والا تا اونجایی که میدونم نباید پولی بگیرن
خوب به نظرم اگه شرکت بدیه و میبینی مزخرفه خوب 5000 تومن رو بده و از شرش راحت شو
من که بودم اینکارو میکردم
والا تا اونجایی که میدونم نباید پولی بگیرن
خوب به نظرم اگه شرکت بدیه و میبینی مزخرفه خوب 5000 تومن رو بده و از شرش راحت شو
من که بودم اینکارو میکردم
نه همچنین حقی را ندارند.
من هم حوصله ندارم ولی اگر یه موقع حال داشته باشم شرکت را به عزا تبدیل میکنم که الکی پول نچاپند آشغالها .
یه پیشنهاد ...
یه کاری بکن ، مثلا نامه ای ، تلفنی ( ضبط مکالمه فراموش نشه ) یا هر کاری ، بکن و مدرک اش دست ات باشه ، که بهشون می گی که می خوای از رانژه در بیاری ، بعد هم هر چی گفت ، جوابش رو بده که طبق قانون و قرارداد این هزینه اضافیه و اینا ...
بعد که تو کله اش نرفت ، بی خیال شو ، شارژ نکن ، مجبود می شه از رانژه در بیاره ، اگر هم حرف تو کله اش نرفت ، یه سر به مرکز بزنی ، بدک نیست ، درگیری داره ، ولی خب ، حال می ده ، سرویس کردن شرکت ها و آدم های پر رو ...
*** زورم تا حالا به پلیس نرسیده خدایی ، هر کاری دلشون می خواد می کنن ....![]()
اخه خیلی سوختن داره این شرکت حتی 10 روز هم به من اینترنت درست حسابسی نداد همش قطع بود تازه یارو گفت این ده تومن رو که ریختی 15 روز طول میکشه تا ها برای این 10 روز اینترنت(باسرعت تقریبا 400 و محدودیت2 گیگ شبانه رایگان) بیشتر از 50 تومن خرج رو دستم گذاشتن(تازه برای رانژه شدن هم 3-4 ماه طول کشید)
من یک مدتی اسیاتک داشتم خودشون واقعا دزد بودن ولی سرویسی که میداد واقعا فوق العاده بود سرعتش دقیقا همونی بود که میگفت ولی بعد از تغییر تعرفه ها منم اومدم بیرون 1 روزه هم خطم رو جمع کردن
دوستان چرا شرکت های معتبر به پیش شماره ی 6650 خدمات نمی دن ولی مثلا این میده ؟
128 نامحدود میده 23500 !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این یارو شرکت رو می شناسه ؟
راستی کسی امپراتور رو میشناسه ؟ خوبه ؟ شب ها نوشته مجانی یعنی ترافیک واسه دانلود نداره شبا ؟
علی آقا شما که اینقدر صبر کردی یکم دیگه صبر کن از یک شرکت معتبر سرویس بگیر.
شاتل وضعیت شماره شما را به شکل زیر زده.به وزدی باید روی این پیش شماره هم سرویس بده.
شاتل به نظر من بهتر از بقیه شرکت ها هست.حداقل توی اصفهان که اینجوریه شاید وضعیت تهران متفاوت باشه.
شرکت هایی که نوشته شبانه رایگان بستگی به شرکت ساعاتی ازشب را به صورت مجانی میتونید استفاده کنید.مثلا این ساعات برای شاتل 1 تا 7 صبح هست.
من با شرکت oracle تماس گرفتم میگه 7gb ماهیانه 15.000 یه جورایی شک کردم ، خواستم ببینم کسی از oracle استفاده کرده ؟؟ کیفیتش چطوریه ؟؟ من الان پارس آنلاین دارم 3 gb ماهی 18.500 میدم البته 128 ، سرعت دانلودشم 30 کیلو بایته .
پیش شماره 8809
آخه من یه 4 سالی هست صبر کردم !:دي
همون موقع ها هم اینا می نوشتن در دست برنامه ریزی و این حرفا
نمی دونم والله خوشم نمیاد هی قطع بشه به خاطر همین مجبورم صبر کنم
شاتل من زیاد دیدم قطع بشه
ولی فک کنم لایزر خیلی خوب باشه
سلام.
اینجا کسی سرویس 1Mbps صبانت(نداگستر صبا) رو داره؟
معمولا سرعت دانلودش چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟
معمولا چقدر قطعی داره؟
و اگه نکته ی دیگه ای هم راجع به اون هست لطفا بگید.
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)