من اخر نفهمیدم آپ براش میاد یا نه.
این گوشی داره تولد میشه یا نمیشه.
من اخر نفهمیدم آپ براش میاد یا نه.
این گوشی داره تولد میشه یا نمیشه.
هی میگید با hellox میتونید هكش كني....
منظورتون از هک چیه؟
مزایا و معایبش چیه؟
همین مزایای 31 که میگید یعنی چی؟
لطفا توضیح بدید
ممنون
به احتمال زیاد براش بازم آپدیت میاد...
هک یعنی دسترسی به فایل های سیستمی و دستکاری اون ها (شخصی سازی) برای استفاده بهتر از گوشی
مزایای 31 هم یعنی امکاناتی که توورژن نرم افزاری جدید گوشیت بهش اضافه میشه...
شاد باشی
دوست عزيز بعضي از برنامه هاي java مثل ديكشنري كه حجم بالايي داره . ممكنه preparing يكم طول بكشه و اين طبيعيه
سلااااااااااااااااااااااا ااام
بالا خره من هم به n82 دارها پیوستم.
یونس جان یه کمکی میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هك كردن :
مزايا :
1) نصب بازي هاي N-gage
2) نصب راحت و بدون ساين برنامه ها و بدون نياز به تغيير تاريخ گوشي .
3) دسترسي به فولدر هاي سيستمي كه بعضي جاها بدرد ميخوره ( مثل نصب nokia calender فارسي يا مثلا حذف تم هاي روي گوشي و . . . )
معايب :
هيچ عيبي نداره!!
-----------------------------------------------------------------
آپديت كردن به 31 :
مزايا : كيفيت بهتر فيلم و عكسبرداري ، كيفيت بهتر صداي خروجي از هدفون( اين يكي رو تا خودت تست نكني باورت نميشه) ، افزايش سرعت اتصال GPS ، به طور كلي با هر آپديتي تعدادي از معايب و باگ هاي گوشي برطرف ميشه .
معايب : هيچ عيبي نداره .
Last edited by PLAΨMID; 03-05-2009 at 12:47.
سلام....نمردیم و گوشی ما هم یه چیزیش شد..: دی
آقا امروز خوشگل خورد زمین بعد که برداشتم همه چیش ظاهرا" درست بود...بعد که دوربین رو باز کردم...دیدم یه لکه میفته روی عکس...چجوری بگم...انگار یه تیکه آشغال رفته اون تویه تویه توش(توی لنز، حالا خوبه کاور داره..!) هر کارشم میکنم در نمیاد...:| تو عکسام میفته.... چه کنم؟ گوشی رو بازکنم؟
[QUOTE=dada1580;3745831]هك كردن :
مزايا :
1) نصب بازي هاي N-gage
2) نصب راحت و بدون ساين برنامه ها و بدون نياز به تغيير تاريخ گوشي .
3) دسترسي به فولدر هاي سيستمي كه بعضي جاها بدرد ميخوره ( مثل نصب nokia calender فارسي يا مثلا حذف تم هاي روي گوشي و . . . )
معايب :
هيچ عيبي نداره!!
-----------------------------------------------------------------
آپديت كردن به 31 :
مزايا : كيفيت بهتر فيلم و عكسبرداري ، كيفيت بهتر صداي خروجي از هدفون( اين يكي رو تا خودت تست نكني باورت نميشه) ، افزايش سرعت اتصال GPS ، به طور كلي با هر آپديتي تعدادي از معايب و باگ هاي گوشي برطرف ميشه .
معايب : هيچ عيبي نداره .[/Q
سلام
میشه حالال بگید این دوتا کارو چه جوری میشه انجام داد؟توضیح بدید راحتترین و بهترینشو
اون وقت اين اشغاله رو که رفته تويه تويه توش ...!!! قابل روئيته ...يعني ميتوني ببيني چي رفته توش...سلام....نمردیم و گوشی ما هم یه چیزیش شد..: دی
آقا امروز خوشگل خورد زمین بعد که برداشتم همه چیش ظاهرا" درست بود...بعد که دوربین رو باز کردم...دیدم یه لکه میفته روی عکس...چجوری بگم...انگار یه تیکه آشغال رفته اون تویه تویه توش (توی لنز، حالا خوبه کاور داره..!) هر کارشم میکنم در نمیاد...:| تو عکسام میفته.... چه کنم؟ گوشی رو بازکنم؟
شايد لنزش خش ور داشته باشه...
Last edited by Ali_BlueBoy; 03-05-2009 at 19:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)