سلام یاهو مسنجر شما الان کار میکنه؟ مال من ساین این نمیشه
سلام یاهو مسنجر شما الان کار میکنه؟ مال من ساین این نمیشه
آره برايمنم اينجوريه گفتم حتما از ي اس پي من هستش ولي انگاري مشكل داره الان گذاشتم رو no firewall وصل شده ولي پيغام ميدم 1ساعت بد ميره
بچه ها تو اين ياهو مسنجر جديد ميشه status رو ابي رنگ كردش من ديدم ميكنن نميدونم چطوري حتي يه نوشته مينويسن بهش آدرس ميدن. اينجا تو پستهاي قبلي گذاشته بودين چطوري ولي كار نكردش. برنامه خاصي هست در اين زمينه خوب باشه با كارايي بالا
اين پستهاي اول تاپيك برنامه webcam hiddein و اكثرا لينك هاشون خرابه ممنون ميشم رسيدگي كنيد
اختلال ازخود سایت یاهو است؟
سلام یاهو مسنجر من قطع و وصل میشه مشکل از یاهو هست؟یا چیز دیگه
آره
خیلی ها این مشکل رو دارن
یاهو باز نمیشه
مشکل سراسریه (لااقل تو ایران)
من گزینه firewall with no proxiesدر connection perefrence انتخاب کردم کانکت میشه اما دوباره بعد از چند دقیقه قطع مشه
عزیز من سرچ کردم ولی چیزی نیافتم
دوستان اگه در این زمینه اطلاعی دارند بنده را حتما در جریان بگذارند
با تشکر
سلام....... آبی رنگ شدن واسه اینه که اون نوشته یه Hyper Link هست............ هر چی میخواین بنویسید و بعد بنویسید www.
در واقع یاهو فکر میکنه شما یه لینک گذاشتین......... میتونید آدرس سایت رو کامل بدین که بعد از کلیک روی اون نوشته سایت مورد نظرتون باز بشه........
دوست عزیز باور بفرمایید نمیتونم...... شما اگه توی گوگل یه سرچ کنید حتما جوابتون رو پیدا میکنید! خیلی وبلاگ هست که در این زمینه فعالن!دوست عزیز شما که اینقدر زحمت کشید یه آموزشم واسه این دو بوتری که معرفی کردین بذارین لطفا با عکس باشه چه بهتر دوست عزیز اگه اگه هم دیدین وقتشو ندارین ننویسین ولی خیلی نیاز دارم دوست عزیز
متاسفم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)