همون طور که OMID=KING گفتش ... راهی نیست...
اما با اومدن کلاینت N97 هکر خا و کرکر های محترم برای Repack کردن دست به کار میشن...
شما نگران نباش ... یه مدیت دیگه S60V5 هم انگیج دار میشه (5800)
همون طور که OMID=KING گفتش ... راهی نیست...
اما با اومدن کلاینت N97 هکر خا و کرکر های محترم برای Repack کردن دست به کار میشن...
شما نگران نباش ... یه مدیت دیگه S60V5 هم انگیج دار میشه (5800)
دوستان من با آپدیت گوشیم اون مشکل ندیدن عکس و انگیج پوینت دوستان حل شد ... ولی یونس من نمیتونم گوشیمو هک کنم تا بازی ها نصب شن ..... بعد از آپدیت کلاینت خودش نصب بود و بازی فیفا 08 و اسنیک هم به صورت تریل روش بود .
در قسمت هک به روش HelloOX هم مشکلمو گفتم : ( HelloOX رو ساین میکنم ولی دوباره همون اروره ساین رو میده )
خیر...ولی به زودی ارائه میشه...
سعی کردید کلاینت رو از اینجا دانلود و نصب کنید؟
دوست عزیز آخرین راهه حل رو اول نمیدن!!!
همونجا رسیدگی میکنم!
شاد باشید![]()
یونس من با 1001 بدبختی گوشیمو هک و بازی رست جنریشن رو نصب کردم ............. بعد از چند ساعت وقتی خواستم وان رو نصب کنم بدون هیچ اروری از کلاینت خارج میشه !!! نمیدونم گوشیم چش شده : دی بایداز این روزها بفروشمش![]()
unpatch كردي؟![]()
آره ................................ یونس یک آموزش از نصب کلاینت جدیده بزار ............ این طور که معلومه بدون اون دیگه نمیشه بازی های جدید رو اجرا کرد !!!
فعلا که وقت ندارم..الانم زوری اومدم...باید بریم حمایت کنیم...!
ولی میزارم..
سلام
من یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومد که مجبور شدم با کد *#7370# کل گوشی رو پاک کنم.ولی حالا هر کاری می کنم هک نمیشه.خود hellox برنامه rompatcher رو نصب نمیکنه.دستی نصبش می کنم.ولی هنوز ارور untrusted رو میده.فایل hnstallserver مخصوص FP2 نیست؟
سلام
گوشیت چیه؟ آپدیت هست گوشیت؟ یه بار هارد ریست کن.
شاد باشی![]()
کلاینت 1.20 (1511) ریلیز شد که 86 رو ساپورت میکنه...!
این نسخه ریپک شده رو یکی با بازی های کرک شده تست کنه...(مخصوصا" وان و آسفالت) ببینه مشکلی داره یا نه...چون من تریل 30 روزه Dance Fabulous رو فعال کردم نمیخوام کلاینت رو پاک کنم...!!
ممنون، شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)