سلام، ببخشید کسی راهنمای نصب دیکشنری این گوشیو داره؟ من خود فایلهای دیکشنری را دانلود کردم ولی هر جا کپیش میکنم بازم دیکشنری اجرا نمیشه، هایپر v8 هم نصبه رو گوشیم، ممنون
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام، ببخشید کسی راهنمای نصب دیکشنری این گوشیو داره؟ من خود فایلهای دیکشنری را دانلود کردم ولی هر جا کپیش میکنم بازم دیکشنری اجرا نمیشه، هایپر v8 هم نصبه رو گوشیم، ممنون
والا دیکشنری برای این گوشی زیاد هستش . شما میتونید از unidic استفاده کنید . یه سرچ بزن راحت پیدا میشه ... saradic هم هست ...
ممنون دوست عزیز ولی saradic که تمام صفحه نمیشه، الان دانلودش کردم ولی نصفه صفحه رو میگیره و کیبورد مجازیش هم خیلی کوچیکه نمیشه تایپ کرد
خوب ببین عزیز سارا دیک جاواست و شما باید توی تنظیمات جاوا برید و کیبورد رو بردارید . وارد قسمت ستینگ بعد app mrg بعد install apps بعد دنبال اسم برنامه بگرد روش آپشن رو بزن بعد suite setting و بعد گزینه on screen key رو روی حالت off بزارید ..
ممنون دوست عزیز، همینکارو کردم و الان برنامه full screen شده! ولی مشکل من یه چیزه دیگه است، تو خود برنامه وقتی میخوای یک کلمه رو تایپ کنی که معنیشو بفهمی اون کیبوردی که برنامه سارادیک داره خیلی کوچیکه و اصلا نمیشه باهاش تایپ کرد.
تو روم های دیگه خوندم بازی ها وبرنامه های سیمبین3^ رو این گوشی اجرا میشه ایا کسی اینجا امتحان کرده
راهی نیست منم خودم دارم با ذجر تایپ میکنم ....
نه اجرا نمیشه . چون اگه قرار اجرا بشه که سیمبین 3 زیر سوال میره .... فقط یه nfs shift بود که از زیر دست نوکیا در رفت روی آی 8910 هم اجرا شد دیگه از اون به بعد هیچی اجرا نشد ....
شما چرا از UNIDIC استفاده نمیکنی؟ خیلی راحته.
من روی گوشیم هر دوتا رو دارم ولی سالی یه بار هم سراغ ساردیک نمیرم.
اصلا ساردیک برای گوشیای تاچ مقاومتی طراحی شده.
دوست عزیز اسم دقیق برنامه رو میگی؟
حالا که اپرا مینی رو بستن ، مرورگر دیگه ای وجود داره برای این گوشی ؟ چون مرورگر خودش که افتضاحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)