تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 342 از 2403 اولاول ... 2422923323383393403413423433443453463523924428421342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

160 - 170 با چند کیلو؟ آخه چرا باید این قدر تو حق من نوجوون که با پول توجیبیش هزینه ی اشتراک رو میده ظلم بشه؟ یا ایها الناس
    منم 128 کیلو هستم..

آخیییییی دلم سوخت...امیدوارم هرچه زودتر درست بشه...

ناراحت نباش....10-12 تومن که ارزش این حرص خوردنو نداره// درست میشه...خودتو نگران نکن...

راستی 16 -17 سرعت دانلود لینک مستقیمه یا رپیدشیر و هات فایل و اینا؟

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم خط 5 هستم و سرویس 128ندیشه دارم و مدتیه از پارس وی به اندیشه اومدم
    درکل از اندیشه خیلی راضی تر از پارس آنلاین هستم

در حال حاضر سرعت 128 و 256 تقریبا در یه سطحه مگر در شبایی که گاها سرعت رو استاندارد میکنند سرعت 256 زیاد افت نمیکنه
    سرعت روزانه از اواسط عید به 150 افزایش پیدا کرد ( قبلا 60-70) بود این سرعت در کل روز برقراره
    سرعت شبانه در خط 5 پرنوسانه یه شب 150تا 200 هستش ، یه شب 60 تا 70 هستش
    البته ممکنه پیش بیاد یه شبایی سرعت 16 تا 20 بشه
    این هفته من دوشب چنین حالتی برام رخ داد که یه شب سرعت هم زیر 8 شد .. خودشون گفتند مشکل از مرکز مخابراتی بود
    بهرحال دو شبه سرعت شبانه مجددا بالای 100 شده تا ببینیم چی پیش میاد
    البته این سرعت ها به شرطیه که شما سرویس محدود داشته باشید و اگه نامحدود بگیرید سرعت همواره 18 تا 20 هستش (چه روز چه شب)

قیمت های اندیشه بنظرم از پارس آنلاین بهتره
    البته اگه تازگی پارس وی قیمت ها رو کاهش نداده باشه

اما اندیشه پشتیبانی 24 ساعته نداره و جمعه ها هم تعطیله (در سایر روزهای تعطیل در ساعات اداری فعاله)
    پس یادت باشه وقتی رفتی اونجا ازشون بخواه تا نحوه کانفیگ مودم رو بهت یاد بدن تا اگه یه روز تعطیلی کانفیگت پرید بتونی مودمت رو مجددا فعال کنی
    ممنون از توضیحات
    والله اینطور که شما گفتی من چنین نتیجه گرفتم که پارس و اندیشه چندان تفاوتی نمیکنه!
    نوسان سرعت در همه سرویس های اینترنتی هست!
    پشتیبانی پارس بهتره و اندیشه .......
    جدیداً هم سرعت و قیمت سرویس پارس آنلاین بهتره شده!
    الان من 256 با محدودیت 6 گیگ یک ماهه رو میدم 29800
    اندیشه 256 با محدودیت 8 گیگ یک ماهه رو میده 28900 ( با اینکه برای خود استان هست قیمتش باید پایین تر باشه! )
    .
    .
    .
    موندیم چیکار کنیم!
    اگر سرعت تفاوتی نمی کنه و این نوسانات در اندیشه هم هست! خوب چه فرقی می کنه! همینجا هستیم دیگه!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

13

من از وقتی که از اندیشه اشتراک گرفتم همش مشکل داشتم
    1. سرعت کند بود. نمی دونم چرا حداقل یه سرعت استاندارد ندارم. (ازبس که گفتین نوسان نوسان نوسان)
    2. همینطور که شما گفتین پشتیبانی درست و حسابی که ما ندیدیم، حتی با مدیرش هم تماس می گیرم اصلا حرف آدمو گوش نمیده. میگه برو با پشتیبانی شهرت تماس بگیر که اونم یا اصلا نیست یا اگرم باشه یه جوری آدمو می پیچونه.
    3. توی عید یه باز اینترنتم قطع شد که زنگ زدم پشتیبانی شهرم که طبق معمول . بعد زنگ زدم رشت بهم گفتم یه نفر با اکانتت آنلاینه ، این قدر معطلم کردن که یه گیگ شارژم تموم شد. بعد که شارژ تموم شد، طرفه ما هم آفلاین شد. پنج هزار تومن دادم 2 گیگ خریدم باز هم، همون آشو همون کاسه. بالاخره بهد از سه چهار روز وقتی پنصد مگ بیشتر از شارژم باقی نمونده بود مشکل ما حل شد. البته خیلی از اونا متشکرم که دو روز بعدش دو گیگ ما رو پس دادن.
    یه چیزی هست که آخه چجوری یه نفر سیستمشو سه چهار روز بدون خاموشی و دیسکانکت روشن گذاشته و هر چی داشتم خورده که به قول اونا -- شدم.
    4. حالا هم سرعت بازم از استاندارد پایین تره و هنوز مزه ی اینترنت غیر استاندارد و پرسعتی که شما ازش حرف میزنین رو نچشیدم.و احساس میکنم که یه جورایی سرم کلا رفته
    ای بابا اینطور که شما میگید پس اندیشه رو بی خیال شم دیگه!
    یکی میگه خوبه! یکی میگه بده!

دوستانی که اندیشه دارن یه سر به این سایت (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) بزنن و سرعت سرویس خودشون رو تست کنن و بگن:
    ساعت 1 ظهر
    سرعت دانلود من: 32 کیلوبایت در ثانیه
    سرعت آپلود من: 13 کیلوبایت در ثانیه

سرعت سرویس من 256 هست!

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرین اخبار علت اختلال و کم شدن سرعت اینترنت تو چند روز اخیر اعلام شد !!!
    اشتباه نکنید !!! این دفعه کشتی تو امارات گند نزده !!
    یه لنگر نانجیب تو سواحل ایتالیا تو دله اروپا خورده به کابل زیر دریا باعث شده اینترنت ما سرعتش افت کنه ! عجب اتفاقاتی میو فته بیشتر شبیه معجزست ! من فقط موندم اگه واقعا طبق فرمایش ایشون تو ایتالیا یه کابل اینترنت قطع بشه و حدود 20 کشور اینترنتشون یه دفعه کند شه و این اتفاق هم هر ماهی یکی دو بار رخ بده اونوقت فاجعه انسانی تو کل جهان اتفاق میوفته ! یعنی باید باور کنیم که الان 20 تا کشور اروپایی هم به همین دلیل که این اساتید می فرمایند مشکل کاهش شدید سرعت اینترنت دارن ؟!! فقط می دونم اگه تو اروپا یا آمریکا فقط 5 دقیقه برق یه شهر قطع بشه به دلیل وابستگی شدید سیستمهای امنیتی و ... کل شهر به هم می ریزه و مردم هم شورش می کنن!!! حالا چطور شده تو ایتالیا همچین اتفاقی افتاده و چند روز هم مشکل ادامه داشته اما آب از آب تکون نخورده !!! عجبببببب ...
    این هم خبر !

"جزئیات دلایل کندی سرعت اینترنت در كشور

بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته می شود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیا است. به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس می گیرند بروز پیدا کرده است.
    مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از بروز قطعی کابل دریایی شبکه اینترنت بین الملل smw4 خبر داد و گفت: حدود 20 درصد ارتباطات کشور که از این مسیر تامین می شد دچار قطعی شده است.
    حسن کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور که از اواخر هفته گذشته پیش آمده است گفت: بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته می شود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیا است. به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس می گیرند بروز پیدا کرده است.
    وی با بیان اینکه مذاکرات با شرکت سرویس دهنده در حال جریان است و قول رفع خرابی در اسرع وقت داده شده است گفت: تا زمانی که این قطعی برطرف نشود کندی سرعت اینترنت در کشور را خواهیم داشت.
    این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با رایزنی های انجام شده هر چه سریعتر مشکل بوجود آمده مرتفع شود و گفت: از آنجایی که اینترنت دریافتی ما در کل کشور توزیع می شود بروز چنین اختلالاتی کاهش ترافیک در کل کشور را به همراه خواهد داشت و مربوط به منطقه خاصی نمی شود.
    کریمی با بیان اینکه منشا قطعی پیش آمده یکی از فیبرهای اصلی است که ما از آن اینترنت دریافت می کنیم و به همین دلیل نمی توان مسیر پشتیبان و جایگزین برای آن در نظر گرفت به مهر گفت: در سال جاری در صدد افزایش ظرفیت ارتباطی در داخل کشور هستیم تا از این پس مشکلات اینچنینی تا این حد ملموس نباشد. "
    اگه از کابل بود سرعت میومد پایین نه اینکه یه روز بیاد پایین بعد 2 روز بعد بره بالا دوباره فرداش بیاد پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از توضیحات
    والله اینطور که شما گفتی من چنین نتیجه گرفتم که پارس و اندیشه چندان تفاوتی نمیکنه!
    نوسان سرعت در همه سرویس های اینترنتی هست!
    پشتیبانی پارس بهتره و اندیشه .......
    جدیداً هم سرعت و قیمت سرویس پارس آنلاین بهتره شده!
    الان من 256 با محدودیت 6 گیگ یک ماهه رو میدم 29800
    اندیشه 256 با محدودیت 8 گیگ یک ماهه رو میده 28900 ( با اینکه برای خود استان هست قیمتش باید پایین تر باشه! )
    .
    .
    .
    موندیم چیکار کنیم!
    اگر سرعت تفاوتی نمی کنه و این نوسانات در اندیشه هم هست! خوب چه فرقی می کنه! همینجا هستیم دیگه!
    عجب نتیجه ای گرفتی!
    اندیشه 256 رو با 2 گیگ حجم بیشتر (و البته سرعت بیشتر تشویقی) 1000 تومن ارزونتر میده. این بده؟

نوسانات سرعت تو اندیشه خیلی کمتر تا پارس چون پهنای باندش تو استان خیلی بیشتر از پارسه. نوسانات عمومی مثل لنگر تو همه مشترکه. ولی خب نظرت محترم هر جا دوست داری سرویس بگیر

ولی من تو این چند سال که مشترک اندیشه هستم ندیدم بقیه قیمتا رو تغییر بدن و اینا بیکار بشینن و چیزی نگن. پس منتظر باش که قیمت جدید اندیشه بیاد.

6. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

16 -17 سرعت دانلود لینک مستقیمه یا رپیدشیر و هات فایل و اینا؟
    سرعت لینک مستقیم.
    باتشکر

8. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عجب نتیجه ای گرفتی!
    اندیشه 256 رو با 2 گیگ حجم بیشتر (و البته سرعت بیشتر تشویقی) 1000 تومن ارزونتر میده. این بده؟

نوسانات سرعت تو اندیشه خیلی کمتر تا پارس چون پهنای باندش تو استان خیلی بیشتر از پارسه. نوسانات عمومی مثل لنگر تو همه مشترکه. ولی خب نظرت محترم هر جا دوست داری سرویس بگیر

ولی من تو این چند سال که مشترک اندیشه هستم ندیدم بقیه قیمتا رو تغییر بدن و اینا بیکار بشینن و چیزی نگن. پس منتظر باش که قیمت جدید اندیشه بیاد.
    دقیقاً منتظر چنین جوابی بودم که تحریک بشم برم اندیشه
    ممنون از نظرت.
    هنوز تا تمدید اشتراک یه 15 روز مهلت دارم ... بازم نظر دوستان احتمال داره نظر من رو تغییر بده.
    ولی خدایش از هر کی شنیدم از اندیشه راضی بوده!

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها 1 سوال دارم میدونم اصلا ربطی به موضوع نداره ولی گفتم بپرسم شاید کسی بلد باشه

من میخوام یک کیس پست کنم به یک شهری .
    میخواستم بدونم رشت Tibox داره ؟
    اگه داره آدرسش ؟

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    آیا پارس وی همون پارس آنلاینه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من 1 سال پیش از پارس سرویس داشتم ولی به علت پینگ بالا اومدم اندیشه.
    صبح ساعت 9 زنگ زدم پارس گفتم سرویس رو جمع اوری کنید.
    همون روز ساعت 4 بعد از ظهر رفتم اندیشه گفتم سرویس میخوام برام وصل کنین فردا صبح سرویس پارس جمع شده بود سرویس اندیشه وصل شد.
    ما ندیدیم 2 هفته طول بکشه.
    من الان از اندیشه 512 سرویس گرفتم راضی هم هستم در مورد پشتیبانی هم اندیشه بهتر از پارسه.
    من 45 دقیقه سر یه مشکل با پشتیبانی اندیشه صحبت کردم پارس 5 دقیقه هم وقت حرف زدن نداشتن.
    در کل اندیشه بهتره از پارس.

13. 2 کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •