سلام به اساتيد عزيز
من ميخوام بدونم چطوري ميشه صفحه 990 رو قفل كرد و فقط بازدن كلمه يا عدد مورد نظر صفحه به كار بيافته؟ اگه نرم افزار خواصي وجود داره ممنون ميشم
سلام به اساتيد عزيز
من ميخوام بدونم چطوري ميشه صفحه 990 رو قفل كرد و فقط بازدن كلمه يا عدد مورد نظر صفحه به كار بيافته؟ اگه نرم افزار خواصي وجود داره ممنون ميشم
اينجوري كه ميگي رو نديدم.
ولي Advanced Device lock براي اين كار خيلي قويه.
من گوشیمو دو هفته بیشتر نیست گرفتم.اصل هم هستش احتیاجی به اپدیت هست؟
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي كه چه طور ميشه فعالش كرد؟
مشخصاتشو با این سایت چک کن
اگه متفاوت بود،نیاز به آپدیت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینم جواب شما که اگر چند صفحه قبل رو میخوندید پیداش می کردید
Last edited by hamed1987; 19-11-2007 at 01:24.
سلام دوست عزيز
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
يه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
برنامش هم برات ميزارم. ولي نياز به ساين داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از كمكتونسلام دوست عزيز
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
از شما هم ممنون كه توجه كردينيه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
سلام به همه ی برو بچ....
دیدم از وقتی دوستان آموزش کامل آپدیت کردن رو گذاشتن تو امضاشون دیگه کسی در این رابطه سوال تکراری نمی پرسه،
با خودم فکر کردم منم یه سری از سوال های تکراری دیگه رو با این کار حذف کنم.
(خوب به حر حال بهتر از اینه که هر روز به امضای آدم گیر بدن)
از بقیه اساتید هم خواهش می کنم که در این زمینه (حذف کردن سوال های تکراری) با قرار دادن نکات کلیدی در امضاشون هم به تازه وارد ها (و هم به خودشون) کمک کنند.
موفق باشین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)