این اتفاق کم شدن سرعت ها تو تایم شبانه سابقه هم داشته ؟ اونایی که چند ساله استفاده می کنن لطفا جواب بدن ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این اتفاق کم شدن سرعت ها تو تایم شبانه سابقه هم داشته ؟ اونایی که چند ساله استفاده می کنن لطفا جواب بدن ؟
مبهمه حرفتون ناظر جون میشه بفرمایید چیکار کردن دوستان؟
راست مي گه ناظر گرامي 3419 صفحه واسه شاتل درست كرديم كم فضايي نيست كه ! اين شركت اين قدرها هم مهم نيست! تحريمش كنين خلاصش كنين بره پي كارش ديگه تو گوگل سرچ كردم اسم شاتل رو زده 177 ميليون ، مي دونين يعني چي؟!
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
21 نفر در حال ديدن اين تاپيك!
یه عکس نشونتون بدم هی غصه بخورید و اعصابتون بریزه بهم
![]()
تاپیک به هیچ وجه قفل نمیشه. توهین قفل میشه فقط.
ممنون.
یه سوال . کسی سابقه رفع محدودیت داره ؟ چکار میشه کرد که محدودیتی که بعد از دانلود شبانه ایجاد شده برداشته بشه. ( برای خودم نمیخوام . تو خونه فامیل با لپ تاپم دانلود کردم و اونا محدود شدن. البته نفهمیدن کار من بوده.![]()
سلام
یه بند دیگه که به نظرم یادتون رفته اینه که
شرکت فخیمه ی شاتل به صورت رندوم(اتفاقی) در طول سرویس مشترک دست به تغییر سرعت اتصال میزنه و در یک روز در هر ساعت یک سرعت جدید رو نشون میده که اکثرا از سرعت اسمی و واقعی خیلی کمتره
و در ساعات رایگان برای مشترکینش به صورت یک طرفه محدودیت قائل میشه که هیچگونه پاسخ روشنی از طریق پشتیبانی دریافت نمیشه و جوابهایی مانند " نمیدونم ، اشکال از دیتای مخابرات، همه دارن با شما دانلود میکنند، شییر شدن، و هزار بامبول دیگه
و در کل عدم صداقت شرکت معظم شاتل در هنگام قرارداد و تبلیغات بخصوص در زمینه ساعات رایگان " 1 تا 8 صبح"
که بدون اطلاع مشترک از این حربه شرکت برای مشترک خود محدودیتهای غیر متعارف نسبت به شرکتهای مشابه انجام میدهد
کلی خندیدم بابک جون...
بازم شما بابک جووون هوای ما بی سرعتا رو داشته باشی مــــــــــــخلصیم
سیس.... داریم به ساعات ملکوتی محدودیت نزدیک میشیم
با نیت خالص از اینترنت 5 کیلو بایت لذت ببرید
تا ترکیدن اینترنت یک دقیقه باقیست
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
بچه ها اینترنت من که ترکید رفتم روی 3kb
ولي من با ايرانشل عجب سرعتي دارم ، بچه ها من به جاي شما بودم شاتل رو دي سي مي كردم خودم كه اين كارو كردم بعدش هم مي رم فسخ و اينا...
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)