ممنون مشکل همین بود
حاجی یه هشدار راجب والپیپرت میدادی!!
ممنون مشکل همین بود
حاجی یه هشدار راجب والپیپرت میدادی!!
برو تو Menue > Settings > Phone profiles کنار هر profile یه << هست، اونو بزن. بالای صفحه جدید یه منوی آبشاری هست که از ابتدا روی Incoming هست که مربوط به زنگ گوشیه. از اونجا New Messages رو انتخاب کن. تو قسمت Message alert tone میتونی زنگ sms رو انتخاب کنی
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
هشدار لازم داده شده بود. مدارکش هم موجوده![]()
سلام دوستان ..
من دوستم یه گوشی Samsung S5230W Star WiFi خریده ... دنبال یه گوشی صورتی بود که wifi داشته باشه ...!!!
حالا می خواد از نرم افزار چت nimbuzz روش استفاده کنه ... این نرم افزار واسه این گوشی هست و روش به درستی نصب میشه .... ولی مشکل اینه که روش راه اندازی و جستجو و وصل شدن و در کل استفاده از wifi رو بلد نیست ...
منم خودم گوشیم n95 نوکیاست و تا حالا سامسونگ نداشتم !!!!!!!!!!!!!!
میشه کامل و جز به جز با اسکرین شات یکی به من بگه که چه جوری میشه nimbuzz رو به اینترنت با wifi وصل کرد ؟؟؟
ممنون میشم ....
تم رو چطوری می شه نصب کرد ؟منبع تم های سامسونگ:
240x400.net.ru
سلام
من یک GT-S5233A دارم که با فریمور زیر آپدیتش کرده بودم:
S523AJPIK3
حالا بعد از چند ماه گوشی کمی کند شده میخواستم بدونم ورژن بالاتر از این با ساپورت فارسی اومده؟
من گوشی رو با فریمور S5233AJPIK5 آپدیت کردم که از سایتگرفته بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری که دیدم فریمور دستکاری شده هست و اصلاً خوشم نیومد حالا میخوام به همون S5233AJPIK3 برگردونم گوشی رو ولی نمیشه توی رایت کردن FFS توی 42 درصد گیر میکنه و مجبورم با همون S5233AJPIK5 گوشی رو بالا بیارم
راهس هست که بشه دان گرید کرد به ورژن قبلی؟
و اینگونه بود که به خود کفایی رسیدیم
MultiLoader ورژن 5.62 گرفتم به راحتی انجام داد
این ورژن JPIK5 که من گرفتم دسکاری شده بود و اصلاً جالب نبود پیشنهاد نمیکنم کسی استفاده بکنه
اگر این ورژن بدون دستکاری هم موجود هست لطفاً لینک دانلودش رو همینجا قرار بدید
این چند پس زمینه رو برای گوشی خودم درست کرده بودم گفتم بزارم بقیه هم استفاده بکنند:
بریزید توی حافظه داخلی و از قسمت والپیپر انتخاب بکنید سایز و حجمشون مثل فابریک گوشی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kiyani_behzad; 22-11-2010 at 03:50.
سلام
این گوشی واسه خانوما چه رنگاییش تو بازار موجوده؟
لطفا عکساشونم بزارین
برای خانوما روی گوشی های ال جی بهتره سرمایه گذاری کرد. cookie و cookie fresh و pop تنوع رنگ جالبی دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)