تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 1081 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

کسی نظری نداره؟
    الان مال من 2 هفته است که آپ دیت نشده!!!!
    شاید تاریخ سیستمت درست نیست. من هم مشکل اپدیت داشتم ولی با درست کردن تاریخ مشکلمحل شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یه فایروال سازگار با این انتی ویروس میخام ظاهرن فایروال زون الارم وقتی این نصب باشه نصب نمیشه و برعکس!
    ممنون
    از همون نسخه فايروال دار کسپرسکي استفاده کنيد

داره خودمونی میشه mahsa_kaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

چندروزه که بعد از تصال به اینترنت kis8.0.0.357 این پیغام رو میده ، چکار باید بکنم به کمک فوری نیاز دارم، این تصاویرش:

این هم تصویرش در لیست Detected در kis:

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

چندروزه که بعد از تصال به اینترنت kis8.0.0.357 این پیغام رو میده ، چکار باید بکنم به کمک فوری نیاز دارم، این تصاویرش:

این هم تصویرش در لیست Detected در kis:

هيچ جاي نگراني نيست.در تصوير هم توضيح داده شده كه كاسپر حمله اي را كه تشخيص داده شده و مشخصات آنرا ميبينيد بلوك كرده.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سپاس از شما

ولی مرتب این پیغام رو میگیرم Isp رو هم عوض کردم ولی باز این پیغام رو میگیرم ، سیستم رو اسکن کردم ویروسی هم پیدا نشد!
    به نظر شما چکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سپاس از شما

ولی مرتب این پیغام رو میگیرم Isp رو هم عوض کردم ولی باز این پیغام رو میگیرم ، سیستم رو اسکن کردم ویروسی هم پیدا نشد!
    به نظر شما چکار باید بکنم؟
    همانطور كه گفتم نياز به كار خاصي نيست و اين پيغامها جاي هيچ نگراني نداره.

8. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

من زیاد اهل آنتی ویروس نیستم ولی وقتی که بعد از مدتها سیستمم به یه ویروسی که خودش را به فایل های دیگه می چسبوند آلوده شد مجبور شدم از آنتی ویروس استفاده کنم حالا

من نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final رو نصب کردم و یک بار آن را آپدیت کردم در کادر اول نوشته بود 31 مگ آپدیت ولی بعد شد 42 مگ و در لحظه آخر یک پیغام داد که نوشته بود آپدیت 115 مگابایت !!! ( این یک طرف قضیه ! )

من طبق گفته های دوستان برای آبدیت دستی محتوای پوشه Bases را از مسیر
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
    کپی کردم و وقتی که ویندز و آنتی ویروس را نصب کردم و این پوشه را در مسیر یاد شده قرار دادم وقتی که وارد ویندوز شدم این که این آنتی ویروس پیغام خطا داد و در یک آن غیرفعال شد! ( آیا روش آبدیت دستی من اشکالی دارد ؟)

حالا برای فعال کردن برنامه چیکار کنم ! ( اگر امکانش هست یک * کی * برای نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final آپلود کنید ( به صفحه ی دیگه لینک ندید اگه امکانش هست به فایل *کی* برای دانلود لینک بدید)

یا

کد فعال سازی برای این نسخه رو اگه می شه بزارید !

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من زیاد اهل آنتی ویروس نیستم ولی وقتی که بعد از مدتها سیستمم به یه ویروسی که خودش را به فایل های دیگه می چسبوند آلوده شد مجبور شدم از آنتی ویروس استفاده کنم حالا

من نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final رو نصب کردم و یک بار آن را آپدیت کردم در کادر اول نوشته بود 31 مگ آپدیت ولی بعد شد 42 مگ و در لحظه آخر یک پیغام داد که نوشته بود آپدیت 115 مگابایت !!! ( این یک طرف قضیه ! )

من طبق گفته های دوستان برای آبدیت دستی محتوای پوشه Bases را از مسیر
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
    کپی کردم و وقتی که ویندز و آنتی ویروس را نصب کردم و این پوشه را در مسیر یاد شده قرار دادم وقتی که وارد ویندوز شدم این که این آنتی ویروس پیغام خطا داد و در یک آن غیرفعال شد! ( آیا روش آبدیت دستی من اشکالی دارد ؟)

حالا برای فعال کردن برنامه چیکار کنم ! ( اگر امکانش هست یک * کی * برای نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final آپلود کنید ( به صفحه ی دیگه لینک ندید اگه امکانش هست به فایل *کی* برای دانلود لینک بدید)

یا

کد فعال سازی برای این نسخه رو اگه می شه بزارید !
    توصيه ميكنم از نسخه 8.0.0.454 Final استفاده كنيد كه هم از آخرين تكنولوژي كمپاني كاسپر استفاده كرده ايد و هم براي آپديت مجبور به دانلود اين حجم بالا نخواهيد بود.
    در مورد آپديت دستي و نحوه ذخيره سازي آپديتها دقيقا كار شما اشتباه ميباشه.در پست اول اين تاپيك نحوه آپديت دستي و جمع آوري آپديتها در نسخه هاي مختلف شرح داده شده.
    در مورد Key و فعال كردن كاسپر نيز اگر به اولين پست تاپيك كرك و سريال محصولات كاسپر در همين انجمن مراجعه كنيد مشكل شما حل خواهد شد.

11. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه E-Masood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

براي آپديت ورژن 8 فايل آپديتي توي سايت Kaspersky وجود نداره!
    براي آپديت ميشه از هر ورژني استفاده كرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توصيه ميكنم از نسخه 8.0.0.454 Final استفاده كنيد كه هم از آخرين تكنولوژي كمپاني كاسپر استفاده كرده ايد و هم براي آپديت مجبور به دانلود اين حجم بالا نخواهيد بود.
    در مورد آپديت دستي و نحوه ذخيره سازي آپديتها دقيقا كار شما اشتباه ميباشه.در تاپيك اول اين تاپيك نحوه آپديت دستي و جمع آوري آپديتها در نسخه هاي مختلف شرح داده شده.
    در مورد Key و فعال كردن كاسپر نيز اگر به اولين پست تاپيك كرك و سريال محصولات كاسپر در همين انجمن مراجعه كنيد مشكل شما حل خواهد شد.
    جناب hamilton با سپاس از شما

لینک مربوط به آموزش آپدیت مشکل داره و برای دانلود error میده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •