اگر باز هم نبود يا توي قسمت ستاره رفته يا مش رو فقط ريختي رنگ مو رو دانلود نكردي يا پچتون خراب بوده![]()
اگر باز هم نبود يا توي قسمت ستاره رفته يا مش رو فقط ريختي رنگ مو رو دانلود نكردي يا پچتون خراب بوده![]()
dکسی Aston Martin واسه دانلود سراغ نداره؟
موتور براي دانلود هم هستش؟؟؟
شنيدم كه هستش.
اگه هست ميشه بذارين
باتشكر...
امير
Last edited by gap; 19-08-2008 at 14:44.
بیا امیر خان ، اینم چندتا موتور :
Chopper Motorbike Drivable
دانلود با حجم 440 کیلوبایت :
_______کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Series 2 of Mickyss chopper recolors
دانلود با حجم 600 کیلوبایت :
_______کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
REAL DIRT for Mickyss Dirt Bike
دانلود با حجم 500 کیلوبایت :
_____کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dirt Bike Drivable
دانلود با حجم 365 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداره؟ خیلی دوست دارم یکی بگه دارم
من نمیتونم از mod the sims 2 دانلود کنک خکسی اگه اینو دانلود کرده یجا بزاره
یا بمن بگه چجوری دانلود کنم من member هم هستم ولی نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(پیشنهاد میکنم همه اینو DL کنن یه آپارتمان قشنگه)
چه اروری برات میده ؟؟؟؟ چون من به راحتی این رو دانلود کردم .
اینم لینک دانلود از خود سایت MTS2 :
اگر بازم نتونستی بگو تا آپلودش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی عزیزم
فهمیدم مشکل چی بود
اون ماشین که میخوام رو کسی ندیده Aston martin
من همه اینکارارو قبلا انجام دادم یعنی تو پوشه دانلود ریختم ولی نمیاد.اگه میشه یکم بیشتر راهنمائی کنید
ببين وقتي كه اينارو ريختي تو پوشه دانلود و رفتي تو بازي ازت چيزي نپرسيد؟
چي پرسيد؟
اگه پرسيد چي زدي؟
بايد اگه پرسيده گزينه Enable ميزدي!زدي؟
اگه زديش برو تو option بازي و اون كنار بالا سمت راست اون گزينه رو on كن
در ضمن دوستان توضيح دادن كه ممكنه خراب باشه-مش رو دانلود كردي فقط.رنگو دانلود نكردي!
باتشكر...
امير
ديشب رفتم . پيداش كردم...
ولي تو ثبت نامش اذيت مي كرد... منم بعد از كلي تلاش براي ثبت نام بالاخره بي خيال شدم و گذاشتم بعدا" دوباره امتحان كنم...
خب خدا رو شكر كه ناراحت نمي شن... خوب شد گفتيدا... داشتم مي مردم از ترس
چشم حتما" الان ميذارم لينكشو...
اين لينك گاو... حجم 313.55 KB
اينم لينك اسب... حجم 2.69 MB (اين اسب و ميشه سوارش شد ...ولي خوب به نظرم يكم بيشتر بايد روش كار كنند ...چون بعضي وقت ها موقع سوار شدن خوب فيكس نميشه رو اسب)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه Mesh براي انتخاب رنگ هاي مختلف اين اسب... حجم 459.86 KB (حتما" دانلود كنيد تنوع اسب ها رو بيشر ميكنه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه پك از فيگور هاي مختلف اسب ها كه فقط تزئيني هستن...حجم 103.34 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه پك از وسايل استبل...حجم 1.93 MB (چيزاي جالبي داره ...به خاطر همين دلم نيومد نذارم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم گاري... حجم 948.34 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نكته : همه ي اين فايل ها رو بايد داخل پوشه ي Download كه در فايل EA Games كه سيو بازيتون قرار داه unzip كنيد... اگر پوشه ي دانلود وجود نداشت خودتون بسازيد و اين آيتم ها رو داخلش unzip كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي وارد بازي شديد يه صفحه مياد كه ميگه يه سري آيتم جديد وارد بازي و ليست اون آيتم ها رو نوشته...
پايين صفحه يه گزينه داره كه براي فعال كردن اين آيتم ها بايد اونو انتخاب كنيد ...
اگر باز مشكلي بود بپرسيد... اميدوارم ازاين آيتم ها لذت ببريد (ببخشيد عكس ها شو نداشتم كه بذارم )
پيوست : الان پست هاي صفحه ي قبلتونو ديدم ... به اين نكته هم توجه كنيد كه براي دانلود مو حتما" بايد دقت كنيد كه زيرش نوشته به Mesh احتياج داره يا نه !!! اگر داره حتما" بايد اونو هم دانلد كنيد وگر نه كار نميكنه .
و ديگه اين كه او فايل هاي zip كه دانلود كرديد رو بايد حتما" داخل پوشه SavedSims بازش كنيد وگرنه كار نميكنه (بايد تو اين فايل بريزيشون amita جان)
پوشه ي Download و SavedSims در اين مسير قرار دارند
EA Games\The Sims 2
همونطور كه قبلا" گفتم ... اگر اين پوشه ها وجود نداشتن خودتون پوششو بسازيد
عروسك
Last edited by aroosak_kooki; 19-08-2008 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)