شاید تاریخ سیستمت درست نیست. من هم مشکل اپدیت داشتم ولی با درست کردن تاریخ مشکلمحل شد.
شاید تاریخ سیستمت درست نیست. من هم مشکل اپدیت داشتم ولی با درست کردن تاریخ مشکلمحل شد.
از همون نسخه فايروال دار کسپرسکي استفاده کنيد
سلام
چندروزه که بعد از تصال به اینترنت kis8.0.0.357 این پیغام رو میده ، چکار باید بکنم به کمک فوری نیاز دارم، این تصاویرش:
این هم تصویرش در لیست Detected در kis:
هيچ جاي نگراني نيست.در تصوير هم توضيح داده شده كه كاسپر حمله اي را كه تشخيص داده شده و مشخصات آنرا ميبينيد بلوك كرده.
با سپاس از شما
ولی مرتب این پیغام رو میگیرم Isp رو هم عوض کردم ولی باز این پیغام رو میگیرم ، سیستم رو اسکن کردم ویروسی هم پیدا نشد!
به نظر شما چکار باید بکنم؟
همانطور كه گفتم نياز به كار خاصي نيست و اين پيغامها جاي هيچ نگراني نداره.
من زیاد اهل آنتی ویروس نیستم ولی وقتی که بعد از مدتها سیستمم به یه ویروسی که خودش را به فایل های دیگه می چسبوند آلوده شد مجبور شدم از آنتی ویروس استفاده کنم حالا
من نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final رو نصب کردم و یک بار آن را آپدیت کردم در کادر اول نوشته بود 31 مگ آپدیت ولی بعد شد 42 مگ و در لحظه آخر یک پیغام داد که نوشته بود آپدیت 115 مگابایت !!! ( این یک طرف قضیه ! )
من طبق گفته های دوستان برای آبدیت دستی محتوای پوشه Bases را از مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
کپی کردم و وقتی که ویندز و آنتی ویروس را نصب کردم و این پوشه را در مسیر یاد شده قرار دادم وقتی که وارد ویندوز شدم این که این آنتی ویروس پیغام خطا داد و در یک آن غیرفعال شد! ( آیا روش آبدیت دستی من اشکالی دارد ؟)
حالا برای فعال کردن برنامه چیکار کنم ! ( اگر امکانش هست یک * کی * برای نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 Final آپلود کنید ( به صفحه ی دیگه لینک ندید اگه امکانش هست به فایل *کی* برای دانلود لینک بدید)
یا
کد فعال سازی برای این نسخه رو اگه می شه بزارید !
توصيه ميكنم از نسخه 8.0.0.454 Final استفاده كنيد كه هم از آخرين تكنولوژي كمپاني كاسپر استفاده كرده ايد و هم براي آپديت مجبور به دانلود اين حجم بالا نخواهيد بود.
در مورد آپديت دستي و نحوه ذخيره سازي آپديتها دقيقا كار شما اشتباه ميباشه.در پست اول اين تاپيك نحوه آپديت دستي و جمع آوري آپديتها در نسخه هاي مختلف شرح داده شده.
در مورد Key و فعال كردن كاسپر نيز اگر به اولين پست تاپيك كرك و سريال محصولات كاسپر در همين انجمن مراجعه كنيد مشكل شما حل خواهد شد.
براي آپديت ورژن 8 فايل آپديتي توي سايت Kaspersky وجود نداره!
براي آپديت ميشه از هر ورژني استفاده كرد؟
جناب hamilton با سپاس از شما
لینک مربوط به آموزش آپدیت مشکل داره و برای دانلود error میده .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)