بازم معذرت
بازم معذرت
Last edited by farshid-k; 29-06-2011 at 09:02.
1- فرشيد چرا انقد اسپم ميده ؟ حواستو جم كن يا سياست كاريتو عوض كن
2- چرا به همديگه توهين ميكنين شدين مثل مملكت گردونا ؟ كه همه چيو تهميل ميكنن يكي اينو دوست داره يكي نظرش اينه به تو چه ؟ .... ( فوش بودا ) بعدشم فقط من اينجا حق توهين دارم ... ( اين فوش نبود )
از شوخي بگذريم اين بحث شاخو شونه كشيدنو تموم كنيد هرگي نظر خودشو بگه اما سرش با همديگه بحث بزن بزن نكنيد لطفا
منطق هر كس راهيو كه انتخاب بايد بكنه رو پيدا ميكنه
گوش نكردي ديگه ....احسان به من گفته بود بیخودی وقت خودت رو تلف نکن ... تعصب کار خودش رو میکنه !
Last edited by ehsan_wwe; 24-06-2011 at 10:45.
احسان من حرف بدی زدم خداییش؟
من که فقط دارم میگم این بحث انتخاب انجین یه تاپیک واسش ایجاد بشه اونجا بحث کنن اینجا دوستان آموزشی
سوالی چیزی اگه دارن بپرسن بحث انتخاب انجین را جدا کنید !
این حرف بدیه؟
دوستان از همه عضر خواهي ميکنم من ديروز تعادل رواني نداشتم 1 بار هم خودکشي ناموفق داشتم (!). خلاصه شرمنده اگه دلگيري پيش اومد .
[IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سلام به همگی
یه سوال داشتم:
میشه یه کاری کرد که در یه زمان با چند تا دوربین کار کرد.
مثلا کاربر داره راه میره مثلا دکمه یک رو میزنه دوربین یک فعال بشه بعد دکمه دو رو میزنه دوربین دو و ...
میشه این کار رو کرد؟
ممنون.
بله میشه نمونه کد میخواین یا فقط راهنمایی کنم؟سلام به همگی
یه سوال داشتم:
میشه یه کاری کرد که در یه زمان با چند تا دوربین کار کرد.
مثلا کاربر داره راه میره مثلا دکمه یک رو میزنه دوربین یک فعال بشه بعد دکمه دو رو میزنه دوربین دو و ...
میشه این کار رو کرد؟
ممنون.
شرمنده دوتا پست شد
اینجا تو اپیک یه توضیح خوبی داده بخونی کمکت میکنه. دقیقا چیزی کهمیخوای نیست ولی کدش کمکت میکنه کاری که میخوای رو انجام بدی.
البته سوالت یکم چند جوابی بود . این کارو با متینی و کیسمت هم میتونی انجام بدی ولی باید دوربینایی که میگی رو بخوای تو یه جا ثابت باشن یا با پلیر اتچ بشن و تریگر همینطورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NINJA0098; 24-06-2011 at 20:32.
راستی اینم یادم رفته بود نمیدونم خوندیش یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه.
همشون به دردم خورد.
ممنوم![]()
[QUOTE=farshid-k;6205761]آقا جوابت رو دوستمون سعید دادن.
اینجا کسی منتظر نیست.
هر کی میاد اینجا به خاطر خودشه.
من که اینطوریم.
به هر حال من قصد توهین نداشتم.ناظم و مدیر هم نیستم.فقط خواستم که در جریان باشی همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)