درود
برای دانلود بعضی از ویدیو ها از یوتیوب idm ارور 403 forbidden میده و میگه باید دکمه ins رو فشار بدین برای اجبار دانلود و ...
راهی هست این ویدیو ها رو دانلود کنم؟
سپاس![]()
درود
برای دانلود بعضی از ویدیو ها از یوتیوب idm ارور 403 forbidden میده و میگه باید دکمه ins رو فشار بدین برای اجبار دانلود و ...
راهی هست این ویدیو ها رو دانلود کنم؟
سپاس![]()
درود
من میخوام نرم افزار sdk دانلود کن م و وقتی کلیک میکنم و قوانین قبول میکنم و میگم 32 بیت میخواهم خودکار توی browser دانلود میکنه و با idm نمیاره و این طور به درد نمیخوره و سرعتش کم میشه
از چه سایتی هست؟
پسوند فایل چیه؟
قبل از اینکه دانلود شروع بشه (وقتی روی فایل کلیک میکنید) کلید insert روی کیبورد رو نگه دارید با IDM دانلود میکنه.
اگر نشد بگید تا راهنمایی کنم.
سلام
\سور فایل exe هست و zip
از سایت گوگل هست.راه حل اول نشد.چون صفحه قوانین رو ما باید تائید کنیم و نسخه ویندوز رو مشخص کنیم سپس خودش یک لینک generate میکنه برایمان
اگه فایلی که دانلود میشه zip هست نباید مشکلی باشه.
توی قسمت option در IDM اینجا که گذاشتم رو چک کنید و تنظیمات رو اینطوری کنید.
بعد قبل از اینکه فایل از طریق مرورگر شروع به دانلود بشه شما باید کلید insert را نگه داشته باشد. اینجوری فایل هرچی باشه دیگه مرورگر دانلود نمیکنه و IDM دانلود میکنه.
اگر باز هم نشد لینک سایت رو بدید تا من چک کنم
درود
متاسفانه نشد
adt ویندوز رو میخوام دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک 32 بیتی:
لینک 64 بیتی:
برای حل مشکلتون هم از firefox و IDM آپدیت شده استفاده کنید، نیازی به هیچ تنظیمی و نگه داشتن کلیدی نیست.
سلام
دوست عزیز این روشی که شمار گفتی رو تست کردم نشد اینو میخوام دانلود کنم.
با پسوند MP4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل های ویدیویی فرق میکنه دوست عزیز.
شما نیاز داری IDM رو آپدیت کنی. بعد در گوشه بالا جایی که پخش میشه علامت IDM میاد از اونجا باید دانلود کنی.
یا هم میتونی از سایت هایی که لینک یوتیب مستقیم میکنند استفاده کنی. تو همین فروم فکر میکنم باشه.
سلام
با کیفیت 720 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)