در سربرگ Home در قسمت paragraph دكمه كنار همين عنوان رو بزنيد تا كادر paragraphباز شود و از انجا دكمه tabs رو بزنيد
در سربرگ Home در قسمت paragraph دكمه كنار همين عنوان رو بزنيد تا كادر paragraphباز شود و از انجا دكمه tabs رو بزنيد
من ميخام يك متن در ورد در سايز A3 را به PDF تبديل كنم ولى در اندازه A4 تبديل ميكنه و نصف متن نميافته بايد چه تنظيماتي را در ورد یا اکروبات تغيير بدم تا درست تبديل كنه
از برنامه DOC2PDF هم استفاده كردم ولى كلا خطا ميده و تبديل نميكنه.
اخطاری که در هنگام استفاده از نرم افزار doc 2pdf میده اینه
لطفا سریعتر جواب بدید خیلی ضروریه
من در 2007 با add-ins خود آفيس (Save as pdf) ذخيره كردم و مشكلي هم تا حالا نداشتم حتي براي سايز A3
خاب حالا ما که 2003 داریم چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قسمت پرینت خود افیس 2003 هم استفاده میکنم و در قسمت پرینتر convert to pdf را می زنم ولی بازم ناقص تبدیل میکنه
سلام
از Word to PDF Convertor 3.0 استفاده کن.خیلی راحت و بدون مشکل اینکارو برات انجام میده.حیف که از دیال آپ استفاده می کنم وگرنه برات آپلودش می کردم.
موفق باشید![]()
شما اگه از اول كه سوال ميكنيد نسخه افيس رو بگيد اين مشكلات پيش نمياد
از اين نرم افزار هم ميتونيد استفاده كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دو تا مشکل با word2007 دارم
1-همه ي کارهايى که گفته شده رو انجام دادم ولى باز توحالت فارسى اعداد رو انگليسى تايپ ميکنه!!!
2-نميتونم با خو word فايل pdf بسازم.
سلام
من یک فایل PDF را به word تبدیل کردم اما الان همه چیزش در هم ریخته شده و به هیچ دردی نمی خوره اصلا قابل خواندن نیست
چیکار باید بکن؟
یکی از بهترین برنامه هایی که من استفاده می کنم ازش و کوچکترین مشکلی هم نداشته برنامه ABBYY PDF TRANSFORMER هست که از pdf هم به ورد تبدیل می کنه و امکانات خوبی داره.با فارسی هم مشکلی نداره.
با پلاگین مربوط به 2007 بعضی جاها قاطی می کنه واسه من...ولی این خیلی عالیه.
سلام...من میخوام صفحاتم رو شماره گذاری و کادربندی کنم...ولی مشکلم اینه که نمیخوام 2 صفحه ی اول و صفحه ی آخر شماره گذاری و کادربندی بشه....چکار باید بکنم؟خواهش میکنم یکی جواب بده تا 1 شنبه بیشتر وقت ندارم...من آفیس 2003 دارم...
Last edited by rh.mohammad; 22-05-2009 at 16:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)