منم 128 کیلو هستم..
آخیییییی دلم سوخت...امیدوارم هرچه زودتر درست بشه...
ناراحت نباش....10-12 تومن که ارزش این حرص خوردنو نداره// درست میشه...خودتو نگران نکن...
راستی 16 -17 سرعت دانلود لینک مستقیمه یا رپیدشیر و هات فایل و اینا؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم 128 کیلو هستم..
آخیییییی دلم سوخت...امیدوارم هرچه زودتر درست بشه...
ناراحت نباش....10-12 تومن که ارزش این حرص خوردنو نداره// درست میشه...خودتو نگران نکن...
راستی 16 -17 سرعت دانلود لینک مستقیمه یا رپیدشیر و هات فایل و اینا؟
ممنون از توضیحات
والله اینطور که شما گفتی من چنین نتیجه گرفتم که پارس و اندیشه چندان تفاوتی نمیکنه!
نوسان سرعت در همه سرویس های اینترنتی هست!
پشتیبانی پارس بهتره و اندیشه .......
جدیداً هم سرعت و قیمت سرویس پارس آنلاین بهتره شده!
الان من 256 با محدودیت 6 گیگ یک ماهه رو میدم 29800
اندیشه 256 با محدودیت 8 گیگ یک ماهه رو میده 28900 ( با اینکه برای خود استان هست قیمتش باید پایین تر باشه! )
.
.
.
موندیم چیکار کنیم!
اگر سرعت تفاوتی نمی کنه و این نوسانات در اندیشه هم هست! خوب چه فرقی می کنه! همینجا هستیم دیگه!![]()
ای بابا اینطور که شما میگید پس اندیشه رو بی خیال شم دیگه!
یکی میگه خوبه! یکی میگه بده!
دوستانی که اندیشه دارن یه سر به این سایت () بزنن و سرعت سرویس خودشون رو تست کنن و بگن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعت 1 ظهر
سرعت دانلود من: 32 کیلوبایت در ثانیه
سرعت آپلود من: 13 کیلوبایت در ثانیه
سرعت سرویس من 256 هست!![]()
اگه از کابل بود سرعت میومد پایین نه اینکه یه روز بیاد پایین بعد 2 روز بعد بره بالا دوباره فرداش بیاد پایین![]()
عجب نتیجه ای گرفتی!
اندیشه 256 رو با 2 گیگ حجم بیشتر (و البته سرعت بیشتر تشویقی) 1000 تومن ارزونتر میده. این بده؟
نوسانات سرعت تو اندیشه خیلی کمتر تا پارس چون پهنای باندش تو استان خیلی بیشتر از پارسه. نوسانات عمومی مثل لنگر تو همه مشترکه. ولی خب نظرت محترم هر جا دوست داری سرویس بگیر
ولی من تو این چند سال که مشترک اندیشه هستم ندیدم بقیه قیمتا رو تغییر بدن و اینا بیکار بشینن و چیزی نگن. پس منتظر باش که قیمت جدید اندیشه بیاد.![]()
سرعت لینک مستقیم.
باتشکر
دقیقاً منتظر چنین جوابی بودم که تحریک بشم برم اندیشه
ممنون از نظرت.
هنوز تا تمدید اشتراک یه 15 روز مهلت دارم ... بازم نظر دوستان احتمال داره نظر من رو تغییر بده.
ولی خدایش از هر کی شنیدم از اندیشه راضی بوده!![]()
بچه ها 1 سوال دارم میدونم اصلا ربطی به موضوع نداره ولی گفتم بپرسم شاید کسی بلد باشه
من میخوام یک کیس پست کنم به یک شهری .
میخواستم بدونم رشت Tibox داره ؟
اگه داره آدرسش ؟
من 1 سال پیش از پارس سرویس داشتم ولی به علت پینگ بالا اومدم اندیشه.
صبح ساعت 9 زنگ زدم پارس گفتم سرویس رو جمع اوری کنید.
همون روز ساعت 4 بعد از ظهر رفتم اندیشه گفتم سرویس میخوام برام وصل کنین فردا صبح سرویس پارس جمع شده بود سرویس اندیشه وصل شد.
ما ندیدیم 2 هفته طول بکشه.
من الان از اندیشه 512 سرویس گرفتم راضی هم هستم در مورد پشتیبانی هم اندیشه بهتر از پارسه.
من 45 دقیقه سر یه مشکل با پشتیبانی اندیشه صحبت کردم پارس 5 دقیقه هم وقت حرف زدن نداشتن.
در کل اندیشه بهتره از پارس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)