تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 773 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به دوست خوبم اقا tanhayam
    والا کاملا گیج شدم دیروز 4 ساعت تو جمهوری تاب خوردم تا به نتیجه برسم چی بگیرم .بین سونی 46 ان ایکس710 وسامی 8880 -46 موندم. از نظر کیفیت تصویر سام سونگه رو میپسندم ولی قیافه سونیه عالیه .نمیدونم واقعا کیفیتش پایین تره. بعدشم بهتره اینجا بگیرم یا برم بانه .حدود 4 ت میخوام هزینه کنم.اگه ممکنه یه چند تا راهنمایی توپ کنید تا مطمئن خرید کنم.بازم ممنون
    -پنل هاي nx خيلي ديزاين وطراحي قشنگي دارند و البته تصوير قابل قبولي هم دارند منتها رنج قيمتي شون خيلي زياد هست وتوي ايران يك جورايي overprice هست
    -در مورد c8000 هم پنلي با امكانات فراوان از جمله 3d كه خوب يك مقدار متمايز ميكنه انتخابتون رو نسبت به nx ها شما بايد سري هاي hx9 مقايسه كنيد

-ميتونيد فيد بك هاي كاربران رو اينجا مطالعه كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد C8000 هم ميتونيد اين رويو رو مطالعه كنيد‌:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد خريد از بانه هم واقعا به خود شما بستگي داره وقدرت ريسك پذيريتون عزيز
    -به هر صورت پول كمي نيست و هر احتمالي رو بايد مد نظر بگيرين
    Last edited by t_tanhayam; 06-02-2011 at 18:09.

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

جشنواره نوروزی سامسونگ شروع نشده هنوز؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

جشنواره نوروزی سامسونگ شروع نشده هنوز؟
    فکر نکنم هنوز شروع شده باشه

5. 2 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام دوستان .

من امروز تلویزیون LG 42LX6500 خودم رو تحویل گرفتم . بسیار هم راضی هستم ... با توجه به اینکه در مورد این مدل از LG که سه بعدی هم هستش اطلاعات بسیار محدود و اکثرا متکی به ریویو های خارجی هستش و کمتر موارد تجربی بوده ، خوشحال میشم به افراد علاقمند یا کنجکاو در مورد این مدل اطلاعاتی که دارم رو ارائه کنم .
    در مورد محتویات ، عملکرد و یا موارد دیگه ای که سوال باشه تا جایی که خودم بتونم ازش سر دربیارم در خدمت شما هستم .
    البته در مورد Samsung 46C6200 هم که کمتر از یک ماه هستش خریدم هم سوالی بودش در خدمتم ولی خوب در مورد این یکی دوستان بسیار با تجربه ای هستند مثل t_tanhayam گرامی که از یک مدل بالاتر استفاده میکنه و اطلاعات جامعی هم داره ایشون .

موفق باشید .

7. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان .

من امروز تلویزیون LG 42LX6500 خودم رو تحویل گرفتم . بسیار هم راضی هستم ... با توجه به اینکه در مورد این مدل از LG که سه بعدی هم هستش اطلاعات بسیار محدود و اکثرا متکی به ریویو های خارجی هستش و کمتر موارد تجربی بوده ، خوشحال میشم به افراد علاقمند یا کنجکاو در مورد این مدل اطلاعاتی که دارم رو ارائه کنم .
    در مورد محتویات ، عملکرد و یا موارد دیگه ای که سوال باشه تا جایی که خودم بتونم ازش سر دربیارم در خدمت شما هستم .
    البته در مورد Samsung 46C6200 هم که کمتر از یک ماه هستش خریدم هم سوالی بودش در خدمتم ولی خوب در مورد این یکی دوستان بسیار با تجربه ای هستند مثل t_tanhayam گرامی که از یک مدل بالاتر استفاده میکنه و اطلاعات جامعی هم داره ایشون .

موفق باشید .
    -مبارك باشه مسعود جان اميدوارم از پنلت راضي باشي

9. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALIREZA 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من دنبال یه تلوزیون خوب تا حدود 2 میلیون تومن هستم . طبق تحقیقاتی که کردم پلاسمای پاناسونیک .ال سی دی سونی و ال ای دی شارپ خوبد ولی قیمت شارپ ها زیاده و میگن مصرف برق پلاسما زیاده و با توجه به هدفمندی باید به این فاکتور هم توجه کرد .
    اگه دوستان گزینه مناسبی برای قیمت تا 2 میلیون و اندازه حدود 42 اینچ دارن ممنون میشم راهنماییم کنند .
    (می خوام جنس موندگاری باشه چون تلوزیون قبلی 10 سال برامون کار کرد تا آخر که الان دیگه تصور نداره.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مصرف برق پلاسماهای پاناسونیک از LED ـها بالاتره ولی با این وجود من فکر نمیکنم این تفاوت بار سنگینی از نظر مالی برای اقتصاد خانواده باشه ولی به هر حال مطلبیه که حق خریدار هست که از اون اطلاع داشته باشه.
    من مصرف متوسط یک پلاسمای جدید رو در بدبینانه ترین حالت ممکن محاسبه کردم و فکر میکنم در این شرایط یک پلاسما به طور متوسط 250 وات برق در ساعت مصرف کنه در حالیکه یک LED در این مدت 100 وات برق مصرف میکنه با این تفاسیر اگر هر پنل روزی 10 ساعت به طور مداوم روشن باشه مقدار مصرف هر پنل طی یک روز برابر با مقادیر زیر هست:
    10x250=2500 وات که برابر هست با 2.5 کیلو وات برای پلاسما
    10x100=1000 وات که برابر هست با 1 کیلو وات برای ال ای دی

بهای برق در حال حاضر به ازای هر کیلو وات 45 تومان محاسبه میشه در این صورت مقدار مصرف قیمتی هر پنل در هر روز برابر با مقادیر زیر هست:
    تومان برای پلاسما 45x2.5=112.5
    تومان برای ال ای دی 45x1=45

طبق محاسبات بالا به ازای روشن بودن روزی 10 ساعت هر کدوم از پنلها مقدار مصرف ماهیانه اون وسیله به شرح زیر هست:
    ال ای دی ماهیانه 1350 تومان برق مصرف میکنه.
    پلاسما ماهیانه 3375 تومان برق مصرف میکنه.

که هر پلاسما ماهیانه مبلغ 2000 تومان بیشتر مصرف میکنه.

12. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من دنبال یه تلوزیون خوب تا حدود 2 میلیون تومن هستم . طبق تحقیقاتی که کردم پلاسمای پاناسونیک .ال سی دی سونی و ال ای دی شارپ خوبد ولی قیمت شارپ ها زیاده و میگن مصرف برق پلاسما زیاده و با توجه به هدفمندی باید به این فاکتور هم توجه کرد .
    اگه دوستان گزینه مناسبی برای قیمت تا 2 میلیون و اندازه حدود 42 اینچ دارن ممنون میشم راهنماییم کنند .
    (می خوام جنس موندگاری باشه چون تلوزیون قبلی 10 سال برامون کار کرد تا آخر که الان دیگه تصور نداره.
    panasonic 42v20
    sony ex500
    sharp le700 (كه بر خلاف le8xx ها full led هست و قيمت تقريبا متعادل تري هم داره )

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shadow4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز جناب tanhayam
    بسیار ممنون از راهنماییتون

16. این کاربر از shadow4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان .

موفق باشید .
    با سلام خدمت شما دوست عزیز.من الان نزدیک 1.5 هست که دارم در مورد این مدل یعنی LG 42LX6500 تحقیق میکنم و کسی نبوده که داشته باشه این تلویزیونو تا کمکم کنه لطفا در مورد وسایل اتصالش مثل بلوتوث و وای فا و همچنین تیونر داخلی و کیفیت خودش و 3D یسری توضیحات بفرمایید.سامسونگ میگه تلویزیونش تصاویر دوبعدی را به سه بعدی تبدیل میکنه...اینم همینطوره خلاصه بین سه بعدی LG و سامسونگ 40 اینچ موندم.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •