سلام دوستان عزیز
کسی از تیپ 41 قوشچی ارومیه اطلاعاتی داره؟
ممنون
سلام دوستان عزیز
کسی از تیپ 41 قوشچی ارومیه اطلاعاتی داره؟
ممنون
سلام دوستان
من افتادم ستاد مشترک رسته استحکامات و عمران، میخواستم بدونم کسی در مورد این رسته اطلاعاتی داره؟! ساعت کارش مثل اداری هست یا نه ممکنه بیشتر باشه؟ داخل ستاد هست یا ممکنه بیرون باشه؟ یه اطلاعات کلی در این مورد میخواستم، ممنون
و اینکه روز اول باید با لباس شخصی بریم یا با همین لباس آموزشی بدون درجه؟
رسته عمران و استحكامات هم كارهاى اداري داره هم پروژه هاى عملى كه ممكنه شما را مسول بخشى با چند سرباز براى ساخت و ساز بزارند، اگر داخل خود ستاد مشترك بمانيد طبق ساعت ادارى خواهيد بود يعنى از ساعت ٦:٣٠ صبح تا ١٤ اما اگر در يگان هاى زير مجموعه داخل و خارج استان تقسيم شويد با توجه به نوع يگان و حوزه فعاليت و حجم كار ممكنه اين ساعت طولانى تر نيز شود ، روز اول هم با لباس كامل نظامى با درجه رسته و اتيكت نام و نام خانوادگى برويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
داداش مگه آخر آموزشی بهتون لباس ندادن؟؟؟؟؟؟ به ما استتار دادن فرمانده هم بهمون گفت درجه ها رو بچسبونیم و بریم در مورد رسته و اینا زیاد حساس نشو هر جایی عشقشون بکشه و نیرو کم دارن میندازنت
سلام من افتادم هتل ترین جای ایران,نیرو هوایی خضرایی,یکم هم رفتیم لباس دادن تا نهم بهم مرخصی دادن,
ی سوال
من اشنا دارم تو ستاد مشترک میتونه بعد اموزشی منو از نیرو هوایی ببره ستاد مشترک؟مال ارتشم هست,
کسی از دوستان نمیدونه؟
این همون ستاد مشترک تو چهار راه قصره؟
همینو فقط نوشته؟
اجا=ارتش جمهوری اسلامی
آج=آجودانی,یعنی رسته شما آجودانی(اداری پرسنلی) هستش.
منم فک کنم اگه فقط همینو نوشته منظورش همون ستاد مشترک باشه که اگه باشه برو حالشو ببرااااااا.
پدرمون دراومد 13 ماهه تو توپخونه....
خوشبختانه جاش خوبه فقط سرما اذيتش ميكنه روز اول بود خيلي نگران بودم
اگر اشنا شما بتواند در تقسيمات نيروهوايي اثر بگذارند ، احتمالش هست شما بعد از اموزشى در ستاد مشترك خدمت كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
بعد اینکه تونستیم امریه بگیریم شرایط اونجا چطوریه ؟ مثلا چه کارایی باید بکنیم تو اونجا و لباس و مو و حقوق و چند روز در هفته هست و زمانش از چه ساعتی شروع و چه ساعتی به پایان میرسه و کلا شرایط کار تو اونجا چطور هست ؟ دوستانی که تجربه داشتن یه توضیحاتی بدن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)