من 721 میخوام اگر نداره 723! حتما خبرم کن!![]()
من 721 میخوام اگر نداره 723! حتما خبرم کن!![]()
قیمت خرید گروهی هست این ؟
اوکی کنید بریم بگیریم دیگه هفته تموم شد
منم با این قیمت که مهرداد گفته می خوام
بله همونکه شرکت داشت
همه مدل ها رو داره
هر کی هر مدلی میخواد بهم خصوصی بگه تا شماره خودمو بدم هماهنگ کنیم
در ضمن فقط دوستانی که 100 در صد هستند بگن
راستی شرمنده که دیر جواب میدم،دسترسی ندارم به اینترنت
سلام
من رفتم بازم گشتم که قیمت شده 2950
اما اگه تعداد باشیم 300 کم می کنه یعنی 2650
نمایندگی هم تو تهران داره هم مشهد
تحویل آنی
Last edited by SaeedEminem2; 27-04-2011 at 20:47.
خوب این بابا اسم شرکتش چیه؟ کجا هست؟ مثلا مثل نقش و الماس و ... میمونه که محصولات اپل وارد ایران میکنن؟ اصلا زمینه فعالیت شرکتش چیه؟ به همه انقدر ارزون میده یا به خاطر آشنایی با تو خوب قیمت داده؟ گارانتی هم میکنه؟ لطف میکنی یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدی؟
سلام
من رفتم بازم گشتم که قیمت شده 2950
اما اگه تعداد باشیم 300 کم می کنه یعنی 2650
نمایندگی هم تو تهران داره هم مشهد
تحویل آنی
به نظر من این خوبه دیگه بچه ها توروخدا لفتش ندین 3ماه این لپ تاپ اومده اگه میخواست ارزون تر شه تا حالا شده بود. شما که نمیخواین 1 سال صبر کنینواسه 100تومن بالا پایین؟؟؟!!! من کاملا با این که سعید گفت موافقم هرکس با من هم عقیده هست تایید کنه. منم فردا قیمت آشنامو میگم اما فکر نکنم بتونه 2650 جور کنه پس همینو دریابید دیگه
Last edited by mjos69; 27-04-2011 at 21:08.
با اجازه سعید جان و بقیه رفقا من میگم همین شنبه قرار بذاریم. khooloo021 عزیز شما هم نگران نباش. فوقش اینه که ما بهش میگم یک نفرمونم 16اردیبهشت میاد میگیره. بچه ها هرکی میخواد یا علی... اونایی که عجله داشتین hiva_obs عزیز mohsen_z94 جان و بقیه دوستان نظراتتنو بگین. شنبه خوبه؟
آره بچه ها بیشتر از این لفت ندید دوستانی که حتمی پایه خرید هستند بیان قرارو قطعی کنیم .
اگر زودتر بشه که برای من بهتره ولی شنبه هم من اگر صبح باشه مشکلی ندارم اما عصری نه چون راس ساعت شش باید جایی باشم
یک ساعتی قرار میذاریم که کسی مشکل نداشته باشه. منم یکشنبه و دوشنبه رو کلا دانشگاهم. شنبه صبح موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)