خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهاراگر تفاوتی بود بنویسند![]()
خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهاراگر تفاوتی بود بنویسند![]()
به نظر من از الان فکرتونو واسه سهمیه و بومی گزینی و .... مشغول نکنین ضرر میکنین....نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
یعنی چی؟!!!!خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهار
بلاخره کدومه؟!!
واقعا که با این کتاباشون !!!!!
اینو همون سال دبیرمون بهمون گفت اول اونجوری بوده بعد دیدن این درست تره عوضش کردن مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385
واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!!)
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره !
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ...![]()
بچه ها آزمون بعدی سنجش چه تاریخیه؟
جامع 2 : 18 اردیبهشت
جامع 3 : 8 خرداد
واسه ما چیزی نگفته بود! دبیر ما کلا پرت بود!واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!!)
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره !
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ...![]()
الان برن کتاب بگیرن ؟! دیر نیس یکم عسیسم... : دی
ولی مرسی از توجه تون... : )
سلام....
آقایون و خانوما (Lady $ jentelman ) :
کسانی که آزمون های کانون شرکت میکنند میدونید که خورده به سنجش ...
لطفا بگید شماها کدومشو میرید ... سنجش یا کانون ؟
نه !
چون کل مطالب که عوض نشده ممکنه فقط یه سری تفاوتهای خیلی جزئی وجود داشته باشه !
من خودم حتما میگیرم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)