دیگه همه کاره تیمم شدم هم کاپیتانم هم تمامی ضریه های مختلف کرنل و ایستگاهی و پنالتی رو من میزنم
خیلی حال میده همه کاره بودن تو تیم
دیگه همه کاره تیمم شدم هم کاپیتانم هم تمامی ضریه های مختلف کرنل و ایستگاهی و پنالتی رو من میزنم
خیلی حال میده همه کاره بودن تو تیم
rs0e_e فایل گزارش انگلیسه و فایلای:
rs0e_iو rs0e_gو rs0e_fو rs0e_s. مال کشورای دیگست ....
اقا من از دست این سرمربیم دیگه ذله شدم
تو بازی براش هت تریک میکنم بازم منو تعویض میکنه....
بهترین گلزن لیگ هستم
بارها و بارها بهترین بازیکن زمین شدم...
بازم تعویض میشم الان هم 18سالمه
شما ميتونين دسته هاي پلي استيشن را به كامپيوتر با يه مبدل نصب كنيد
يه مبديل 2 تاشو وصل ميكنه
همه دكمه ها هم كار ميكنند
منم الان از همين استفاده ميكنم
دسته هاي مال خود PC هم هستند تكي و دو تايي كه سليقه اي هستند
طرح PS خوب هستند
فقط خواستي بگيري آنالوگ دارشو بگير
براي اطلاعات بيشتر ميتوني به كلوپ گيم پد كامپيوتر مراجه كني
داره خوبشم داره
بله شما نديدين
اينا نحوه نصبش چجوريه؟
فايلهاي را بايد تو پوشه img ريخت آره؟
يا راه ديگه اي هم داره ؟
ظاهرا كه نه
خودم بايد وقت بزارم
می دونی چرا تعویض می شی اولا احتمالا stamina کم می شه یعنی خسته میشی ویا اینه که اگه خوب بازی کنی و2 ...3 تا گل بزنی جلو هم باشی مربی برای اینکه مصدوم یا زیاد خسته نشی یا کارت نگیری تعویض میکنت که این تو واقعیت هم وجود داره همین چند همته پیش ماجرای نیکبخت رو یادت نیست قطبی تعو یضش کرد اونم نمیدونم فکر کنم بهش فحش داده بود رفت کمیته ی انضباطی اها حالا مواظب باش نری کمیته ی انضباطی![]()
اینم واسه کسانی که میگفتن نمیشه با شوت گل زد به نظر من که میشه میتونی ببینید برای تکل هم خیلی من رو ترسوندید ولی من به راحتی هم با شوت گل میزنم اونم چه جورش و هم تکل میزنم البته باید بلد باشی من استاد تکل تو 2008 بود هر کسی با من بازی میکرد اینو میگفت پسر عموم هم که دیگه کلافه شده بود . در ضمن قدرت بازیکن ها خیلی هم خوبه مگه میشه تو واقعیت مسی رو گرفت که اینجا هم بشه یا رونالدو تازه فکر کنم کم هم باشه اخه رونالدو که 43 تا گل توی یه فصل بزنه مگه میشه شوتش 86 یا توی همین حدودا باشه
یکی هم از داور ایراد گرفته بود اخه کونامی نمیدونه با شما چکار کنه توی 2008 میزدی بازیکن رو میترکوندی حتی زرد هم نمیده اگه کشتی کج می خواهین فک کنم بازی موجود باشه تازه توی 2008 من که تا حالا توی زمین حریف هر جور تکل می زدم قرمز نمی داد مشکل از شما هاست که فوتیال رو با کشتی کج اشتباه گرفتید در ضمن یکی از کار داور تویه بازی ایراد گرفته بود نکه اون دوست مون باید بره فیفا رو ببینه که داور میاد وسط دیوار دفاعی وای میسته .من نمی خوام بگم pes09 کامله من در حال حاضر هم فیفا بازی میکنم هم pes فقط میگم بیخود ایراد نگیرین. متشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Google Spider; 29-10-2008 at 20:58.
سلام.
من یک سوال داشتم:
پچی هست که گزارش بازی رو به فارسی تغییر بده؟
مگه قرار بود اصلا با شوت گل نزنید؟
گل زدن با شوت سخت نیست فقط مهم اینه که در زمان خوبی توپ را بزنید.
تو این نسخه بر خلاف نسخه ی قبل که با پای چپ و راست می تونستید در یک حد و بدون تفاوت شوت بزنید تو این بازی اگر پای راست باشید در جایی که توپ روی پای چپتون هست نمی تونید توپ را درست بزنید!
دوست عزیز شما مو بينى و مربیت پيچش مواقا من از دست این سرمربیم دیگه ذله شدم
تو بازی براش هت تریک میکنم بازم منو تعویض میکنه....
بهترین گلزن لیگ هستم
بارها و بارها بهترین بازیکن زمین شدم...
بازم تعویض میشم الان هم 18سالمه
همانطور که یکی از دوستان گفتند stamina شما در اوایل خیلی کم هست و معمولا دقیقه 70 توان بازیکنتون به صفر میرسه! و تو اون زمان هم در صورت تکل روی شما خیلی زود مصدوم میشید!
حتی تو بعضی بازیها که بازیکن خسته هست مربی شما را از اول روی نیمکت میذاره و اگر تیم خوب بازی کنه و نتیجه بگیره اصلا شما را به زمین نمیاره تا شما استراحت کنی اما اگر تیم گل خورد بعد از گل وارد زمینت می کنه!
آقا به نظر شما من نسخه 360 رو بگیرم یا نسخه pc سیستمم هم خوبه 8600gt رم 2 گیگ در کل کدام نسخه بهتره اگه
pc فرقی با 360 نداره تا همین pc رو بگیرم.
حرفه شما درست ولی این هم بگیر نگیر داره من همی عکسی که گذاشتم با در حالی که پا راست بودم با چپ زدم
میگم بگیر نگیر داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)