چرا میشه من گذاشتم (این فیلمو ببین)
دوستان رام ریظری رو ببینید چی کار کردمهیرو شد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا میشه من گذاشتم (این فیلمو ببین)
دوستان رام ریظری رو ببینید چی کار کردمهیرو شد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اونم میشه باید تو رجیستری تغییر بدیدر ضمن میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟
وایسا لینک رسکو اکسپلورر گیر بیارم بهت میگم چه طوری
هذا شیئ عجیب............... آدم چیا که نمیبینه
قابل توجه دوستانی که رامشون رو به روز نگه میدارند:
1. متاسفانه اکثر اساتید و سر آشپزهای خوب یا امنیا رو ترک کردند و یا درحال ترک هستند (اغلبشون به سمت امنیا2)![]()
2. آخرین رام سکتور رو بیخیال بشید، من مشغول استفاده ش هستم ، غیر از چندتا اشکال کوچکی که داره ، نسخه ی جدید مانیلا 2 که استفاده کرده فوق العاده رم رو اشغال میکنه و کند هم هست ، همچنین باتری رو خالی میکنه.
3. البته مطمئن نیستم ، گمونم یک تاپیک برای رامهای امنیا داشتیم ، طبیعتا باید اونجا این پست رو میدادم![]()
![]()
امنیا 2 بوت لودر اگه داشته باشه که 100% داره .... شاید یکی از علتاش این باشه![]()
موس کار میکنه؟؟؟!
نه........
چرا نه............
6.5 هست که داشته باشه؟
خیلی مخلصیم
مگه میشه نداشته باشه ؟!!امنیا هم یه قراضه ش رو داره ! بدون بوت لودر که سیستم عامل بوت نمیشه سعید جان
دلیلش که واضحه ، دستگاه جدیدتر و با امکانات بهتر و از همون نسل اومده ، دلیلی نداره روی سری قدیمی تر در جا بزنن
همین اواخر و قبل از اومدن امنیا2 هم معلوم بود خسته شدن و امنیا براشون تکراری شده ، مثل سابق مایه نمیذاشتن.
ببخشید که پریدم وسط بحثتون ولی من هرچی برنامه واسه بلوتوث داده بودید ریختم ولی بازم نمیشه مارک کرد و فرستاد.شایدم من بلد نیشتم
راستی behdad جاون تو پست های قبلیت یه تم HTC گذاشته بودی(با روش نصب) هرچی می گردم پیداش می نکم اگه میشه لطفا دوباره بذار.سرعت رو خیلی میاره پایین؟![]()
Last edited by d.b23; 04-10-2009 at 07:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)