تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 451 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اقایون اگه نظر من رو می خواید پولتون رو فقط به تینک پد بدید که تو لپتاب ها خدایه

دستت درد نکنه بابت راهنمایی‌ات، فقط بعد از این لطف کن قبل از نوشتن مطلب، به عنوان بحث هم یک توجه‌ای بکن.
    این بحث در ارتباط با خرید لپ‌تاپ نیست،‌بلکه فقط در مورد امکانات، مشکلات و بقیه موارد لپ‌تاپ Asus - N61JQ هست.

مرسی - رامین

2. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من الان حدود یه ماهه که اصلا نمیتونم لپتاپم رو با سیستم دیگه ای شبکه کنم، قبلا این کارو میکردم ولی الان نمیشه.
    به نظرتون مشکل از کجاست؟ من از انتی ویروس کسپر استفاده میکنم و موقع شبکه کردن خاموشش میکنم.
    اصلا تاحالا کسی این لپتاپ رو شبکه کرده اینجا؟

4. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاسپراسکای دارم و اون هم شبکه کردم و گاهی اوقان هم میکنم
    مشکلی هم ندارم
    کسپر هم غیرفعال نمیکنم

6. 3 کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

شاید نسخه Pure استفاده کردی که فایروال خوبی هست و معمولا باید این چیزا رو بهش بفهمونی. مثلا من کمودو تا شبکه وصل میشه گیر میده و سوال میکنه که چه کنم ؟ من هم میگم ایمن بیده وصل کن برم تو وب.

احتمالا همچین تنظیماتی داره .... یه خورده بگردی پیدا میکنی.

ضمنا اگه ANSYS یا ADMAS یا Abaqus یا حتی Cadence که مال برقی ها بیده نصب کردی احتمالا الان لایسنسش کار نمیکنه.

8. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه از internet security استفاده میکنم. مشکل از کسپر نباید باشه چون خاموشش میکنم، نمیدونم قبلا چرا میشد ولی الان نمیشه.

10. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام از بنده عزیز
    در مورد درایور ها من هم از همین ها که علیرضا جان زحمتش رو کشیده بود استفاده میکنم و خیلی هم خوبه و مشکلی ندارم.فکر کنم ویندوز شما مشکل پیدا کرده باشه اگه خیلی وقته عوضش نکردی یه دستی بهش بزن.در مورد بلوتوث هم گفتم قبلآ یه بار امتحان کردم و قطع کرد اما الان هر چی امتحان میکنم قطع نمیکنه و مثل ساعت داره کار میکنه.باید یه دستی به ویندوز بکشی.
    سلام دوست عزیز
    مرسی بابت راهنمایی . ولی علی جان خیلی وقت نمیشه که ویندوزو ریکاوری کردم . من فتوشاپو پاک کردم و دوباره نصب کردم . مشکل هنگ توی فتوشاپ و فعال نبودن openGL حل شد. و الان هم cs5 فتوشاپو میخوام نصب کنم . این مسئله حل شد.

مشکلی که با این لپ تاپ دارم و از اول هم که خریدم داشت اینکه هر روز یا دو روز یه بار من ارور صفحه آبی bluescreen دارم. چندین ماه پیش (7 ماه) بعد از نصب آپدیت ویندوز و یه سری درایورا تقریبا میتونم بگم این مشکل حل شد ولی چند هفته پیش که ویندوزو ریکاوری کردم به حالت اول و مجددا آپدیتها رو نصب کردم این ارور صفحه آبی بیشتر شده . بیشتر اوقات موقع ای که دارم آهنگ گوش میدم و کار هم میکنم و یا وبگردی میکنم اتفاق می افته . ارورشم هم اونطور که من سرچ کردم مربوط به اختلال درایور هاست . حالا نمیدونم این لپ تاپ من مشکل سخت افزاری داره یا جاییش ایراد داره که من نتونستم بفهمم . نرم افزار bluescreenview رو ریختم که بفهمم ارور مربوط یه چیه . که اینجا میزنه مربوط به هسته ویندوزه و فایل ntoskrnl.exe و اروره UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP رو میده . تصویر ارور هم اینجا میزارم . علی جان و دیگر دوستان عزیز اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید و یا اگه تجربه ای اینچنینی داشتید بگید .... ممنون از همه

((خودم حدس میزنم از درایور صدا باشه . بیشتر موقع پخش موسیقی و فیلم اتفاق افتاده و گاهی هم مثلا یه ساعت با سیستم کار نمیکنم و روشنه و یه دفعه میام میبینم که ریستارت شده و باید لاگین کنم ....))

Last edited by Vespoher; 08-01-2011 at 16:04.

12. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدهایی که آخرش f7 هستش مربوط به سخت افزار میشه بیشتر مواقع. اگه اورکلاک بیش از حد بشه هم باز ممکنه بیاد.
    کشکل سخت افزاری این جوری اینجا نوشته باید سطح پایینی داشته باشه مثلا رم ها خراب باشه یا مادربورد بخشیش آسیب دیده باشه.

ادامش گفته اگه میخواین دقیق بفهمین مشکل کجاست به ادامه ی کد خطا توجه کنید که مال شما همون 00000008 هستش. یعنی خطای دابل فالت
    A double fault occurs when an exception occurs while trying to call the handler for a prior exception. Normally, the two exceptions can be handled serially, however there are several exceptions that cannot be handled serially and in this situation the processor signals a double fault. The two primary causes for this are hardware and kernel stack overflows. Hardware problems are usually related to CPU, RAM, or bus. Kernel stack overflows are almost always caused by faulty kernel-mode drivers
    .
    دو علت عمده این جوری که گفته سخت افزار یا اورفلوی کرنل ویندوز هستش. سخت افزاریش به CPU RAM یا باس مربوط میشه. اون یکی هم که به درایورهای حالت کرنلی که مشکل دار هستند مربوط میشه.

در مورد سخت افزار که هیچ راهی جر گارانتی نیست. نمیدونم هم کدومشه. آخه مشکل کاهی از مثلا صدا به نظر میاد ولی بررسی که میشه آخر میبینی رم بوده!!! البته من ...
    یادته که قبلا گفتم وقتی بایوس مادربوردم رو عوض کردم مشکل هنگ سیستم وقتی صدا زیاد میشد خیلی کمتر شد. خیلییییییییییییییی
    الان فکر کنم فقط یه بار این طوری شده ولی با بایوس ورژن 204 که رو خودش بود یه 10 15 مرتبه این جوری شد. من هم دیوونه شدم زدم همه جور بایوس ریختم.
    ممکنه از همون صدا که میگی باشه چون مال من هم یه مشکلاتی داشته. ولی متاسفانه یادم نیست کد ارورش چند بود.

به هر حال اینجا هم گفته که تعویض درایور و بایوس ممکنه مشکلات رو حل کنه.

کد:
    من نمیدونم اول چه راهی رو بری بهتره ولی با توجه به این که تو فتوشاپ مشکل هنگ داشتی به نظرم بهتره یه ویندوز تمیز از اول بریزی و درایورها رو یه بار از اول نصب کنی.

الان هم میشه بری از سیف مود یک بار قشنگ درایور کارت صدا و کارت گرافیک رو چاک کنی بعد دوباره نصب کنی. ولی فکر نمیکنم به این راحتی حل بشه جون قطعا این مسائل رو تست کردی و جواب درست حسابی نگرفتی. مشکل کارت صدا اون SRS حل شده یا اون هم باز موجود بیده؟

نسخه ی بایوس سیستم شما چی هستش؟

14. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

]مشکل کارت صدا اون SRS حل شده یا اون هم باز موجود بیده؟

نسخه ی بایوس سیستم شما چی هستش؟
    ممنونم علیرضا جان از جوابت... لطف کردی دوست عزیز

من بایوسمو تغییر ندادم همونی بود که روش بود . گویا ورژن جدیده یه سری مشکلاتی داشت مثل گرمای زیادتر و... دقیقا نمیدونم .. به هر حال ریسک نکردم .
    در مورد SRS اون ورژنی که شما لینک گذاشته بودی ارور میداد. پاک کردم و از روی سی دی اسوس نسخه قبلی رو نصب کردم . بله درست شد. الان هم دارم ورژن جدید درایور صدا رو که تو سایتش پیدا کردم دانلود میکنم . ورژن 2.56
    کد:
    زیاد به SRS فکر نمیکنم. بیشتر دوست دارم این مشکل صفحه آبی حل بشه . حالا اینو دانلود کنم ببینم مشکل از این بوده یا نه . خوبه که با یه نرم افزار تست سخت افزار رم و مادربردو چک کنم . شما چی پیشنهاد میکنید .
    SiSoftware Sandra خوبه ؟
    حوصله گارانتی رو ندارم . امیدوارم کار به اونجا نکشه ...

16. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنونم علیرضا جان از جوابت... لطف کردی دوست عزیز

من بایوسمو تغییر ندادم همونی بود که روش بود . گویا ورژن جدیده یه سری مشکلاتی داشت مثل گرمای زیادتر و... دقیقا نمیدونم .. به هر حال ریسک نکردم .
    در مورد SRS اون ورژنی که شما لینک گذاشته بودی ارور میداد. پاک کردم و از روی سی دی اسوس نسخه قبلی رو نصب کردم . بله درست شد. الان هم دارم ورژن جدید درایور صدا رو که تو سایتش پیدا کردم دانلود میکنم . ورژن 2.56
    کد:
    زیاد به SRS فکر نمیکنم. بیشتر دوست دارم این مشکل صفحه آبی حل بشه . حالا اینو دانلود کنم ببینم مشکل از این بوده یا نه . خوبه که با یه نرم افزار تست سخت افزار رم و مادربردو چک کنم . شما چی پیشنهاد میکنید .
    SiSoftware Sandra خوبه ؟
    حوصله گارانتی رو ندارم . امیدوارم کار به اونجا نکشه ...

من بعید میدونم فقط با درایور صدا حل بشه ولی ارزش داره امتحان بکنی چون ساده هستش. برای چک همون ساندار که 2011هش هم تو سایتای ایرانی با کرک و حجم 50 مگ هست چیز خوبیه. 2010 هم قطعا باید جواب بده ولی مساله اینه که ساندار بارگذاری میکنی رو سیستم و نمیتون بگه مشکل سیستم چیه ها !!!!
    شما صدا رو تا آخر کنی فکر کنم هنگ میکنه سیستمت. این رو امتحان کن حتما. از این آهنگ های بیخودی رپ و این سوسول موسول ها که همش دنگ دنگ داره تست کن نه این آروم ها که شدت صوت پایین باشه و خرابی صدا مشخص نشه. من اوایل همون کلیپ تبلیغاتی که رو خود دی وی دی هم هست رو باز کرده بودم که هنگ کرد !!!
    ایسوس گیچ بازی در آورده نگفته حداقل کلیپم رو کم صدا بزارم که این مشکل تابلو نشه.
    ولی کلا صداش خوبه ها !!!

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با شروع امتحانات این تاپیک خیلی سوت وکور شده
    در مورد بحث مدت زمان دوام باطری هم که خیلی همکاری کردید واقعا خسته نباشید
    بابا مثلا باطری و قابل حمل بودن مهمترین مزیته لپ تاپ به دسکتاپه

در ضمن الان تو تاپیک lenovo بودم یکی میگفت گرافیک y560 از رم استفاده میکنه اما گرافیک n61jq نمیتونه این کارو بکنه

20. 2 کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •