تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 342 از 551 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352392442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جمالت رو عشقه
    خوب ببین من خودم شخصا الان از 2 تا شرکت دارم اینترنت میگیرم .
    یکی از صبا نت
    یکی هم از شاتل

حالا شما اول از همه یک زحمت میکشی میری مخابرات منطقه ببینی خطتتون فیبر نوریه یا نه . اگر دیدی خطتت فیبر دستات رو میبری بالا و خداوند رمهربونت و شکر میکنی . اگرم دیدی روی فیبر نوری نیست سرت و میندازی پایین و میای خونه و میشینی ادامه مطلب من و میخونی .

ادامه مطلب :
    بعد از اینکه از مخابرات آویزون برگشتی باید بری از یکی از شرکتهای فوق که من ازشون اینترنت دارم سرویس بگیری .
    پیشنهاد خودم شخصا شاتل هستش . خدایییش اصلا قطعی نداره و دزدی مزدی فعلا که تو کارشون نیست .
    همه سرویس دهنده ها سرعت شبانه هاشون یکی شده یعنی به عبارتی همه با هم توافق کردند که سرعت شبانه از 30 الی 35 بیشتر نشه حالا بعضی شبها که ناپرهیزی میکنند و میشه 45 رو دیگه خوش خوشانمونه .

قبلا سرعت شبانه همه سرویس دهنده ها رقابتی بود و از همه بهتر صبانت بود اما الان صبا هم از 30 بیشتر نمیشه چون خودم دارم .

سرعت روزانه که وقتی 128 بگیری در واقع سرعت 1 مگ رو بهت میدند که بری حالشو ببری و زودتر هم تمومش کنی . شاتل سرعت دانلود روزانه اش 150 الی 180 برای من هستش . گاها تا 240 هم میره .
    فداتتتتتتتت رفیق

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها
    خدا صبانت رو لعنت کنه {به خصوص نمایندگیش ماورا }
    دو روزه که قعطه تا الان سومین بار تو دوماهه اخیره ولی مدت قعطی خیلی زیاد شده
    باز خوبه شما تو دو ماه اخیر دفعه سومه که قطع شده پس من چی میکشم که برای خونه از مخابرات اینترنت گرفتم و هفته ای یه روز قطعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همشهريان
    من صبا نت دارم اما قعطيش خيلي كمههه
    شايد در ماه 2 روز
    اما سر كار شاتل داريم با سرعت 512 اما اصلا جالب نيست و به نظر من با 256 صبا نت كه من دارم يكي هست

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جمالت رو عشقه
    خوب ببین من خودم شخصا الان از 2 تا شرکت دارم اینترنت میگیرم .
    یکی از صبا نت
    یکی هم از شاتل

حالا شما اول از همه یک زحمت میکشی میری مخابرات منطقه ببینی خطتتون فیبر نوریه یا نه . اگر دیدی خطتت فیبر دستات رو میبری بالا و خداوند رمهربونت و شکر میکنی . اگرم دیدی روی فیبر نوری نیست سرت و میندازی پایین و میای خونه و میشینی ادامه مطلب من و میخونی .
    یعنی ماله مخابرات خوبه ؟؟

خط منطقه ی ما نوری هست به نظرتون Adsl مخابرات خوبه یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی ماله مخابرات خوبه ؟؟

خط منطقه ی ما نوری هست به نظرتون Adsl مخابرات خوبه یا نه ؟؟
    با این دلال بازی و مسخره بازی شرکتهای اینترنتی خیلی از دوستان تمایل دارند که ای کاش خطشون فیبر بود و از مخابرات میگرفتند!
    سرعتی که مخابرات میده واقعی هست و محدودیت حجم هم نداره. به نظر من از مخابرات بگیرید.

6. این کاربر از fujitsu.siemens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این دلال بازی و مسخره بازی شرکتهای اینترنتی خیلی از دوستان تمایل دارند که ای کاش خطشون فیبر بود و از مخابرات میگرفتند!
    سرعتی که مخابرات میده واقعی هست و محدودیت حجم هم نداره. به نظر من از مخابرات بگیرید.
    درسته اینترنت شرکتی دردسر و مسخره بازی داره اما سرعتش فرق میکنه. من خودم صبانت دارم و با یکی از اقوام که از مخابرات داره مقایسه میکنم واقعا سرعت خیلی تفاوت داره.

یعنی اگه صبانت داشته باشی بعد بری مخابرات بگیری میخوره تو ذوقت! ولی خب اینترنت مخابرات محدودیت نداره که این خیلی خوبه. گرچه نمیشه درست و حسابی با اون سرعت دانلود کرد.

8. این کاربر از Rossoneri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بالاخره 256 مخابراتم وصل شد
    سرعت دانلودم 28-32
    سرعت آپلودم فرقی نکرد!
    همون 6-8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا یا الله به مشهدی های عزیز من خودم ساکن کرج هستم که تا قبل اینکه استان بشه زیر نظر تهران بود خوب این و گفتم که بگم اینجا هم تعرفه ها و سرویس ها مثل تهران هست اکثرا
    خوب اینا رو گفتم که بگم من دانشگاه مشهد قبول شدم می خوام بیام مشهد
    از اونجایی هم که ADSL جزیی از زندگیمه می خواستم ببینم مشهد بهترین شرکت کدومه تو مشهد
    من این جا پارس انلاین هستم و از بهترین خدمات بهره می برم
    سرعتم تو کرج 130 کیلو هست
    و در بعضی شب های رویای به 208 هم می رسه البته ایت اتفاق نادر هست و خیلی کم میوفته و شب ها از 1-6 رایگان دانلود هست و........

خلاصه می خواستم ببینم بیام مشهد باید با کدوم ISP وارد مذاکره بشم
    ایا سرویس های مشهد به پای تهران می رسه اصلا؟
    کاربرد هم انواع گیم انلاین و دانلود بصورت 24/7 هست

البته از اول تاپیک اومدم بخونم تا20 اومدم جلو مخم پوکید (خون اومد مخم)
    خلاص

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا یا الله به مشهدی های عزیز من خودم ساکن کرج هستم که تا قبل اینکه استان بشه زیر نظر تهران بود خوب این و گفتم که بگم اینجا هم تعرفه ها و سرویس ها مثل تهران هست اکثرا
    خوب اینا رو گفتم که بگم من دانشگاه مشهد قبول شدم می خوام بیام مشهد
    از اونجایی هم که ADSL جزیی از زندگیمه می خواستم ببینم مشهد بهترین شرکت کدومه تو مشهد
    من این جا پارس انلاین هستم و از بهترین خدمات بهره می برم
    سرعتم تو کرج 130 کیلو هست
    و در بعضی شب های رویای به 208 هم می رسه البته ایت اتفاق نادر هست و خیلی کم میوفته و شب ها از 1-6 رایگان دانلود هست و........

خلاصه می خواستم ببینم بیام مشهد باید با کدوم ISP وارد مذاکره بشم
    ایا سرویس های مشهد به پای تهران می رسه اصلا؟
    کاربرد هم انواع گیم انلاین و دانلود بصورت 24/7 هست

البته از اول تاپیک اومدم بخونم تا20 اومدم جلو مخم پوکید (خون اومد مخم)
    خلاص
    سلام
    قبول شدنت مبارك
    اولا كدوم دانشگاه قبول شدي ؟ ميخواي بري خوابگاه يا خونه بگيري چون منطقه با منطقه فرق داره
    الان بهتربن تو مشهد صبا نت هست هم قيمتش مناسبه و هم دانلود شبانه داره من خودم دانشجوي تهران بودم در اون موقع كيفيت سرويس ها در مشهد بهتر بودند شايد به دليل جمعيت زياد دز تهران اين مشكل وجود داشت اما الان ظاهرا همه يك جور شدند البته من كيفيت رو تو كرج نميدونم شايد اونجا جمعيت كمتره براي همين سرعت بيشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هر چه قدر هم شركت هاي PAP سرعت پائين بدن باز هم از مال مخابرات بالاتره سرعت 16 با 7 دايال آپ فري نداره من كه خودم از صبا و مخابرات دارم و تفاوت رو ميبينم
    آخه با اين سرعت چي كار ميشه كرد اگر بخواهيد دانلود كنيد ساعت 60 ميگ ميگيريد!
    شما رو نميدونم ولي من كه با اين پول برق و استهلاك كامپيوتر، سيستممو براي 60 ميگ يك ساعت روشن نميزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •