برعکس نگفتی امیر جان ؟؟ گارانتی کامتل قیمتش پائینتره !!؟؟ اونم تا این حد ؟ 220 ؟
البته در این یه مورد گارانتی برام مهم نیست ... بدون گارانتی هم باشه میگیرم ، مخصوصا اگه اختلاف داشته باشن تا این حد ...
برعکس نگفتی امیر جان ؟؟ گارانتی کامتل قیمتش پائینتره !!؟؟ اونم تا این حد ؟ 220 ؟
البته در این یه مورد گارانتی برام مهم نیست ... بدون گارانتی هم باشه میگیرم ، مخصوصا اگه اختلاف داشته باشن تا این حد ...
معذرت می خوام
اونم بسیار
گارانتی کامتل اصلی 320 تومان!!
سلام
این supl.nokkia.com چقدر فرق میکنه؟
اخه مال خودش سونی اریکسون بود
خیلی خوبه که
راستی قیمت تاچش هم خبر داری ؟
تاچ من خشدار شده باید عوضش کنم
سلام خوبی ؟
انتخاب خوبی کردی
پیشاپیش مبارکت باشه
این دومی فکر کنم 320 منظورت بود نه 220 درسته ؟
سلام عزیز ... آره این گوشی چشممو رفته بد جوری ، باهاش کار هم کردم . مرسی
الان تو سایت هایی مثل mobile.ir , mob.ir , digikala و ... قیمت این گوشی بین 288 تا 265 متغیره ... حالا من که گارانتی برام مهم نیست ، کمترین قیمت مد نظرم هست ... حالا این دوستمون میگه 290 ... نمی دونم این درسته ، یا اون ...
البته vivaz pro مد نظر نیست ...
اگه بتونم حدود 265 گیر بیارم خوبه ...
همون 265 فکر کنم بتونی پیدا کنی
اید هم 270
به نظر من هم گارانتی مهم نیست
البته در گوشیهای سامسونگ حتما باید گارانتی باشه
اما سونی اریکسون نیاز نیست به اون صورت
نه بابا داشتم با دوستم تو علا الدین یه ویواز خرید می کردم که گذرم به طبقه تعمیراتی ها خورد گفتم برای دوستمون یه سوال هم بکنیم
.
.
.
220تومن رو اشتباه نوشتم می تونی اصلاحش رو در پست 3412ببینی!
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
البته تو علا الدین (...بازار) کمتر از 295 بدون گارانتی گیر نمیومد اگه از گوشی شاپ بگیری راحت تری و این قدر هم از دست این فروشنده های بی شخصیت اعصابت خورد نمی شه!
بهت می گن 270 بعد 25 تا 50 تومن نرم افزار به صورت اجباری می ریزن
راستی بعضی از پک ها توش ram نداره
یه چیز دیگه
الان نزدیک سال نو هست واسه همین یه کم قیمت ها بالا کشیده
Last edited by amirkhan_0o0; 21-02-2011 at 01:13.
یه سؤال من برنامه دیکشنری UNDIC با به همچین چیزی رو روی گوشی نصب کردم اما چون کیبورد مجازی نداره می خوام uninstall کنم اما وقتی می خوام حذف کنم می گه: can not delet file
برنامه های دیگه مشکلی نداره
اوکی
در مورد تاچ
اگه گذرتون افتاد بپرسین
سلام خدمت دوستان
می خواستم سوال کنم ویواز که divx و xvid پخش نمیکنه .برنامه ای چیزی هستش که بشه باهاش برای این سیستم عامل این فرمت هارو پخش کرد.؟
ممنون
سلام
برنامه smart movie هست
که زیاد خوب نیست
ولی بهترینش همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)