برنامه ی Garmin راهنمای صوتی هم داره![]()
برنامه ی Garmin راهنمای صوتی هم داره![]()
ممنون دوست عزيز از راهنمايي هاي کاملت. اما حالا که همه را جواب دادي يک سوال ديگه هم مي پرسم. حقيقتا کجاي اين گوشي ضعيف تر عمل مي کنه ؟ هر گوشي يک معايبي هم دارد. معايب اين گوشي چيه ؟
اين گوشي به نظر من دو تا مشكل داره.
اوليش اينه كه عكس برداريش ضعيفه(در مقايسه با دوربين هم سطحش n73)
اما فيلم برداريش خيلي خوبه.
مورد دوم نداشتن شتاب دهنده ي گرافيكيه. كه خوب نمي تونه بازي هاي سنگين رو اجرا كنه.
و نكته ي منفيه ديگه اي هم هست اونم مشكليه كه براي صفحه نمايش بعضي دوستان پيش اومده كه داستانه كاملش تو فروم هست.
من مشكل ديگه اي توي گوشي نمي بينم
اما به نظرم اين مشكلات در برابر مزاياي گوشي قابل اقماضه كاملا!
اين مشکلات در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
سوال بعدي : نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
خواهش میکنم.
من عیبش رو فقط خروجی صدا از هندزفری میبینم...
صدا خیلی کمه
با چندین هندزفری و اسپیکرهای متفاوت هم تست کردم، صدا کمتره
چند سوال ديگه براي شناخت هر چه بهتر
1- براي فعالسازي gps بايد به مخابرات مراجعه کرد؟
2- نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
3- مشکلات گوشي در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
4- درست است که در حالت منو با چرخش گوشي زاويه صفحه تغيير نمي کند ؟
5- کسي فايل tutorial داخل گوشي را نداره ؟
هیچ مشکلی در ایران و با مخابرات ایران نداره
آیفون فقط اینجوریه ، ولی این یه چیزه دیگست
با هر سیم کارتی که gprs داشته باشه
میشه توضیح بدید این سیستم چیه و به چه درد میخوره
اگه منظورتون راهنمای صوتی جهت یاب جی پی اس هست که خود این گوشی هم داره
تازه نرم افزار هایی مانند garmin هم دارند
1.عکس برداری دوربین (که با هک درست میشه )
2.نداشتن شتاب دهنده گرافیکی (که مربوط میشه به cpu و ram پایین)(هرچی پول بدی ، همونقدر آش میخوری)
3.میگن صداش پایین هست ، از گوشی و هدست (که شما میتونید از برنامه های مختلف پخش استفاده کنید و هدست هم 2 یا 3 نوع حالت خروجی داره که از نظر صدا با هم فرق داره)
پس نتیجه میگیریم که هیچ مشکلی نداره
عکس برداری با هک 100 درصد بهتر میشه
مشکل دوم هم به دلیل CPU و RAM هست
هیچ مشکلی نداره که در اون مدل حل بشه ولی تجربه دوم بهتره
همون ها موجوده + 50 درصد بیشتر که همراه با شتاب سنج هست ، شما میخواید از شتاب سنج به جز تفریح چه استفاده دیگه ای کنید ؟؟؟ !!!
.حالت های مختلف داره که با تغییر درست میشه
راستی من LG KC910 داشتم ، میرفتم تو تنظیمات کارخانه و خروجی صدا را از حدش بیشتر میکردم ، ولی چون اسپیکر جدا نداشت ، صدا فقط به خس خس میفتاد
ولی اینی که سیستم عامل داره و کلی هک و مک داره ، باید منتظر هک صدای 5800 باشیم
من خودم روش کار میکنم ، به نتیجه رسیدم همینجا میگم
1.خیر ، ولی برای GPRS و سیم کارت هوره اول ، باید مراجعه شود
2.خیلی کاربردی هست ، از S60V3 بهتر است (با شتاب سنج + صفحه لمسی) ، شما میخواین با شتاب سنج چیکار کنید ؟ ؟ ؟
3.شاید ، ولی این گوشی هیچ مشکلی نداره ، همون طور که گفتم تجربه دوم بهتره
4.در همه جای گوشی به غیر از صفحه اصلی (که صفحه اصلی با هک میچرخه ، من خودم تست کردم) صفحه میچرخه
5.اگه پیدا کردم براتون میزارم
ممنون دوست عزيز بايت مطالب مفيدت. ولي چند سوال من هنوز باقي است :
من متوجه نشدم که نياز داره يا نداره ؟ شما در جواب GPS و A-gps اين را مطرح کرديد.
واقعا برنامه هاس s60v3 براي 5800 موجوده؟ منظور شما نصب همان برنامه هاي s60v3 روي 5800 است!
من منظورم بيشتر برنامه هايي بود که نياز به شتاب سنج ندارند. در رابطه با شتاب سنج هم برنامه هايي مثل وسيله تراز يا برنامه ايي که در ماشين کاربرد داشت نمي دانم در رابطه با چي بود.
پس شما همه مشکلات را با هک حل کرده ايد. ميشه بيشتر در رابطه با هک گوشي بگيد مثلا شما با کمک سايت نوکيا اين کار را مي کنيد؟ در غير اين صورت کاري فراتر از امکانات گوشي کرده ايد.
دوست عزیز AGPS نیاز به اتصال اینترنتی دارد که این امر با GPRS برقرار میباشد (در خارج از ایران با وایرلس رایگان)
تمامی برنامه های سری 3 موجوده + برنامه های تازه نوشته شده برای سری 5
هک ها و ترفند های گوشی را ، افرادی مثل من ، که کند و کاو در گوشی انجام میدهند پیدا میکنند ، نه خود نوکیا. همچنین با هک نمیشه معجزه کرد ، مثلا وقتی قطعه سخت افزاری FM TRANSMITER توی گوشی نیست ، نمیشه معجزه کرد ، ولی این رو بگم که تو این ورژن این امکان هست (با هک منو میتونید به این منو دسترسی پیدا کنید ، ولی غیر فعاله ، پس نتیجه میگیریم در آینده گوشی ای میاد با سری 5 و FM TRANSMITER)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)