنال دارم که اونها رو به اکسترنال تبدیل کردم و اونها رو در طبقه بالا میذارم .

این هم پشت کمد هست و که پاور 300 وات گرین نصب کردم که منبع تغذیه دو هارد سیگیت هست .

عکس زیر هم طبقه پایین هست که با نصب پریز ، آداپتورها رو روی آن گزاشتم .
    از اونجایی که از هفت هاردهام شش تا مدل elite و usb2 هست همه این شش تا رو با استفاده از usb hub به یک کابل usb تبدیل کردم . که usb hub تقریباً در پشت آداپتورها نمایان هست . برند این usb hub از d-link هست که هفت تا پورت دارد که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره این محصول کامل توضیح دادم .

عکس زیر هم طبقه وسط هست که تبدیل sata to usb و usb hub برای دو هارد اینترنال تبدیل شده به اکسترنال رو مشاهده میکند . از اونجایی که طبقه بالا جای کمی داشت اونو در طبقه وسط کار گزاشتم .

نظری یا پیشنهادی بود حتماً بگید . ضمن اینکه برای این مجموعه دو فن پرقدرتمند هم در نظر گرفتم که عکسشو فعلا نذاشتم .
    کارتون بسیار جالب بوده.. من هم مدت هاست تو فکر همچین چیزی بودم ولی بزرگترین مشکل این کار نسبت بالای زحمت/گرفتن جا و فضا به میزان حجم حافظه که در نهایت میشه داشت. مشکلات دیگه مثل گرفتن این همه پورت USB (نیاز به یه هاب/کنترلر)، کندی USB و ... ، چقدر خرج این کانفیگ شده؟

برنامه ای که من دارم ساخت یه کیس برای 20 هارد اینترناله همراه با یه کنترلر خیلی خوب SATA که از طریق Thunderbolt وصل بشه و پاور Built-in و دو فن قوی، فعلا منتظر ورود همچین کنترلری به بازار هستم که کار رو شروع کنم. فکر کنم کلش رو بشه با کمتر از 500 دلار جمع و جور کرد که برای 20 هارد صد درصد ارزش داره.

4. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارتون بسیار جالب بوده.. من هم مدت هاست تو فکر همچین چیزی بودم ولی بزرگترین مشکل این کار نسبت بالای زحمت/گرفتن جا و فضا به میزان حجم حافظه که در نهایت میشه داشت. مشکلات دیگه مثل گرفتن این همه پورت USB (نیاز به یه هاب/کنترلر)، کندی USB و ... ، چقدر خرج این کانفیگ شده؟

برنامه ای که من دارم ساخت یه کیس برای 20 هارد اینترناله همراه با یه کنترلر خیلی خوب SATA که از طریق Thunderbolt وصل بشه و پاور Built-in و دو فن قوی، فعلا منتظر ورود همچین کنترلری به بازار هستم که کار رو شروع کنم. فکر کنم کلش رو بشه با کمتر از 500 دلار جمع و جور کرد که برای 20 هارد صد درصد ارزش داره.
    بسیار ممنون از شما .
    درباره مخارج کلی نمیتونم آمار دقیق بدم ، چون از تابستان مشغول این کار بودم (بعلت گرفتاری و تنگی وقت) . بارها و بارها طرحها تغییر کرده و هزینه های دوباره و اضافی به من تحمیل شده و دردسرهای زیادی داشتم .
    اگر از اول میدونستم این چنین آرشیو جمع میکنم ، روشهای بهتری رو انتخاب میکردم ولی در حال حاضر دیگه نمیتونم این روش رو تغییر بدم .
    ولی از اونجایی که قصد دارم یه بکآپ از همه داده ها داشته باشم درباره پیشنهاد شما هم فکر و تحقیق میکنم .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

حالبه منتظر عکس های بیشتر هم هستم !
    منم از هاب اداپتوری 7 تایی D-Link استفاده میکنم عالیه !!
    منم عکس هارد هام رو میزارم بعدا

8. 2 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

راستی عکس اون 2تا اینترنال های سیگیت رو بزار

پیشنهاد میکنم اولا از فن ها قوی با توری نانو ضد گرد و خاک استفاده کنی
    یه هزینه 40 50 تومنی بکنی و یه ترانس اتومات محافظ بگیری یا اگه میتونی 120 تومن هزینه کنی یه اسبلایزر بگیری که هم از سیستمت محافظ کنه هم از هارد ها ! من یه دونه GoldStar LG گرفتم 150 تومن 2Kv قدرتش هست و همه لوازم برقیم بهش متصل هست خیلی عالی کار میکنه و خروجی 220 ثابت هست و حتی اگه ولتاژ کم و زیاد بشه مثلا به 140 ولت برسه اونو به 220 افزایش یده که هم خیالت از بابت برق و نوسان راحت میشه هم عمر قطعات میره بالا
    هاب هم که خودت بهترین رو انتخاب کردی

10. 3 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من استابیلایزر فاراتل دارم که در عکس زیر معلوم هست .

این هم عکس هارد سیگیت که در داخل کمد گزاشتم ولی سیم ها رو هنوز وصل نکردم . این هارد سیگیت هرکدومش 1.5 ترابایت هست .

عکس دیگر از همون هارد سیگیت از نمای نزدیک . قبلا که pc داشتم داخل کیس بود ولی الان laptop دارم .

عجب دنگ و فنگی !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 06-01-2012 at 20:25.

12. 9 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

مرسی !! راستی این اینترنال ها رو چطوری اکسترنال استفاده میکنی ؟؟ من باکس دارم
    عکسشو فردا میزارم

14. 2 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیدوارم در جمهوری هلگان هوا خنک باشه. ولی مگه اینها گرم نمیشه؟ چرا تو کمد؟
    مگه نمیشه بایک طبقه بندی (بدون دیواره) گذاشت؟

16. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی !! راستی این اینترنال ها رو چطوری اکسترنال استفاده میکنی ؟؟ من باکس دارم
    عکسشو فردا میزارم
    ممنون از شما .
    پاور كه پشت كمد نصب هست ، يكي از كابلها كه دوتا كانكتور ساتا داره رو به داخل كمد بردم و تبديل sata to usb هم كه در طبقه وسطي كمد معلوم هست .

اتفاقاً براي اين دو هارد دوتا باكس خريده بودم كه به دو دليل استفاده از باكس منتفي شد . هر كدوم از اين باكسها 30 هزارتومن بود كه 60 هزارتومن رفت تو پاچمون !!!
    1. عدم اطمينان به آداپتور برق ، بعبارت ديگه از كيفيت ولتاژ آداپتور اين باكسها مطمئن نبودم .
    2. جاگير بودن باكس ، يعني اگر از باكس استفاده ميكردم ديگه در طبقه بالايي جا نميشد .

امیدوارم در جمهوری هلگان هوا خنک باشه. ولی مگه اینها گرم نمیشه؟ چرا تو کمد؟
    مگه نمیشه بایک طبقه بندی (بدون دیواره) گذاشت؟
    يكي از دلايلي كه هاردها رو داخل كمد گزاشتم اطمينان از امنيت فيزيكي هاردها بود (مثلا نيافتادن از روي ميز) . اتاق خواب من محل رفت و آمد خانواده ام بود و با توجه به اينكه بيرون كار ميكنم نميتونستم 24 ساعته مراقب هاردها باشم . بنابراين بهترين جا تو كمد بود كه در كمد ، قفل هم دارد .

در مورد گرما هم قصد داشتم پشت كمد و در هر طبقه ، به اندازه فن 8 سانتي سوراخ كنم كه با توجه به اينكه پشت كمد خراب ميشد و گرد و خاك نفوذ ميكرد اين مسئله منتفي شد .
    از هاردها خيلي كم استفاده ميكنم و مشكل گرما رو با دو فن پرقدرت كه در واقع همون فن rack و برقي هست مرتفع كردم .
    فن ها را جلو و كمي بالاي هر هارد و بصورت مايل (رو به پايين) قرار ميدم .
    در اين حالت دماي هاردها رو تست كردم كه در نهايت بالاتر از 42 الي 43 نشده كه به نظرم مطلوب هست .

عكس فن . البته فـيلتر نانو نداره ولي فكر كنم جوراب نازك زنانه هم بعنوان فـيلتر كافي باشه !!!
    اين عكس براي زماني هست كه PC داشتم .

Last edited by ata.royalfalcon; 07-01-2012 at 09:15.

18. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها من امروز ۱ ترا goflex seagate رو ۱۶۵ گرفتم. وسترن هم ۱۷۰ بود. adata هم ۱۵۹ . همه پاسپورتی.
    Last edited by hike; 07-01-2012 at 18:08.

20. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •