آخه بالاتر گفته بودن برای غیر انتفاعی باید از سایت خرید
من هنوز ثبت نام نکردم چون میخواستم مطمئن شم غیرانفاعی هم ثبت نام میشم
الان همون کارت اعتباری رو بگیرم برای غیرانتفاعی هم هست ؟
آخه بالاتر گفته بودن برای غیر انتفاعی باید از سایت خرید
من هنوز ثبت نام نکردم چون میخواستم مطمئن شم غیرانفاعی هم ثبت نام میشم
الان همون کارت اعتباری رو بگیرم برای غیرانتفاعی هم هست ؟
من رفتم پست خونه کارت سراسری آزاد گرفتم ثبت نام کردم تو مراحل ثبت نام هیچ حرفی واسه کارت برای انتخاب غیر انتفاعی نبود
فک کنم این کارت برای بعد امتحان واومدن نتایجه وقتی می خوایم دانشگاه انتخاب کنیم
الان فقط یک کارت اعتباری از پست میخرید و ثبت نام میکنید
قبلا هم گفتم بعد از اعلام نتایج اولیه ، میتونید کارت اعتباری واسه غیر انتفاعی بخرید
.
کسی نمیتونه راهنمائی کنه؟! فردا مهلتش تموم میشه!![]()
آقا این کارت ثبت نام یک رقمش اضافیه ......!!!!!! چیکار باید کرد .... به جای 6 رقم ، 7 رقمهه
تو بند آخر شرایط عمومی نوشته دانشجویان کارشناسی نمیتونن شرکت کنن. و تو بند ط شرایط اختصاصی طی یک تبصره گفته بجز روزانه ها بقیه میتونن شرکت کنن البته اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشن . پس منم میتونم دوباره شرکت کنم .
سلام.
دوستان عزیز من برادرم کاردانی برق داره
الان میخواد واسه کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنه (سراسری)
از بعضی دوستان شنیدم که امروز آخرین مهلت ثبت نام بوده ولی تو سایت سنجش من چیز دیگه ای دیدم (تا ساعت 24 تاریخ 8 تیر)
میخواستم بدونم من اشتباه میکنم یا مهلت تمدید شده؟
چون داداشم الان شهرستان هست و دسترسی به اینترنت نداره ، امشب حدود ساعت 12 میرسه مشهد
من کارت اعتباری رو از پست خریداری کردم (12050 تومان) و هیچ کار دیگه ای نکردم
میخواستم بدونم اگه آخرین مهلت ثبت نام امشب هست که من براش ثبت نام کنم.
اگر هم 8 ام هست که خودش امشب که اومد ثبت نام کنه
ممنون میشم زودتر پاسخ بدین
مرسی
تمدید شده دیگه توی سایتش که نوشته 8 ام
با سلام
دوستان در آزمون دوره کاردانی به کارشناسی رشته فیزیک و یا رشته های مرتبط با اون وجود دارن؟
اگر دارن، منابع رو میشه معرفی کنید لطفا
و اینکه یکی از دوستانم خواستن که این سوال رو هم مطرح کنم که برای مثال با مدرک کاردانی آزاد یا پیام یا ... میشه توو آزمون سراسری کاردانی به کارشناسی شرکت کرد؟ و اینکه گفت سوال کنم با مدرکی که برای مثال مربوط به یکی از زیر گروه های تجربی بوده میشه توو انسانی شرکت کرد یا برعکس و یا اینکه برای مثال با مدرک کاردانی یکی از زیر گروه های انسانی میشه توو کاردانی به کارشناسی یکی از زیر گروه های ریاضی شرکت کرد یا نه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
یکی از اقوام در حال حاضر در مقطع کارشناسی ( علمی و کاربردی ، ترم اول ) در حال تحصیل است
این آقا در ازمون کاردانی به کارشناسی امسال ثبت نام کرده و قصد داره که به دانشگاه دولتی بره اما مثل اینکه دیروز یکی از دوستان بهش گفته که طبق قانون زیر نمی تواند در ازمون شرکت کند
دانشجويان يا فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي و بالاتر مجاز به ثبت نام و شركت در اين آزمون نمي باشند. (صفحه چهار دفترچه راهنما بخش شرایط عمومی بند ز )
بنده درست متوجه شدم یعنی این اقا نمیتواند در ازمون شرکت کند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)