ممنون. من الان شاتل 512 دارم. قطعی نداره. سرعتشم به گفته ی دوستان خوبه. ولی پینگم افتضاحه. توی speed test پینگ رو میزنه 460-480 . توی بازیهای آنلاین هم تا 650 میره.
پینگ 512 مبین نت در چه حده؟
ممنون. من الان شاتل 512 دارم. قطعی نداره. سرعتشم به گفته ی دوستان خوبه. ولی پینگم افتضاحه. توی speed test پینگ رو میزنه 460-480 . توی بازیهای آنلاین هم تا 650 میره.
پینگ 512 مبین نت در چه حده؟
پینگ 512 مبین نت حدود 400 500 هست و از 400 پایین تر نمیاد منم مبین نت رو پس دادم و الان واسه ایرانسل اسم نوشتم شاید اون بهتر باشه
اگه امکانش هست تعرفه ها رو اینجا هم بگذارین.
ممنون
2 تا عکس خیلی کوچیک گذاشتن :
اگر شما چیزی دیدید به ما هم بگید !!!![]()
سلام بر دوستان من مودم بیرونی سرعت 512 دارم حدودا 7 ماه هست از دیشب ساعت 22 تاریخ 89/04/08 قطع شده یعنی آنتن ندارد تا به امروز وصل نشده من از طریق ایرانسل الان به اینترنت متصل شدم کسی این مشکل واسش پیش آماده میدوند از چی هست.من زاهدان زندگی میکنم.
دوستان خواستم برای اونهایی که نمیدونن بگم که برای سرویس هایی که نیاز به تایید مدارک دارند معمولا یکی دو روز سرویس DEMO فعال میشه که حجمشم حساب نمیشه (بد نیست برای دانلود)
البته سرعتش خیلی جالب نیست :
چ
و اینم صفحه confige شون :
پینگش هم توی سرور های گارنا خیلی جالب نیست حدودا 110 - 120
من بیشترین زمان قطعی که تا حالا داشتم اگه اشتباه نکنم حدود 4 ساعت بود (در ساعات شبانه رایگان)
اگر زیاد طول کشید (حدود یک هفته) حتما پیگیری کنید.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
نه دوست عزیز. تعطیلات رسمی جزو روزهای رایگان نیستن.
اگه این درست باشه تا حدودی مشکل کندی پنج شنبه (از 12 شب به بعد) و جمعه ها حل میشه چون جمعه فقط از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر رایگان هست.
![]()
و البته اینم وضع اسف بار سرعت در ساعات دانلود رایگان البته با اکانت DEMO
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)