تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 384 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 3834

نام تاپيک: Translation

اگه نباشه جاش خالی می مونه Narsis_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    "Half Of The World"

پيش فرض

ترجمه این دو عبارت چگونه است؟

1- تمام لغات و معانی آنها از دیکشنری لانگمن برداشته و استفاده شده است.
    2- از این دو دیکشنری فقط برای پیدا کردن لغات طبقه و دسته بندی شده استفاده شده است.

با سپاس فراوان
    بدرود

1- All words and definitions are collected using Longman Dictionary

2- These two dictionaries are used only in order to find categorized words

در مورد جمله دوم اگه منظورتون اینه :"از این دو دیکشنری فقط برای پیدا کردن لغات و دسته بندی آنها استفاده شده است، میشه :

These two dictionaries are used only in order to find words and categorize them .
    Last edited by Narsis_E; 23-05-2008 at 14:47.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    ترجمه این عبارت رو هم لطف کنید :

اگر در کادر نامی را وارد نکنید تگ "---" از تم شما حذف می شود
    Last edited by K A R I M I; 23-05-2008 at 19:50.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

خوب این جمله رو معنی کنید ببینید با اونی که من معنی میکنم درست در میاد
    invite privs so i can help make this tribe bigger
    i have alot of experience and wont invite players in other tribes
    just the ones by them selves

من دعوت میکنم افراد دیگری من میتونم بسازم این ترایب را بزرگتر
    من دارم تجربه زیادی و میخواهم دعوت کنم بازیکن ها را از ترایب های دیگر
    جمله بعدی را نمیفهمم
    اگر میشود شما هم یک ترجمه ای کنید
    ممنون
    سربازهای دیگری را دعوت کنید تا من بتونم این قبایل را بزرگتر کنم. من تجارب زیادی دارم. و بازیکن ها را به قبایل دیگر دعوت نمی کنم. فقط آنهایی که خودشان می خواهند. (آنهایی که خودشون می روند)

زحمت کشیدید واقعا شرمندمون میکنید
    اگر ممکن است این جمله را معنی کنید من دقیقا معنی را نمیگیرم دستوری است ؟
    can I have recruiting rights?
    من می تونم حق استخدام داشته باشم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    ترجمه این عبارت رو هم لطف کنید :

اگر در کادر نامی را وارد نکنید تگ "---" از تم شما حذف می شود
    If you don't enter any name in the field, " --"tag will be removed from your theme.
    l

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزیز متن خیلی طولانیه.
    زیاد وقت بچه ها رامی گیره. فکر کنم اگه خودت انگیلیسیش را سعی کنی بنویسی و بذاری تا اشکالاتش گرفته شه، زودتر به جواب می رسی
    مرسی
    ممنون archi-girl جان از لطفتون
    ولی من بلد نیستم ترجمش کنم دقیق.
    به هر حال سپاسگزارم

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

کل لوازم یک منزل را می توان Furniture به حساب آورد یا اینکه فقط برای لوازم بزرگ مثل کمد و مبلمان کاربرد دارد؟
    اگر بخواهم به غیر از لوازم آشپزخانه، لوازم بهداشتی، لوازم حمام و لوازم شخصی. دیگر لوازم منزل را مثل کمد، مبلمان، لوستر، پرده، ضبط و تلویزیون، کتابخانه و خیلی چیزهای دیگر که در منزل همه ما هست را یکجا نام ببریم همان Furniture را استفاده کنم یا لغت دیگری باید جایگزین شود، چون همگی اینها در فهرستی از لغات که در حال تهیه آن هستم جا دارد و می خواهم یک عنوان برای آنها بگذارم و سپس لغات مربوط به آنها شروع شود.

در پایان از دوستان archi-girl، Narsis_E و Seymor عزیز بابت پاسخ به سوالاتم قدردانی ویژه می کنم. دست همگی درد نکند، هر جا هستید پاینده باشید.

بدرود

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام تو یک فروم خارجی این جوری به من جواب دادند من تو مترجم گذاشتم ولی بعضی از جاهاش رو چرت وپرت مینویسه این رو بی زحمت ترجمه کنید فکر کنم عاشق رییس جمهورمون هست !
    To Mental = Problem is , limited Electricity/power , hot weather etc.They break my focus but I have nearly completed phaze III.Now some components are left and will be finished soon.
    I presume that you are from Iran,aren't you ? Man ! I like your fearless president.That man has guts to stand up in front of everybody

خانم Architect عزیز از ترجمه های قبلیتون ممنونم چون اینجا دکمه تشکر نداره نمیشه بعد از هر ترجمه یه پست تشکر داد
    Last edited by K A R I M I; 24-05-2008 at 13:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام تو یک فروم خارجی این جوری به من جواب دادند من تو مترجم گذاشتم ولی بعضی از جاهاش رو چرت وپرت مینویسه این رو بی زحمت ترجمه کنید فکر کنم عاشق رییس جمهورمون هست !
    To Mental = Problem is , limited Electricity/power , hot weather etc.They break my focus but I have nearly completed phaze III.Now some components are left and will be finished soon.
    I presume that you are from Iran,aren't you ? Man ! I like your fearless president.That man has guts to stand up in front of everybody
    مشکل الکتریسیته محدود ، هوای گرم و .. است. آنها تمرکز من را به هم می زنند، من تقریبا فاز 3 را کامل کرده ام. الان رقبای کمی مانده اند و به زودی تمومش می کنم.
    من فکر می کنم که شما از ایران هستید، مگه نه؟؟؟ پسر، من از رییس جمهور نترستون خیلی خوشم میاد. این مرد شجاعت این را داره که در مقابل همه بایسته!!!!

(از دور دل می بریم از نزدیک زهره!!!!! بگو اگه دوست داره رییس جمهومون را عوض می کنیم!!! )

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

درود

کل لوازم یک منزل را می توان Furniture به حساب آورد یا اینکه فقط برای لوازم بزرگ مثل کمد و مبلمان کاربرد دارد؟
    اگر بخواهم به غیر از لوازم آشپزخانه، لوازم بهداشتی، لوازم حمام و لوازم شخصی. دیگر لوازم منزل را مثل کمد، مبلمان، لوستر، پرده، ضبط و تلویزیون، کتابخانه و خیلی چیزهای دیگر که در منزل همه ما هست را یکجا نام ببریم همان Furniture را استفاده کنم یا لغت دیگری باید جایگزین شود، چون همگی اینها در فهرستی از لغات که در حال تهیه آن هستم جا دارد و می خواهم یک عنوان برای آنها بگذارم و سپس لغات مربوط به آنها شروع شود.

در پایان از دوستان archi-girl، Narsis_E و Seymor عزیز بابت پاسخ به سوالاتم قدردانی ویژه می کنم. دست همگی درد نکند، هر جا هستید پاینده باشید.

بدرود
    تا اونجایی که من میدونم برای وسایل بزرگ مثل مبلمان، میزها و صندلیها میشه از Furniture استفاده کرد.
    فکر میکنم بتونی برای تمامی چیزهایی که نام بردی یکجا کلمه ی Furniture را استفاده کنی.
    یه نگاه به معنی Furniture از دیکشنری Oxford بنداز. شاید کمکت کنه:
    objects that can be moved, such as tables, chairs and beds, that are put into a house or an office to make it suitable for living or working in

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

درود

بدرود
    کلی اگه بخوای بگی وسایل منزل می گی furniture که همه چیز را شامل میشه. ولی اگه خودت بخوای جدا کنی، که بگی وسایل آشپزخانه میشه kitchen furniture .
    یعنی همه درکل furniture هستند، در عین اینکه اگه بخوای خاص بشی هر کدوم در گروه خاصی قرار می گیرند و اسم خاصی دارند.

البته منتظر نظر بقیه هم هستم..انقدر مطمئن نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •