تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 342 از 515 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نظرتون درباره ی مرور آخر گزینه 2 چیه؟ ثبت نام کنم؟ من از گام اول با گزینه 2 پیش رفتم تا الان!
    خیلی خوبه دوست خوبم من ثبت نام کردم ،(منم از گام اول کنکور89باگزینه2 بودم عالیه)بهت پیشنهاد میکنم هرچه زود تر بری ثبت نام کنی،اخه فقط تا 14 اردیبهشت وقت داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه منظورت از <کتاب خودش> کتاب آبی کانون هست باید بدونی که اون کتاب خودش نیست.اون دقیقا سوال کنکور هست جانم
    همون کتاب آبیش که دقیقاَ!! سوال کنکوره وسطش سوال تالیفی هم داره.
    شاید باورتون نشه ولی تو کتاب آبی فیزیک 3 اش سوال کنکور الکتریسیته جاری رو عوض کرده بود.
    در ضمن تو آزمون های سوم دبیرستانش از کتاب دو سالانه و... هم سوال میده حالا پیشو نمیدونم.
    در کل این که کدوم آزمون بهتره یا بدتر یه بحث بی خود چون همشون ایراد دارن و برای موفقیت لازم نیست تو بهترین آزمون شرکت کنی باید هر جا که آزمون میدی ازش یاد بگیری نه فقط کیکشو بخوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه منظورت از <کتاب خودش> کتاب آبی کانون هست باید بدونی که اون کتاب خودش نیست.اون دقیقا سوال کنکور هست جانم
    پس کتاب کیه ؟ کانون یه زمانی که اندیشه سازان و ... بودن خوب بود. چون موسسه دیگه ای نبود. ولی حالا نه. فقط به فکر پول درآوردنه. مگه اتفاقی که 2 سال پیش افتاد و گاج و کانون باهم گفتن شاگرد اول کنکور از آموزشگاه ما بود یادت رفته. افتضاحی که همه جا نوشتن. تو شبکه 1 ، تبلیغ گاج اومد که من عضو گاج بودم ، دقیقا تبلیغ بعدی تبلیغ کانون بود.
    معلم ها مون تعریف میکرن ، یه زمانی کاظم قلمچی با موتور میرفت اینور و اونور و با التماس از مدارس سوال میگرفت بعد میچسبوند به هم مید کتاب. اگر هم ذره ای آبرو داره ، به حکم بودن افراد بسیاز لایقی همچون آقای خالو و آقای حلی و دیگر دوستان هست.
    چرا کانون تالیف گروهی داره ؟ چون میتونه ظرف 1 هفته با همون قیمت کار یکسال رو بکنه و صود n برابر ببره. میگن آشپز 2 تا بشه ، غذا یا شور میشه یا بی نمک. چه برسه به آشپز های گروهی 20 - 30 نفره

/ M \

همون کتاب آبیش که دقیقاَ!! سوال کنکوره وسطش سوال تالیفی هم داره.
    شاید باورتون نشه ولی تو کتاب آبی فیزیک 3 اش سوال کنکور الکتریسیته جاری رو عوض کرده بود.
    در ضمن تو آزمون های سوم دبیرستانش از کتاب دو سالانه و... هم سوال میده حالا پیشو نمیدونم.
    در کل این که کدوم آزمون بهتره یا بدتر یه بحث بی خود چون همشون ایراد دارن و برای موفقیت لازم نیست تو بهترین آزمون شرکت کنی باید هر جا که آزمون میدی ازش یاد بگیری نه فقط کیکشو بخوری
    فقط کیک خوردن نیست که
    شما میتونی از کتابت فقط یادبگیری و رتبه زیر 1000 بیاری ؟
    نگه که آره ...
    با یکی از دبیرامون ( مهدی ترابی دبیر عربی ) که امسال 2 شاگرد 2 رقمی ریاضی و پارسال یه شارد تک رقمی داشت ، صحبت به صحبت شد. هر هفته خودش میره زابل عربی درس میده معلم پروازی ) میگه این تصور که شما دارین و منطقه محرومند و هیچی نیست و یه بیابون 4 نفر نشستند درس میخونند غلطه. اتفاقا ، آمار دبیر خصوصی اونجا خیلی بیشتره. همین امید شهبازی مشاور که سابقا میاوردنش تلویزیون یا رضا بابایی یا علی حیاتی و ... همه دبیر های جنوب کشورند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فک کنم این بحث ها که کدوم آزمون بهتره و کدوم موسسه دزده و کدوم کتاب چرت و پرته واسه تابستون بود و تموم شد و رفت. الآن از قلچی و گزینه2 و ... فقط دو سه تا آزمون مونده. دیگه بیخیال این حرفا.

راستی من تو آزمون 6 خرداد گزینه2، اگه تراز 11000 بیارم میتونم به سه رقمی امیدوار باشم یا باید ترازم بیشتر بشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فک کنم این بحث ها که کدوم آزمون بهتره و کدوم موسسه دزده و کدوم کتاب چرت و پرته واسه تابستون بود و تموم شد و رفت. الآن از قلچی و گزینه2 و ... فقط دو سه تا آزمون مونده. دیگه بیخیال این حرفا.

راستی من تو آزمون 6 خرداد گزینه2، اگه تراز 11000 بیارم میتونم به سه رقمی امیدوار باشم یا باید ترازم بیشتر بشه؟
    دقیقا

شما تراز بالای 10000 هم بیاری میتونی به سه رقمی امیدوار باشی

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما میتونی از کتابت فقط یادبگیری و رتبه زیر 1000 بیاری ؟
    من همچین حرفی زدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

چرا امسال مثل سال قبل اعلام نمیکنند که بیشترین تعداد شرکت کننده گان دانشگاه آزاد در کدام گروه قرار داره؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نظرتون درباره ی مرور آخر گزینه 2 چیه؟ ثبت نام کنم؟ من از گام اول با گزینه 2 پیش رفتم تا الان!
    خوب یا بدیش رو نمی دونم
    ولی من ثبت نام کردم
    اینکه بتونی با یک برنامه مدون جمع بندی دقیق و کارشناسی شده داشته باشی مثلا سود داره حداقل ضرر نداره
    از هیچی بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید؟
    منو یادتونه؟
    من همونم که اخرین کارنمومو وقتی اینجا گذاشتم که قلمچی بو ترازم 7200 بود دیگه از اون موقع گفتم نمیام واسه درس فک کنم بهمن بود یادتونه؟
    اون موقع رشتم تجربی بود ولی تغییر رشته دادم رفتم ریاضی بعدش یه اتفاقی برام افتاد که تا الان با اون تراز های خوبم خداحافظی کردم داغون شدم تا الان برام دعا کنید نمیدونم چی کت کنم دارم میخونم برای عمران تهران جنوب ترازش 6500 هست میترسم نتونم بگید چی کنم نسبت به اون موقع ها واقعا ضعیف شدم کمک کنید خواهششششششششششششششششش میکنم

11. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین نیاز شدید دارم،من الان چند روزه که بیشتراز6-7ساعت نمیتونم درس بخونم،حواسم اصلا جمع نمیشه،همین موضوع خیلی منو بهم ریخته به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا راهنماییم کنین.مر30000000000000000000
    Last edited by lifepatogh; 05-05-2011 at 17:44.

13. این کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •