کسی برای اومدن نیست که بتونه تغییر خاصی ایجاد کنه مگر ساسکه اروچی
تازه کسی بیاد هم ضایع میشه
الان کار کاکاشی تو 30 ثانیه تموم میشه چرا اینقدر بر و بر نگاه میکنن من موندم![]()
کسی برای اومدن نیست که بتونه تغییر خاصی ایجاد کنه مگر ساسکه اروچی
تازه کسی بیاد هم ضایع میشه
الان کار کاکاشی تو 30 ثانیه تموم میشه چرا اینقدر بر و بر نگاه میکنن من موندم![]()
مانگای 608 اومد . تا داغه بریم بخونیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان تا 285 دیدم. میشه چند مانگا؟
انیمه 285 که فیلره و تا قسمت 283 مربوط به داستان اصلی بوده . ولی تا اونجایی که در انیمه مربوط به داستان اصلی میشده باید بگم در مانگاه تا قسمت 544 حساب میشه.
یعنی قسمت 283 انمیه , در مانگا میشه قسمت 544![]()
عجــــــــــــب
اوبیتو
خدا خفت کرد
بزن یک دفعه بکشش دیگه چرا هی خط خطیش میکنی و ور میزنی؟
لامصب چاکرا بی نهایت هم هستن همه
کیشیموتو...
یاد یه جمله افتادم گربه که موش رو میگیره یه دفعه نمی کشتش و یه مدت باهاش بازی میک نه !! الان این اوبیتو یه مدتی با کاکاشی بازی می کنه و بعد بوم !! ولی ابیتو بجز این شوریکن ها چیز دیگه ای نداره ؟؟ اون که تکنیک حضار بلده چیزی از خودش نداره .. ؟؟ تکنیک های اوبیتو فکر کنم اصلا روشون کار نشده ؟؟ خیر سرش رینگان داره ؟؟ شینرا تنسه بزنه خوب !!!عجــــــــــــب
اوبیتو
خدا خفت کرد
بزن یک دفعه بکشش دیگه چرا هی خط خطیش میکنی و ور میزنی؟
این گای یه دون ه از این هیدورا ها زد به کیسامه تا یه سال تو کما بود بعد الان در حین مرگ چجوری باز یدونه دیگه زد ؟؟ من موندم اینها همه داره خودشون رو جر می دن این وسط کیلبر بی چه غلطی می کنه با 8 تا دست و پا یه گوشه ایستاده مهم میان روش تکنیک اجرا می کنن !!!لامصب چاکرا بی نهایت هم هستن همه
بابا من گفتم می ره سراغ داستان ساسوکه .. عجب بابا .. این عمه کیشیموتو کجاست ؟؟؟کیشیموتو...
مثلا مادارا گفت من بهت تکنیک های ممنوعه و تکنیک ها ریکودو رو آموزش میدم ولی الان هیچ کدومشون استفاده نمیشه !یاد یه جمله افتادم گربه که موش رو میگیره یه دفعه نمی کشتش و یه مدت باهاش بازی میک نه !! الان این اوبیتو یه مدتی با کاکاشی بازی می کنه و بعد بوم !! ولی ابیتو بجز این شوریکن ها چیز دیگه ای نداره ؟؟ اون که تکنیک حضار بلده چیزی از خودش نداره .. ؟؟ تکنیک های اوبیتو فکر کنم اصلا روشون کار نشده ؟؟ خیر سرش رینگان داره ؟؟ شینرا تنسه بزنه خوب !!!
من اونجا که اوبیتو با شوریکن ها به کاکاشی ضربه زد گفتم الانه که کاکاشی مثل گوشت قصابی تیکه تیکه روی زمین بیفته ولی ....
فکر کنم توی اون مبارزه گای دروازه ها رو هم باز کرده بود و برای همین بود که پس افتاداین گای یه دون ه از این هیدورا ها زد به کیسامه تا یه سال تو کما بود بعد الان در حین مرگ چجوری باز یدونه دیگه زد ؟؟ من موندم اینها همه داره خودشون رو جر می دن این وسط کیلبر بی چه غلطی می کنه با 8 تا دست و پا یه گوشه ایستاده مهم میان روش تکنیک اجرا می کنن !!!![]()
Last edited by B3HZ@D; 07-11-2012 at 21:15.
دقیقا اونجایی که خط خطیش کرد من گفتم زد کاکاشی رو 5 تیکه کرد ولی...این اوبیتو نمیدونه با کی طرفه خلاصه که هر کی با کیشی در افتاد ورافتاد بخصوص که الان کاکاشی خودش رو چسبوند به ناروتو و دیگه با 2 تکنیک فوق مخوف تاک نوجتسو و کیشی نوجتسو سر کار داره
![]()
ایول خیلی به جا بود . خیلی هم جالبناک بود . کلی خندیدیم
همونطور که گفتم مثل این که قرار نیست کسی این وسط کشته بشه و اگر هم کسی کشته بشه فقط شامل حال مادارا و اوبیتو میشه !
راستی کاکاشی چطور تونست تکنیکی مشابه تکنیک اوبیتو رو انجام بده و از بُعد دیگه برگرده همونجایی که بوده ؟!
معمولا شارینگان دو قابلیت متفاوت داره نه این که هر دو چشم یک تکنیک رو اجرا کنن !!!!
اتفاقا به فکر منم رسید خیر سرش چشمی که دست کاکاشی بود میتونست اجسام رو از راه دور منتقل کنه نه خودش رو ولی وقتی کیشی بخواد دیگه قابلیت اضافه میشه و یک چشم کار هر دو رو انجام میده
اخه گوسفنده میره زیر 18چرخ و زنده بیرون میاد ولی تعجب هم نمیکنن چون دعای خیر پدر مادر پشت سرش بوده! (روابط عمومی کلید اسرار)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)